Априлки 2013 - тема 5

• 25 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
·٠• АлЕкС •٠·˙, аз виждам една и съща количка, на Кангаро.
Никъде не пише обаче размери и колко тежи, а това е важно.
Хубаво е, ако можеш да я видиш и пробваш на живо.
А и цвета за момче много не е подходящ, ако бебето се окаже такова. )

# 361
  • София
·٠• АлЕкС •٠·˙, аз виждам една и съща количка, на Кангаро.
Никъде не пише обаче размери и колко тежи, а това е важно.
Хубаво е, ако можеш да я видиш и пробваш на живо.
А и цвета за момче много не е подходящ, ако бебето се окаже такова. )

Мирама,

Дай по надолу страницата...просто отгоре стои промоцията, а по надолу на страницата са различните колички, които харесах. Като вид и неща които са включени.

# 362
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, да, видях ги сега.
Бертони не се славят като най-издръжливи, но доста хора ги купуват заради изгодната цена.
И пак казвам, никъде не видях написани размери и килограми. Което е важно.
Ако ти харесват, провери и това.
В началото със зимен кош и когато бебето не тежи толкова не се усещат едни 11-13кг. Но когато порасне и мине 6м., определено количката започва да си тежи.
Зависи и колко маневрена е, дали ще е с една, или 2дръжки, дали ще е с 4ри колелета и т.н. )

# 363
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, да, видях ги сега.
Бертони не се славят като най-издръжливи, но доста хора ги купуват заради изгодната цена.
И пак казвам, никъде не видях написани размери и килограми. Което е важно.
Ако ти харесват, провери и това.
В началото със зимен кош и когато бебето не тежи толкова не се усещат едни 11-13кг. Но когато порасне и мине 6м., определено количката започва да си тежи.
Зависи и колко маневрена е, дали ще е с една, или 2дръжки, дали ще е с 4ри колелета и т.н. )

Много ти благодаря.
Да със сигурност преди да купим ще отида да ги разгледам и на живо и да преценим. Все пак имаме и кола и трябва да видим дали ще се побере в багажника. Както и ти каза колко тежи и дали ще ми е удобна за носене тъй като живеем в кооперация и нямаме асансьор, а сме на 4 етаж и ако не измислим някакъв вариант да я оставяме долу ще трябва да я качвам до вкъщи.

# 364
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, до 4ти етаж количка с бебе....каквато и да е, не виждам как ще качваш.) Освен с колелетата, но пак си е разправия.

# 365
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, до 4ти етаж количка с бебе....каквато и да е, не виждам как ще качваш.) Освен с колелетата, но пак си е разправия.

Даааа ще е бая разправия. Незнам ще трябва да измислим някакви алтернативни варианти. Предполагам първоначално качвам бебето с коша и после само рамката....ама по натам вече ще е супер трудно като порасне.

# 366
  • Sofia, Bulgaria
Съвет:НЕ КУПУВАЙТЕ АСТРА! Аз съм с нея и съжалих хиляди пъти! Предните гуми се запират всякак, на моменти зацикляш на едно място и няма мърдане. Летния кош няма легнало положение, тежка е.
Гледай количката ти да има по-голямо място за багаж отдолу, защото все с малкото ще ходиш на пазар, аз слагам и играчки и покривалото за крачето, вода ако си нося и пр. Също сенника да се сваля по-надолу, така няма да ти трябва чадър.
Аз навремето харесвах много на Dor jan количките, дори в магазина им съм ходила. Страхотни са, но и парите са с 200-300 отгоре де:) Прецени, аз ако можеше да върна времето бих купила такава. Инвестицията си заслужава! Но сега се успокоявам, че след няколко месеца ще купуваме количка за породени и ще се отърва от тази  Mr. Green
Успех с количките и да уцелите от първия път, аз не успях...

За качването до 4-ти етаж-предлагам да измислите някаква рампа на стълбите  Peace Ако съседите нямат против, ще ви е много по-удобно.

# 367
Гледай количката ти да има по-голямо място за багаж отдолу, защото все с малкото ще ходиш на пазар...
Също сенника да се сваля по-надолу, така няма да ти трябва чадър.

И аз това им гледам на количките - да има място за повече багаж, мъжът ми пък въобще не обръща внимание на това.... ама в крайна сметка - важното е количката да е качествена. Ние ще оставим купуването на количката за по-нататък, не бих се учудила, ако го оставим до раждането. Но не пречи да се информирам.

Днес се чувствам страхотно, дойде ми готварската муза и спретнах вита баница - от седмица само за баница си мечтая.  Laughing Дояде ли ми се нещо - само за него си мисля по цял ден... докато не си го сготвя.  Twisted Evil

# 368
Алекс-и аз като теб живея на 4 ет без асаньор...............ужас......моята количка също е комбинирана,та оставях количката в колата или в мазето и аз аз нагоре със столчето,и като имаш някоя друга чанта с теб.......направо като се сетя лошо ми става,но няма как-това е решението.няма как да качваш постоянно количката,тежи и ще се зазпадне по тия стълби.измисли къде да я държиш,ако имате гаражи пред блока,или в кола...Успех!
Аз сега хапвам и отивам да оставя малката на градина,от там в баничарницата до нас,че лиги ми текат.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 369
Добро утро и от мен. )

Малката нещо ми кашля леко, ще видим как ще се развият нещата през деня.
Трябва да ходя до личната, за да си взема някаква книжка ли е, картон ли, където ще ми вписват болничните. А утре съм при гинеколога да се записвам на ЖК. Мисля да обсъдим и евентуално процедурата с кюртажа и да и кажа, че не съм особено съгласна.

# 370
Добро утро и от мен. )

Малката нещо ми кашля леко, ще видим как ще се развият нещата през деня.
Трябва да ходя до личната, за да си взема някаква книжка ли е, картон ли, където ще ми вписват болничните. А утре съм при гинеколога да се записвам на ЖК. Мисля да обсъдим и евентуално процедурата с кюртажа и да и кажа, че не съм особено съгласна.

Mirama, сигурно имаш предвид серклажа  Rolling Eyes

# 371
Алекс, аз единствено ще спомена за количката, която си харесала
че коша й отдолу за багаж е минимален
а е важно да е по-голям Hug

момичета да ви питам, че не съм много сигурна
нали първото направление което си вземаме е за установяване на бременността
а второто е за проследяване и записване на ЖК
ако първото съм го дала да един доктор, а сега искам да се запиша на ЖК при друг
няма проблем нали ?
защото размислих за едната докторка и сега ще се запиша при друга (която ми следеше бременността с баткото)

# 372
basten, да де, серклаж имах предвид. )))
Още не съм се разсънила. )

# 373
Не знаех, че се дават две направления.
На мен едно ми свърши работа, но аз си ходя при една лекарка повече от 10г.
Предишната бременност имах едни черни панталони до коляното, много плитки, носих ги с дълги ботуши, само сменях блузите, пуловерите. Накрая откопчавах копчето и пак ми ставаха WinkЕдни дънки за бременни си купих, всички останали нормални дрехи ми свършиха работа.
Предната вечер таткото готви, а той е майстор, и от една вечеря качих половин кило......ама и той така ми беше препълнил чинията Crazy. За сметка на това снощи толкова ми се повдигаше, че минах с една ябълка, и сега съм си само +1 кг от началото на бременността.

# 374
Лек и успешен ден мамита.
Роси, радвам се, че нещата са се подредили при теб поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт