Априлки 2013 - тема 5

• 25 219
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Ео, с късата ми харесваш повече. ))))

Аз до около 1г. и нещо на щерката бях с такава коса
цък  цък
После започна яко да пада и доста оредя.
Сега ходя предимно така
цък   цък
А в момента съм я подстригала и малко по-късо.

# 166
Ох, аз съм ти казвала, ама е страхотна Калина  Hug
И ти ми харесваш повече с къса коса  Laughing

# 167
  • София
Мацки, имам сериозно питане:
Някоя от вас да има проблемс отделителната система, така да се каже?  Embarassed

Как се справяте ако имате проблем с ходенето до тоалетна по голяма нужда?... 2-3 дни е много, нали? Но ми се вижда безумно за всяко нещо да звъня на лекар, не ми се иска да изпадам в паника при всяка промяна в организма ми, но ми е леко притеснено  Embarassed

Дааа имах го този проблем и докито ми каза да си взема Фрутилакс ( сироп ) е взех го ама така и не го пих, защото взе че се оправи от самосебе си. НО като цяло повече от 24 часа не е хубаво да се задържат фекалиите, защото са вредни за бебето.

# 168
  • София
Ео, с късата ми харесваш повече. ))))

Аз до около 1г. и нещо на щерката бях с такава коса
цък  цък
После започна яко да пада и доста оредя.
Сега ходя предимно така
цък   цък
А в момента съм я подстригала и малко по-късо.

Ейййййййй страхотни сте и двете. Да ти е жива и здрава малката много е сладка.
Аз никога не съм имала дълга коса, но винаги съм искала да ми е дълга. Моята в момента е горе долу на твоята дължина на първите 2 снимки, но ще се наложи скоро да я подстрижа малко, че милата вече изглежда изтощена. Но като цяло и на мен от 1 седмица взе повечко да ми опада косата. Хахаха но при мен и да опада няма проблем - имам си доста ( гъста е ) и ще се радвам малко да понамалее.

# 169
·٠• АлЕкС •٠·˙, мерси. )
Те първите снимки са доста стари, на близо 4г. )

Аз четох, четох....на 99% се отказвам от този серклаж, освен ако наистина нямам скъсяване на шийката или др. подобни. То...баси неудобствата. На всичкото от горе, не може да се прави секс. Ужас...а като смятам, та това са си 5месеца. След 1вия ще трябва да ме вкарат в психиатрията. )  Laughing

# 170
Никакъв? В смисъл, дори самостоятелен ли не може  Blush Mr. Green

# 171
Никакъв? В смисъл, дори самостоятелен ли не може  Blush Mr. Green

Хаха, абе то "самостоятелен" сигурно може, ама това не го броя. )))

# 172
  • София
Никакъв? В смисъл, дори самостоятелен ли не може  Blush Mr. Green

Хахаха, Ео  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 173
Привет, момичета  Hug

Еовин  rotfImao rotfImbo

ani27, от вирусите няма спасение  ooooh! Ние с момъка(почти на 4 години е) се гледаме в къщи и не планирам градина. Няколко пъти в седмицата, ако имам сили планирам да го водя на детски клуб и не мисля че ще му е скучно. Това разбира се е мое мнение  Peace

За водното раждане бяхте писали. Аз не си и помислям  Rolling Eyes Това според мен е за случай когато всичко е нормално.  Peace

За вдигане на тежко- пазя се и не вдигам нищо. Момъка знае че трябва да пазим бебето и не ме тормози да го вдигам.

За първа страничка - аз знам че се броят само успешните  preggo

За пола- когато го видят тогава  Mr. Green Една позната 9 месеца чака момче, а роди момиче  Shocked Аз вярвам само като видя с очите си  baby_neutral Joy

За покупките ще започна след като ми кажат мома или момък. Ако си смени пола при раждането ще подарявам  Whistling

За подстригването - не виждам проблем да се подстрижа. Аз даже мислех да отида, но с това гадене все още не мога да си представя как ще успея.  Sick

# 174
То за пола, аз вече купих няколко момичешки неща..))) ама нали си вярвам, че ще е момиче. ) Ще видим другия месец като кажат какво ще бъде. )

Абе чудя се, само аз ли съм такава, дето не се съгласява автоматично и безрезервно с всички решения и предложения на лекарите?
То не е само в този случай, ами по принцип съм си така.

# 175
Mirama,  не си само ти.  Mr. Green Аз си имам причина да подлагам всичко на съмнение  Rolling Eyes Вече изобщо не споря, а по най-бързият начин сменям лекаря. Ако не намеря лекар който споделя моите идеи разреждам посещенията когато е възможно разбира се.  Аз съм тежък случай  ooooh! Tired

# 176
Yuliya2013, в случая аз не искам да сменям лекаря, но мисля или поне се надявам, че различията в мненията няма да се отразят на по-нататъшното ни комуникиране.
Ще си изложа опасенията, притесненията и се надявам да се разберем.
Не искам да правя нещо инвазивно, само за презастраховане, а без реално да са налични индикации за това.

# 177
  • София/Варна
О, и аз съм от тия, които винаги проверяват, ровят се и четат. То затова ми е и драмата с избор на лекар за ЖК Wink.

Mirama, в твоя случай е добре да се изследват и определени хормони. Какви да са може да каже само ендокрилог.

# 178
Мирама, случайно срещнах една позната, оказа се, че е родила второ бебе на 47 г. Shocked, но това в случая няма отношения, тя е имала преждевременно раждане с първото си дете, което е на 7г., и сега в Сф. и пускали някакви изследвания на кръвта, от тях се установило, че има някакво особено разреждане на кръвта, което го имали около 20% от хората и което било виновно за това преждевременно раждане. Както и да е, в крайна сметка извадили бебето началото на 8-ия май. Не знам дали ти е от полза, но може да се поразровиш.

Аз реших да отида на погребението, макар мъжа ми да ме разубеждаваше. На място ще реша докъде ще стигна, ако ми е зле просто ще си тръгна тихичко.

# 179
Добро утро. )

KayRenn, то хормони добре, ама...въпроса е какви. )
Ще искам другия месец направление от личната за ендокринолог, да видим дали ще има някаква полза и ефект.
И разбира се ще искам следене на шийката. Ако си ок, хич не мисля да се хващам на това хоро. )

Общи условия

Активация на акаунт