Априлки 2013 - тема 5

• 25 117
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от нас!

Аз 2 дни ходя да ми вливат системи, че след неделното повръщане не се чувствах никак добре. Днес успях да видя и бебето Simple Smile. Расте и си има вече ръчички и крачета и не се спира на едно място. Голямо въртене. Дано се кротне като порастне още малко, че иначе ще има аферата драйфус до края Simple Smile.

за килограмите - още съм -1
за пелените за многократна употреба - бих ги пробвала, но след 6-я месец, че дотогава при баткото почти всеки памперс беше с аки.
за опазването на природата
- пелените не са единственото което може да се направи. И сега събираме разделно отпадъците вкъщи и сме с енергоспестяващи уреди. Всичко това е с цел баткото да се учи. За нашето поколение знам, че времето е минало за тези неща. Има една приказка, че никой не те учи така както собствените ти деца Simple Smile
за изследвания и бактерии - видях, че няколко мами имат бактерии и гъби. Аз нямам доверие на лабораториите и обикновено преди да предприема лечение правя втори изследвания в друга лаборатория. А най-голямо доверие имам на лабораторията по микология към центъра за заразни и паразитни болести. (всеки луд с програмата си  Whistling)
за форумска среща - аз съм ЗА, но ако може да минат още една две седмици, че дано спра да повръщам.

# 556
  • София
Бих ти препоръчала моята гинеколожка, но тя е тук в центъра до Халите ( ул. Бачо Киро - ДКЦ Асцендент ).

Тя работи ли със ЗК?  newsm78

да. Аз затова се записах при нея по ЗК, а и си спазва часовете.

# 557
Мили дами,
в 19 часа започва онлайн лекция

Тема: „Грижа за новороденото"
Лектор: Д-р Никифорова
Място: Ефира на БГ Мамма - линк към видеото: http://www.bg-mamma.com/player/stream.html

bouquet

П.С. Почна.  Peace

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 19:03 от maminka23

# 558
maminka23, пуснах го, но много кофти звука при мен. (((

# 559
В началото и при мен беше кофти, дай рефреш на видеото!
На мен сега ми е екстра.  Hug

# 560
В началото и при мен беше кофти, дай рефреш на видеото!
На мен сега ми е екстра.  Hug

Нещо не ми се гледа. )
Едва ли нещо ново ще каже, дето да не съм го минала с първото дете. )))

# 561
За жени, които чакат първо дете - според мен ще им е интересно - повечето неща ги знам, но други не.  Hug

# 562
За жени, които чакат първо дете - според мен ще им е интересно - повечето неща ги знам, но други не.  Hug

Е, да, аз не казвам, че няма да е интересно. )
А че просто на мен не ми се гледа. )
Ще видим темите по-нататък какви ще са. )

Гледам вече имаше няколко въпроса към тази тема.)
Особено ми стана смешен този за подсладената вода бореща жълтеница. )))

# 563
  • София
Мили дами,
в 19 часа започва онлайн лекция

Тема: „Грижа за новороденото"
Лектор: Д-р Никифорова
Място: Ефира на БГ Мамма - линк към видеото: http://www.bg-mamma.com/player/stream.html

bouquet

П.С. Почна.  Peace

Страхотно. Бая неща каза дето въобще не ги знам.

# 564
Интересно..... има доста време до раждането, НО аз съм си напълнила главата с доста информация от интернет. Докторката говори интересни неща, но ги знаех. Мъжът ми е прав - прекалявам с четенето, трябва да се отпусна, не е нужно в рамките на две седмици да разбера всичко. Ще следя онлайн лекциите - може да има нещо, което не знам. Хубаво е, че във форума и такава опция.
 Hug

# 565
Колкото и да прочете човек, колкото и да "знае", докато бебето не се роди и не се приберете в къщи....нищо не знаете. ))))
Съвсем различно е гледането на дете от прочетеното в интернет. Хубавото е, че може да ви е от голяма помощ информацията, дотолкова, че да не се шашкате за всяко нещо. )

# 566
Колкото и да прочете човек, колкото и да "знае", докато бебето не се роди и не се приберете в къщи....нищо не знаете. )))) Съвсем различно е гледането на дете от прочетеното в интернет.

Мирама, много хубаво си го казала!  Hug
Едва, когато бебчо се появи на бял свят.... тогава ще разберем кое как ще е.  Heart Eyes

# 567
barbaletka , Mirama , браво за успешните прегледи
дано при всички е така

Дано!  Peace

# 568
  • Пловдив
Хм, моето мнение се различава по някои въпроси с този на докторката newsm78

# 569
Хм, моето мнение се различава по някои въпроси с този на докторката newsm78

По кои въпроси?
Че не я гледах. )

Общи условия