Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 791
  • 233
  •   1
Отговори
# 180
Gianna ,не думай ShockedКакви са тези цени???Събра ми очите....Не знаех,че има толкова скъпи кърпи.Помня само,че на Чико бяха нещо от рода на 7-8лв newsm78

# 181
http://sebamed.bg/продукти/грижа-за-бебета-и-деца/бебе-мокри-кърпички

# 182
хах, прекрасно, но не съм убедена, че това е оправдана цена щом има и други добри алтернативи, които са много по-достъпни.
Gianna, не ползвам новите Пуфис. Преди доста време таткото купи един такъв пакет. Детето не се обрина, то направо станаха рани, беше кошмар. Директно отидоха в кофата, но докато се усетя, че е от тях белята беше на лице. По принцип ползваме нормалната серия на Пуфис, но след този обрив  сега определено ще ги сменяме. Явно кожата е много чувствителна. Така реших и кърпичките на Пуфис да сменя, защото така както имат обозначение paraben free, не им пречи като прочетеш състава да видиш, че има и четирите парабена. Whistling

# 183
Бих казала,че всякакви други алтернативи са за предпочитане.....И милиардерка да съм пак няма да давам толкова пари за кърпички ooooh!Плюс това обичам разнообразието и добре,че кожата на детето не е толкова чувствителна,за да мога да сменям видове!

# 184
Здравейте мами!
искам да ви попитам за мнението на мокрите кърпи на play time розовите? ,
с тях бърсах на малката дупето и лицето на другия ден обаче се получи обрив на дупето и на очите, започна да излизат гурели капнах и веднага кърма  и с лайка промивах и днес гледам и няма нищо.
 се едно нищо не е било а мокрите кърпи ги изхвърлих още вчера и на дупето направих компрес с лайка
дали наистина ще е от тези мокри кърпи??
надявам се да сте ме разбрали правилно че не мога много да обяснявам Simple Smile

# 185
jableto, кърпички Плей тайм на Бейби крема ли имаш предвид?
Аз ги ползвам само за ръце и около устата, ако се е намърлял от нещо, което е ял.
За бебе не бих ги ползвала, нито за дупе.

П.П. Не е било нужно да ги изхвърляш. С мокри кърпи чистя прах например, можеха и на теб така да послужат.

# 186
jableto, кърпички Плей тайм на Бейби крема ли имаш предвид?
Аз ги ползвам само за ръце и около устата, ако се е намърлял от нещо, което е ял.
За бебе не бих ги ползвала, нито за дупе.

П.П. Не е било нужно да ги изхвърляш. С мокри кърпи чистя прах например, можеха и на теб така да послужат.

Да същите са ами майка ми преди да замине за италия ми накупува всичко и като стигнах до тях понеже тя ми е навзела различни видове и не сам имала проблем до сега и като видях зле ми стана и се ядосах и не сам се и усетела да ги ползвам за чистене  иначе и аз така правя с тях
а наистина до сега с нито едни бебешки кърпи не съм имала проблем от къде да знам че такова чудо ще стане

# 187
До кожа си е....поне според мен Peace
Аз не съм имала проблеми с Плей тайм!

А някой пробвал ли е вече мокрите кърпички на Ганчев?Видях,че има с алое и с мед нещо,но не ги загледах.Дали са хубави newsm78

# 188
  • offshore & overseas
Хм, хм, без да се заяждам, но тази анкета май беше по-удачно да се пусне не с радио бутон, ами с възможност за избор на няколко отговора. Не че знам как става. newsm78

Иначе аз лично през годините съм ползвала какви ли не мокри кърпички, но докато голямата беше бебе, купувах само на Памперс - обикновени или сензитив (тогава нямаше други).

Сега вече съм се поотпуснала и ползвам каквото ми падне, като ги подбирам по аромата. Моите са с крокодилски кожи и досЯ не са се обривали от кърпички, тъй че съм осЛободена поне от таЙзи грижа...

Конкретно в момента съм фен на Моделино (за пръв път ги купих преди ок. 2 седмици от ДМ). Crazy

# 189
също така напоследък чувам мнения от различни лекари (педиатри и дерматолози), че като цяло е желателно да се избягва употребата на мокри кърпички при бебета, защото съдържат вредни съставки (то като се замисля кое ли не съдържа вредни съставки...)
Кърпи съм ползвала много рядко, но задължително трябваше да са сензитив според дерматоложката. Бях доволна от едни немски в жълта опаковка, но не си спомням как се казваха.
Най-добре с водичка да се мие дупето. Така процедирах и никога не се е подсичала  Peace

# 190
  • offshore & overseas
Аз така миех само с вода на голямата дирничето дълги години (е, дълги-дълги - 2-3, не повече).

Ма като доде ред за малката, се оказах доста уморена и рекох да изрискувам. Ами... добре че рискувах, щото то не се издържа на туй темпо. Mr. Green

Фата, Моделиното са жълтички и ароматни - с лайка се водят, ама имат разкошен цветен аромат. И понеже ги купувам от ДМ, може би тях имаш предвид?

# 191
.......на голямата дирничето дълги години

Разсмя ме с това,Мяуче hahaha Joy Joy Joy

Но Фата каза,че ползва само сензитив и едва ли е имала предвид нещо ароматно.Да не са на Евент тези в жълтата опаковка?Всъщност ти си знаеш.........

# 192
Не, не са ароматизирани, не са и на Евент. От Пени съм ги купувала - обикновените бяха в зелена опаковка, а сензитив - в жълта. Евтини и хубави  Simple Smile

# 193
  • offshore & overseas
Амче те Моделино са сензитив, бре, моля ви се! Ама ся погледнах - made in Turkey. Mr. Green

А пък колко са сочни!! А и евтини - 72 броя за 1.99 - сега са на примоция, дори и тези с капачето.

Да, забравих другия си основен критерий за избор - да имат капаче, а не само лепка, щото иначе става гадост.

# 194
Ганчев са номер едно  Peace  Peace  Peace - по -евтини от другите, всичките видове са хубави и леки аромати, големи кърпички и много бройки, не излизат по 10 бр като дръпнеш една!, от няколко месеца ги отрих и не спирам да ги ползвам, не се продават навсякъде щото са голяма конкуренция!?!

Общи условия

Активация на акаунт