Как близките наричат нероденото бебче?

• 3 569
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Моника преди да се роди беше "Пумпалка" (след като се разбра, че е момиче). Преди това "пумпалчо".
Защото на първия ехограф лекарката каза, че не спирала да се върти Simple Smile

# 16
  • Шумен
Не сме имали специални имена с които да ги наричаме, бебчетата, близнаците, малкото и голямото (бяха с различни размери). Като разбрахме че ще са дами близначките, до последно (преди секциото) само едната си имаше уточнено име и затова не сме им ползвали имената Simple Smile

# 17
Пришълеца  Laughing Основно аз така му казвам, де.
Както и всякакви плодове, зеленчуци и животни, най-често картофче, мандаринка, крокодилче и вълче.
Приятелят ми не мога да се сетя нещо специфично да му казва. Близките ни виждат рядко. А, една приятелка му казва Запетайчо, защото приличаше на Запетайка на първата снимка  Laughing
Имена имам, но не знам пола  Laughing

# 18
  • Бургас
Бебчето, бебето, бебенцето. И първия път, и сега. Скучно и тривиално  Whistling

# 19

Сестра ми и зет ми така казваха на племенницата,докато беше в корема  Laughing
Даже сестра ми ми споделяше,че понякога нощем с ебуди и си мисли дали чудовището ще изскочи от нея  Laughing

# 20
А такива мисли сигурно ще ме навестяват като почна да го усещам как мърда.  Laughing

# 21
И двете деца наричах бебе. Галените имена започнаха след като се родиха.

# 22
  • София
Едни наши приятели, които сега чакат бебе, на скоро разбраха, че ще е момче и като ги питам, как е "мъжа" и те много се надуват от удоволствие.   Crazy   Laughing

# 23
До 6 месец Божидар. Бях си решила, че е момче (без никой лекар да ми каже , сама си бях решила) . И така 6 месеца Божидар. Всички роднини, пиятели и прочие знаеха, че чакаме момче и се казва Божидар. После пак по име. Не сме крили името от никого, а и бързо още в първата седмица след като научихме, че сме бременни решихме мъжкото и женското име.

# 24
Бебето, бебенцето... Тривиално или не, "вързопче" пък ми звучи пренебрежително и леко обидно... знам ли. Peace Някак не ми идваше да я наричам по име, макар някъде към 18-19та седмица бяхме приключили с избора.

# 25
  • Сопот, Пловдив
Полът го разбрах в шестия месец, името го избрах скоро след това, но до раждането си му викахме бебето.

# 26
Ами, май, най-често, бебето.
Като си бяхме насаме с таткото, си го наричахме с всякакви лигави имена, но не и по избраното име, защото таткото не даваше, поради негови си съображения, даже не ми даваше да споделям името. Не разбрах защо, но се съобразих.

# 27
Таткото го нарича с всякакви имена- Джуниър, Хон Гил Дон, номер 2, а то май ще е момиче. За мен е негово/нейно бебочество. Simple Smile Имам един познат, който се обръща към мен с Киндер сюрприз Simple Smile

# 28
Бебо, беба(като се разбра, че ще е момиче) и биба.

# 29
Много интересни отговори, момичета!  Party Вчера чух една приятелка бременна в седмия месец да казва на бебето си МАЛКИЯ ИЗРОД и да се смее! Идваше ми да припадна... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт