Как близките наричат нероденото бебче?

• 3 563
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Хаха, фалафелче Simple Smile
Сладко.

Лека бременност до края Еовин   Hug

# 46
Казвахме му Шушко. След като се роди чак на втория-третия месец ми се обърна езика да му кажа по име. Сега е по-голям и когато говоря с баща му казвам "Днес Шушон...". Остана си име само между нас като родители.

# 47
Тъй като до последно очаквах момче,използвахме харесаното име-Калин.Понякога "бебето" или просто"на мама то"  Peace

# 48
  • София
Аз и таткото си го наричаме по име,иначе като говоря с другите най-често си го наричам "синчето ми" ,иначе близките се обръщат с "бебето" ,"детето" .

# 49
Меченцето, а когато се разбра полът малката мечка. Вкъщи сме семейство Мечки  hahaha Също и всякакви умалителни на бебка.

# 50
Последните няколко дни...аз"нещото",той "шушето"

# 51
Аз ще си кажа сама преди някой наблюдателен да се възмути от лентичката ми.  Laughing До преди два дена беше малкия Хълк. Таткото, милия, е с много внушителни размери и след филма "Хълк" си му викаме така. А бебчо, уж момче, съответно малкия Хълк. Само дето си смених наблюдаващия лекар и новия каза, че пишка не вижда.  Laughing

# 52
Бебо и мишончо. Другите са ми малко странни...

# 53
С таткото го наричаме - буболечката!  Laughing
А преди това - бобчо!  Joy

# 54
Аз си я наричам "точка" още отпреди да разбера пола

И сега си продължавам с "точката" и "точицата".

Киндер-сюрприз е мега-яко  Laughing

Една приятелка на нейния корем вихаше "грахче". Сега има 2-годишна "принцеса-грахче".  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт