Как близките наричат нероденото бебче?

• 3 571
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Като се замисля само бебе. По име не съм се обръщала докато не се роди.

# 31
Бебето или бебчо. Не помня някой другояче да е викал на нероденото ми бебе. Виж, ниe я наричахме Черви до последно - за ужас на околните Simple Smile Ми на червейче приличаше на първата ехографска снимка, какво да правя...

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 16:23 от Wilma Flintstone

# 32
  • София
В момента: бебе 2 или бебе братче...или извънземното!

Защо извънземното?  newsm62 Звучи зловещо...

Милинка, а Петко дали наистина ще е мъжко? Simple Smile

Защото е като пришълеца- супер странно и забавно ми се движи по корема, очертават се крайници и т.н. и т.н.

# 33
Роднините на моя мъж я наричаха Соничка-свеки се казва така и след моя забележка 100 пъти и престанаха и бяха много учудени, че не се казваше така  Mr. Green

# 34
  • София
Роднините на моя мъж я наричаха Соничка-свеки се казва така и след моя забележка 100 пъти и престанаха и бяха много учудени, че не се казваше така  Mr. Green

hahaha Сякаш по Конституция децата трябва да се кръщават на свекървата.

# 35

hahaha Сякаш по Конституция децата трябва да се кръщават на свекървата.

Аз неслучайно съм казала, че детето ще се кръсти само и единствено на мен и въобще никой не ме интересува!  Laughing Laughing Laughing

# 36
  • Пловдив
Големия ми син го наричахме Дана - така уж щеше да се казва, ама излезе Иван  Laughing
Малкия до последно не бяхме решили как и си му казвахме бебето.
На малката - малкият мишок  Simple Smile

# 37
Много интересни отговори, момичета!  Party Вчера чух една приятелка бременна в седмия месец да казва на бебето си МАЛКИЯ ИЗРОД и да се смее! Идваше ми да припадна... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Това е брутално Rolling Eyes
Аз на моето дете /преди да се роди, но след като знаех пола/ казвах кукличка или принцеска

# 38
Е,защо да е брутално.В една дума може да се заложи различен смисъл.На котката си казвам боклук и изрод с най-голямата си любов  Laughing  Баща ми казва на племенницата ми"Боклученцето на дядо" като почне да реве и да се лигави  Laughing и го казва с огромна усмивка докато я прегръща.
Има всякакви хора и обикновено тези думи се употребяват с много хумор и любов в тях.

# 39
Просто бебето...

# 40
Не си спомням да сме давали нарицателни  newsm78.
Сега обикновено му казваме "съществото" в изблици на глезотия.

# 41
  • ул. "Мечтание"
Ние изглежда сме от скучните и тривиални семейства... бебето или бебе 2 (на второто ни детенце). И за двамата имахме имена от сравнително рано, но ми е странно на неродено бебе да го наричам с име... което може и да не е неговото после... Докато не се роди бебето, не се заричам за името!  Joy
За големия ми син си сменихме избора вечерта преди да се роди.  Crazy Щеше да е много откачено 4 месеца да съм му викала някак си и после да си сменя избора... А аз като го видях, просто знаех, че името дето бяхме заплюли за него преди толкова време не е неговото...

За малкия до последно не бяхме решили нищо. Имахме 5-6 имена фаворити, избрахме когато се роди.

# 42
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Викахме й "беба", "бебка", а също и "бебето". Само брат ми я наричаше Пришълеца.  Laughing

# 43
Рано решихме как ще се казва бебето, а и полът му беше известен доста рано.
Обръщахме се към него на галено с "Тео".

# 44
Добавям и фалафелче, от милото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт