Размисли за тройка

• 215 152
  • 914
  •   1
Отговори
# 360

Внивамай, щот и ти си в списъка! Mr. Green

Ехаа.. излезе ми късмета на дърти години!!!  Hug  Mr. Green

# 361
  • София
Дърт ли? Умирам за мъже над 40-те. Wink Аз. За другите не знам..... Rolling Eyes

# 362
Дърт ли? Умирам за мъже над 40-те. Wink Аз. За другите не знам..... Rolling Eyes
Колко над 40 ?

# 363
  • София
Колко над 40 ?

До 55 всичко става...Може и повече, зависи от конкретната личност.... Sunglasses

# 364
Пред баща ми има години, докато стане на 55... няма начин връстниците му да са ми в таргетната възрастова група.

# 365
  • София
Всеки си има вкус.... Wink А и нечии бащи са по-възрастни Laughing

# 366
Действително и аз намирам доста по-възрсатни от мен мъже за привлекателни и секси, че дори не си представям да си легна с по-малък или равен мен. Но говорим за прилични граници и само за секс.

# 367
Действително и аз намирам доста по-възрсатни от мен мъже за привлекателни и секси, че дори не си представям да си легна с по-малък или равен мен. Но говорим за прилични граници и само за секс.
Ще те питам като станеш по на години ,тогава ще мислиш точно обратното

# 368
Тоест?
Преди, като бях в графата под 30 - си търсех и харесвам младото. Сега минах 30 и се усещам, че започвам да отдавам почит повече на по-зрелите.  Thinking

# 369
Тоест?
Преди, като бях в графата под 30 - си търсех и харесвам младото. Сега минах 30 и се усещам, че започвам да отдавам почит повече на по-зрелите.  Thinking
Като станеш на 40+.Имам приятелки с по десет години помади любовници.

# 370
  • София
Тва, че след 40 и мъже, и жени се юрват към младото не е закон. Ама хич...

# 371

Не е закон,а необходимост,може би?

# 372
При положение, че към момента вкусовете ми са се менили не веднъж - напълно съм склонна да вярвам - като стана на 40, че отново ще има промяна  Wink
НО каква точно - не се знае.

# 373
  • София

Не е закон,а необходимост,може би?

Казвам само, че не е закон. Хора всякакви....

# 374
Абе напълно логично си е – едно младо гадже те кара и теб да се чувстваш млад  Wink
Ако ти върже - какво лошо има?

Общи условия

Активация на акаунт