Размисли за тройка

• 212 966
  • 914
  •   1
Отговори
# 630
td, да не те изненадат изотзад ли?. ))))) хахаха, е то е добре да се прави с добре проверен, хетеро мъж. )

Между другото имам няколко познати, които съм разпитвала за тройките. Не били особено навити за такава с 2ма мъже, не искали да им се допират и мандахерцат други членове...)
newsm10 newsm10 Joy Joy Joy

# 631

Между другото имам няколко познати, които съм разпитвала за тройките. Не били особено навити за такава с 2ма мъже, не искали да им се допират и мандахерцат други членове...)

Това имам предвид и аз.  Peace

Gentil.. та кво разправяш, да вземе първо да се пробваме за да не съ изложим.  Laughing
Пък тройката за десерт.  Mr. Green

# 632
Вероятно в някакъв момент няма как да не се стигне и до някакво докосване....но едва ли ще е чак такъв проблем. )
То и повечето хетеро жени не са фенове да им се размятат чужди цици. )  Laughing

# 633
  • София
Соте, тва нащо си стана дуо Joy
Но ако ме оставиш щастлива, нямаш никакъв проблем да те възнаградя с някоя мацка в трио.... Heart Eyes

# 634

От какво ли не Simple Smile с жена ми се скарахме, счупих си ръка нощеска  Cry даже мислех да пусна тема как НЕ се мести гардероб...

Как успя да се бастисаш така бе пич????  newsm78
Уж ти казах да внимаваш много.. чувствам се виновен отчасти!!!  Rolling Eyes
Бързо да се възстановяваш!!!

Соте, тва нащо си стана дуо Joy
Но ако ме оставиш щастлива, нямаш никакъв проблем да те възнаградя с някоя мацка в трио.... Heart Eyes

Хахаа  Hug.. дуо... че то за да се стигне до трио, май се пробва дуо първо.  Laughing
Само душата да ти е разкрепостена... и ще си щастливка...   tooth

# 635
Как се бастисах..от 2 дни се каня тема да пусна,ама нещо грип ме хвана,ръка ме боли,имам си проблеми и нямам време и муза да я пусна.. Иначе местих го така както ми каза ама пущиняка падна и ми затисна ръката - цялата тежест на гардероба ми падна на ръката,която се подпря в стената. Сложна работа, да съм искал не мога да го постигна, че на всичкото отгоре и едната плъзгаща врата се счупи та трябва да я правя тия дни  Mr. Green ooooh!

# 636
А ако мъжът е навит на тройка с мадама, откъде се търси въпросната?
Сериозно питам.

# 637
Сериозно питам.

От мамата все ще се намери някоя  Mr. Green.. сериозно говоря.  Blush

# 638
  • Другата България
 Grinning Соте, що шашавиш жената?
Тука писаха жени, които са го правили, повечето от сайтове ги намират ако искаш да е непозната, а за познати.....май не е за препоръчване с познат Confused

# 639
Сериозно питам.

Соте, да не са те атакували на ЛС?  Grinning

# 640
  • Другата България

Соте, да не са те атакували на ЛС?  Grinning

И питаш? Ама няма да си признае, то едно ухажване беше, то чудо Flutter, и накрая темата замря..... Cry

# 641
Merri_An, уплашили сте човека.
Много агресия в днешните жени, много...  Mr. Green

# 642
  • Другата България
 Flutter Flutter Flutter

# 643
Ооо не, няма ЛС.. че кой ще се занимава с дъртаци кат мен бре..  hahaha... бъзик разбира се.
Инак в нета има места дет всичко може да намериш.. въпроса е да ви стиска.
Но да се плаща за секс.. тц.. само идиотите биха си платили... отчасти са прави, защото си плащат за правото повече никога да не ги срещнат.  Hug

# 644
Сериозно питам.

Ха-ха, да бе да.
Интересно ми е. Те компан,онките са ясни, що да не им платиш? Плащаш, идва, свършва работата и си заминава. Пито, платено.

Общи условия

Активация на акаунт