Размисли за тройка

• 212 862
  • 914
  •   1
Отговори
# 660
Куин, ако търсиш мъж бе чувства (предполагам за секс) объркАла си форума. Wink

# 661

Защо, ти като че цял живот си ч***л единствено с чувства  Wink

# 662
...
Разбира се. Аз съм романтична душа с музикален уклон.  Grinning

# 663
Спокойно бе. Ти да не мислиш, че тук ще търся (та после да ме разнасяте  Laughing). Има си къде да се търсят.  Wink Напоследък обаче не съм попадала на мъже, които да не се влюбват или да не търсят чувства. Като че ли мъжете станаха по-романтични души от нас.  Rolling Eyes А за една омъжена жена чувствата от другата страна могат да бъдат доста опасни - познавам една такава на моите години дето се хвана с някакво момче и оня сега е толкова луд по нея, че се чуди как да я разведе, да се ожени за нея и иска да имат деца. А тя, естествено, се чуди как се насади на това положение.  Crazy Ами аз не ща да изпадам в такова.

# 664
...

Ох, много чувства, много нещо и...малко секс вероятно, поне така  звучи  Joy

# 665
viliko, не си вади грешни заключения.
Откъде пък реши, че много чувства е равно на малко секс?
Ей, съвсем изтрещЕхте това женските.  Mr. Green

# 666
...

Не се оставяй да те "поведе" Joy, вероятно има предвид, че е просто чувствен. Обича да си играе... с думите де. Laughing

# 667
viliko, не си вади грешни заключения.
Откъде пък реши, че много чувства е равно на малко секс?
Ей, съвсем изтрещЕхте това женските.  Mr. Green

Ми странно някак зрял мъж да каже, че е обичал всяка жена, с която си е легнал  Wink
Поне, за да разсееш моята заблуда - кажи - има ли жена, която просто си изчукал, без да си бил влюбен в нея?

...

Не се оставяй да те "поведе" Joy, вероятно има предвид, че е просто чувствен. Обича да си играе... с думите де. Laughing

Ма ние всички сме много чувствени - затова сме в темата за тройките  Joy

# 668
 Joy Мне бе, просто мъжете не обичат да се чувстват нае*ани, най-малкото пък от жена. СПокойно, може да не си се усетил даже как е станало. Нали обичат да са все номер едно, те може да си чу*ат без чувства ама жените трябва задължително да са влюбени до уши... да бе!

# 669
Баси скромността Вилико.
Не му адвокатствам, но ми стана интересно. Да, не съм той, но що пък докато чука някоя да не влага чувство, то може да не е любов все пак. Секса си е емоция, така че по тази скала - няма секс без чувства. Wink

# 670
Чувствата се разбират извън секса. И аз като правя секс е с много чувство ама това не значи, че ми пука за човека, с който го правя.  newsm78

# 671
Баси скромността Вилико.
Не му адвокатствам, но ми стана интересно. Да, не съм той, но що пък докато чука някоя да не влага чувство, то може да не е любов все пак. Секса си е емоция, така че по тази скала - няма секс без чувства. Wink

Ама нали емоция не значи задължително чувства към партньора?
Сексуалното привличане или харесване на човека като човек - не е равносилно за мен - на чувства към него.

# 672
Баси скромността Вилико.

Ама нали емоция не значи задължително чувства към партньора?
Сексуалното привличане или харесване на човека като човек - не е равносилно за мен - на чувства към него.

Емоцията=чувство. Любовта не изчерпва чувствата ни като такива. Вилико чувствата /това са много и разнообразни емоции/ не са само любовта на която е способен човек. Дори привличането е чувство, защото поражда емоции.

# 673
За мен пък емоция и чувство са две различни понятия.  Rolling Eyes И да, може да има чувства, различни от любовта - взаимно привличане, харесване (то май не е чувство), емоция може да има също, но за мен тези неща не са любов. Да отговори и вилико де, аз като че ли мисля като нея.
И да се допълня, че каквито и емоции и чувства да има, като не ти дреме за тоя човек, какво? Всичко е просто на сексуална основа все пак, всички емоции произлизат от там. Не е като да ти харесва като човек, да си готов да умреш за него. Омръзва ти и се насочваш към следващия обект.

# 674
Еееееееее, ти нещо имаш нужда да изразиш чувства по темата  Joy
Стига сега, не така буквалистично – секс без чувства за мен е секс без да съм обвързана с тоя човек, без да имаме връзка и да влагаме нещо повече от секс.

Общи условия

Активация на акаунт