Размисли за тройка

• 212 873
  • 914
  •   1
Отговори
# 735
Включвам се превантивно-предупредително. Напомням, че темата Е дискусионна, а не отчетна, така че моля на някой ентусиаст да не му хрумне да прави нова на 50-та страница. От поне 20 страници насам само чета и не ми се "записва" в нова.

# 736
  • Варна
Аз също пуснах идеята на гаджето за тройка с друг мъж - навит е, поне на теория  Sunglasses

# 737
На теория всичко изглежда по друг начин .

# 738
Моят и на теория не е съгласен.  Laughing

# 739
 Е , кой мъж ще му е приятно да гледа жена си с друг . Е , може и да има такива , но повечето мъже сме си егоисти малко .

# 740
Ако аз го предложа на моя - първо, няма да ме вземе насериозно и ще помисли, че се лигавя, второ - ако все пак успея да го убедя, че съм сериозна - вероятно ще ми обърше един. Между другото - би станало същото и в обратния вариант - ако той вземе, чепоиска тройка с друга жена. Така че... Sunglasses

# 741
То зависи и от колко време се познават съпрузите. Младите двойки са склони към експерименти .

# 742
То зависи и от колко време се познават съпрузите. Младите двойки са склони към експерименти .

Имам точно противоположното наблюдение  Laughing

# 743
Сподели .

# 744
Ще опитам. Хора, които се познават наистина отлично, които са минали през доста неща, включително рутината на секса и за които експериментирането е онова, което все още да поддържа сексуалния им интерес един към друг - са склонни да направят такива неща като тройки, суйнг и подобни. При ладите семейства все още има много страст, която изключва намесата на трети, четвърти и десети лица.

# 745

И моят също и то независимо от конфигурацията  Simple Smile

# 746
 Е, да може и да е така , но всяко правило си има изключения.

# 747
Ще опитам. Хора, които се познават наистина отлично, които са минали през доста неща, включително рутината на секса и за които експериментирането е онова, което все още да поддържа сексуалния им интерес един към друг - са склонни да направят такива неща като тройки, суйнг и подобни. При ладите семейства все още има много страст, която изключва намесата на трети, четвърти и десети лица.
Съгласна съм с това мнение.

И моят също и то независимо от конфигурацията  Simple Smile
А, моя със жена ще иска ама там аз пък не искам.  Laughing Не мога да гледам такива работи.  Stop

# 748
  • До морето :)
Аз не искам нито единия вариант, нито другия. Мъжът ми казва същото. Колко е вярно, вече не знам.  Rolling Eyes

# 749
Добре де - интересно ми е катои си питате половинките за такива неща - те не се ли сърдят поне малко? Ревност някаква, знам ли...

Ако моят довечера ми каже - абе да те питам нещо, искаш ли да си направим по Коледа една тройка с колежката ми - някак нали...се сещате  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт