Кое АМ избрахте за вашето бебче #3

• 45 530
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Berlin
Именно аз до сега така правех- 120 и отсипвам до 110. Просто се зачудих дали така трябва да се прави
Не се прави така. Naughty

# 136
Здравейте!
Не съм чела темата, за това се извинявам ако вече сте обсъждали въпроса ми.
Някой ползва ли АМ на ДМ?
Питам, защото от едно известно време в нашия град (В.Търново) няма 3-ка, после изчезна и 2-ката, сега и 1-цата свърши, остана само едно пре-нещо си, което е за новородени (май).
Продавачките казаха, че от Германия не им носели, там имали някакви проблеми.
Та, има ли по вашите градове и дали някой знае евентуално какъв е проблема?
  bouquet

# 137
Имате ли впечатления относно млякото Блемил против запек?
Малката е на Фризовом, а е със запек и Дуфалак даже не помага.
Педиатърката не ми вярва, защото Фризовом е против повръщане и запек.
Не е чувала за Блемил.

# 138
  • Стара Загора
Синя птичка, имам една позната, която казва, че млякото на Блемил е единственото, което е помагало на синя й за запека.А той имаше ужасен запек.

# 139
Благодаря ти!

# 140
Не е чувала за Блемил.
Оф тя и нашата не вярваше, ама и малкият се беше запекал от Фризовома и само масажите му помагаха да се изака на него и все твърдо беше, докато не почнах да го захранвам с пюретата ooooh!

# 141
  • Стара Загора
Не е чувала за Блемил.
Оф тя и нашата не вярваше, ама и малкият се беше запекал от Фризовома и само масажите му помагаха да се изака на него и все твърдо беше, докато не почнах да го захранвам с пюретата ooooh!
Лошото е, че при моята позната и пюретата не помагаха, нито разхлабващите храни, нищо освен това мляко.Малкия го пи до 5 години почти.

# 142
  • Sunshine state
Здравейте!
Не съм чела темата, за това се извинявам ако вече сте обсъждали въпроса ми.
Някой ползва ли АМ на ДМ?
Питам, защото от едно известно време в нашия град (В.Търново) няма 3-ка, после изчезна и 2-ката, сега и 1-цата свърши, остана само едно пре-нещо си, което е за новородени (май).
Продавачките казаха, че от Германия не им носели, там имали някакви проблеми.
Та, има ли по вашите градове и дали някой знае евентуално какъв е проблема?
  bouquet
И тук е така..Има само Пре-то.Сега минахме на Нестле Джуниър или на Гербер 3. Peace

# 143
Мерси, Пупи  Hug

# 144
  • София
Здравейте за първи път пиша тук! За съжаление не ни се получи с кърменето, бебето не наддаваше и се оказа че млвко почти нямам... Почнах да се цедя и от седмица насам съвсем нямам и давам само адаптирано мляко!

Но имаме голяма драма! В болницата мъ даваха НАН ХА, в къщи купихме същото, но като усетихме че нямам кърма решихме да сменим с Хип ХА като по-хубаво... Бебето не го харесваше особено и затова след като изпи опаковката го върнахме отново на НАН... От точно една седмица яде само НАН. Като го сменихме след Хипа дъщеря ми се запече - два дни не ака и накрая изака супер много и на цвят черно-зелено... От тогава ака само по един път на денонощие и то тъмно на цвят клонящо към черно и миришещо на толкова лошо, че направо ми прилушава! Има колики, давам хомеопатичното Ентерокинд заедно с Биогая и Еспумизан... Пръцка много!

Първоначално си мислих че е напълно нормално това, но като поразпитах приятелки, техните бебета дори и на НАН са акали жълти акита!
Факт е, че това започна като почнахме да даваме само АМ и то НАН, преди тива на Хип и кърма памперса беше пълен постоянно с горчица...

Педиатъра иска памперс за да види акото, но това миже да стане най-рано утре или в другиден! Според нея няма място за притеснения, защото бебето е спокойно, храни се и не му е зле, не е болна и т.н.т...,

Имала ли е някоя от вас подобни проблеми?
Вече за цвета знам че не е нормално, според мен е от млякото... А изхождането по един път на ден как ви се струва? А миризмата като на вкиснало и като на тиня и канал?

Благодаря много!

# 145
  • Berlin
С Нан Сензитив и малкият беше така - 1 път на ден зелено, ама не си спомням как миришеше. Crazy Смених на своя глава с Лактана и още на следващия ден станаха нормални нещата. Педиатърката се съгласи с моята смяна, ама то при нас нямаше нужда от Сензитив, просто предполагам, че във Вита работят само с Нан и затова това препоръчват.

# 146
може да не е вашето мляко, ние бяхме доста време с такива акита, не е толкова притеснително. Смени млякото, Аптамил ХА е единственото ХА което е с непроменен вкус, много е хубаво, от опит го казвам Simple Smile Хип и всички останали са с отвратителен вкус, миришат на конски ф.......  Mr. Green
Много млека съм сменяла докато намеря най хубавото за нея, но след месеци си променяше вкусовете и много бързо и втръсваха.  Peace

# 147
  • София
Много благодаря за мненията! И аз искам да сменя млякото но за две седмици направих две смени и педито каза да не сменям...
Дали няма да направя бела ако сменя? И аз съм се насочила към лактана или аптамил... А дали е опасно ако не й го сменя? Мисля че педито не смята че трябва да се сменя?

И според вас е от млякото така ли?

# 148
А защо даваш ХА мляко? Някаква фамилна обремененост от алергии ли има бебето? Ако не, просто така превантивно няма нужда да се дава такова мляко.
НАН запича ужасно. Това и Фризолак са последните млека, които бих давала.

Лактана е най-хубавото за момента на пазара  Peace Аз бих го сменила. По-добре трета смяна и хубаво мляко, отколкото да останеш на мляко, което явно не понася на детето ти.  Hug

# 149
  • София
Ами няма обремененост, по молба на педито!

Като го сменям да правя ли преход? Ако да, какъв? Има ли опасност да се запече пак, ще вземем лактана!

Общи условия

Активация на акаунт