Кое АМ избрахте за вашето бебче #3

• 45 484
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Аз точно за това съм в чуденка, защото тази пяна след време се втечнява и като приготвя да кажем 100 мл. мляко с пяната става на 110 newsm78

На мен не ми се получава пяна(сега де,преди с НАН ми се получаваше понякога),но пак като сложа да кажем 150мл вода и 5 лъжички мляко ми става 170мл готовото вече мляко!

Сега видях-Блонди точно го е обяснила Simple Smile

# 121
  • Berlin
Да и на някои млека обикновено пише колко мл вода + колко лъжички сухо в-во на колко готово мляко в мл отговаря.

# 122
В такъв случай за приготвяне на 110 мл. мляко колко вода и колко лъжици готова смес се приготвят?

# 123
няма такъв грамаж 110  Shocked Милилитрите са 90, 120, 150, 180 ......... и т.н. Защо точно 110 мл.. Правиш 90 мл. вода с 3 лъжици АМ, готово количество мисля че бе 100-110 мл. За да постигнеш нещо което е извън таблицата , на своя глава недей да слагаш допълнително на око АМ. Придържай се към милилитрите и лъжиците АМ . Можеш да измериш и 120мл. вода с 4 лъжици АМ , и колкото изпие.  Peace

# 124
  • Стара Загора
В такъв случай за приготвяне на 110 мл. мляко колко вода и колко лъжици готова смес се приготвят?
Спазвай указанията на кутията - за всеки 30 мл. вода по 1 л.АМ .За 110 трябва да смяташ.Правиш 120мл.с 4 л.АМ и ще ти остане малко.

# 125
за 110 какво трябва да смята, това са експерименти. По добре не го прави, това че ще ти остане и ще се хвърли тъй като повече от час не се дава АМ, да не те притеснява. Все пак за дете няма какво да се скъперничи.

# 126
  • Стара Загора
за 110 какво трябва да смята, това са експерименти. По добре не го прави, това че ще ти остане и ще се хвърли тъй като повече от час не се дава АМ, да не те притеснява. Все пак за дете няма какво да се скъперничи.
Говорех по принцип.Естествено е, че са експерименти, но хора всякакви  Peace

# 127
Спазвай указанията на кутията - за всеки 30 мл. вода по 1 л.АМ .За 110 трябва да смяташ.Правиш 120мл.с 4 л.АМ и ще ти остане малко.
Именно аз до сега така правех- 120 и отсипвам до 110. Просто се зачудих дали така трябва да се прави

# 128
  • Стара Загора
Именно аз до сега така правех- 120 и отсипвам до 110. Просто се зачудих дали така трябва да се прави
И защо отсипваш  newsm78

# 129
Защото ми трябват 110 мл. като количество
И защо отсипваш  newsm78

# 130
  • Стара Загора
Защото ми трябват 110 мл. като количество
И защо отсипваш  newsm78
Ми като стигне 110 и дърпаш шишето  hahaha Ох извинявай, но ми стана смешно, моля те не се обиждай   Praynig Hug .Ти по таблица ли го храниш или се съобразяваш с детето?В смисъл, ако изяде 112 мл мислиш ли че ще му стане нещо?

# 131
Въпрос към мамите, които дават антирефлуксно мляко, получава ли се пяна като разклатите бутилката? При мен се получава ужасно много количество пяна и обема на млякото се увеличава с няколко мл. Confused
Фризовомът прави мнооого пяна и той Crazy Като постои малко и се вижда кое е пяната и кое е млякото  Simple Smile Ама пък като го разтварям спазвайки указанията на кутията не получавам това количество, което пише newsm78 Уж с 3л. и 90мл вода ставало 100мл мляко, ама по мои наблюдения е малко по-малко newsm78 Или другия вариант е да остава по стените на шишето,защото  е гъсто newsm78

# 132
не е по малко, точно толкова си е 100мл. Относно АР проблема, защо не смениш млякото с Хумана АР или някое друго? Майки с такъв проблем хранете детето полу изправено и не давайте веднага след млякото вода за да не повърне, 2-3 капки колкото да изплакне устичката. Хумана мога да гарантирам че не се пени, изобщо даже, но се разтваря в гореща вода на две части както е описано на всички кутии.   Peace

# 133
Аз бях започнала с Хумана и пяната беше в невероятни количества  Crazy (само че не съм го разтваряла в толкова гореща вода  Rolling Eyes)

# 134
 Блонди , ако си спомняш в темата бях попитала за съвет относно АМ, ти ме подтикна да го взема и съм доволна. Не се пени, но тъй като се разтваря трудно, водата трябва да е гореща, почти 70 градуса и много друсане, иначе остават бучици. Преди слагах и водата наведнъж, а не на части, сега я деля и се получава, другото правило за хубаво разтваряне е първо се слага млякото после се залива с водата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт