Кое АМ избрахте за вашето бебче #3

• 45 520
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
И в България се внасят от Германия, абсолютно еднакви са  Simple Smile

Нощес й давах от него, пие го, но все така с лъжица ориз с ванилия. Така да е, не пречи Simple Smile

# 316
  • София
А защо тогава ги купуваш от Германия? По-изгодно ли ти излиза?

# 317
  • Berlin
Блонди писа по-напред, че в Белгия няма Лактана. Wink

# 318
  • София
аааа, съжалявам  Peace

# 319
Няма, да  Simple Smile И в близките градове няма. Като цяло, не знам защо, но Лактаната не е особено на почит, нито популярна в Германия  newsm78 Няма я във всички градове и не е особено тачена  Thinking Поръчвам с доставка от една аптека и затова взех повече, че не мога все по две-три кутии да поръчвам.

Нощес го пи и без ванилия и ориз  Simple Smile

# 320
Блонди, напредвате Simple Smile.
Странно е за Лактаната, но е вярно.

# 321
Интересно е че и тук  в Гърция няма Лактана.Аз поръчах от Бг,вече два пъти и давам.Но сега взех да се замислям,след като прочетох последният пост на Блонди,защо в ''белите'' европейски държави не я внасят? newsm78 Ето и както казва Блонди и в държавата производител не е много на почит.
Да не се окаже след време,че не е ''читаво'' това АМ,та  затова да не я внасят по тези държави.
Дали не направих грешка като смених АМ-то с Лактана,а не си продължих със старата марка или да бях сменила поне с Аптамил?Те поне са затвърдени и изпитани марки.

# 322
  • Berlin
За нас вече е късно да се вайкаме за Лактана-та, но ми е интересно тогава кои са купуваните млека в другите страни.

# 323
  • Бургас
Точно смятах да купувам Лактана Био да имам ако не ми стига кърмата, сега ме хвърлихте в размисъл... newsm78

А между Аптамил и Хип Комбиотик кое е за предпочитане .... относително е естествено, но все пак какви впечатления имате ако сте ги ползвали?

# 324
  • Sydney
аз съм давала всички видове Аптамил, с изключение на ADC - запичаха я и накрая минахме на Лактана Био...  Peace

# 325
  • Бургас
Аптамил комфорт запичаше ли?

# 326
  • Sydney
не, но направи лудата диария Sad както и от AR...

# 327
А между Аптамил и Хип Комбиотик кое е за предпочитане ....

Аптамил със сигурност  Peace

Нещо като цяло все по-малко ми допадат всякаквите продукти на Хип  Rolling Eyes

АБС, мисля, че е въпрос на реклама и политика. Защото ако една марка е наистина добра и доказана, тя пък няма нужда от много реклама и натякване да купуваме продуктите им. Какъвто ми се струва, че е случаят с Лактана. Защото тук какво внасят - НАН и Нутрилон (което е Аптамил), отскоро се активизираха Фризо и Хип, които рекламират и пробутват яко за момента нещата си. В Германия се продават доста видове, но първенство си държат Милумил и Аптамил.
В Швейцария има Милумил, но там си продават тяхното си, както всеки друг продукт - Холе. Взехме от там Милумил с поръчка от аптеката, не стои на рафтовете.

Като цяло съм си твърдо за Лактана и Милумил.  Simple Smile

# 328
  • Бургас
А с какво точно Милумил е по-добро от Аптамил?

# 329
А с какво точно Милумил е по-добро от Аптамил?

Не е по-добро, просто е малко по-гъсто и поради тази причина се препоръчва като формула за бебета с леки храносмилателни смущения.

Общи условия

Активация на акаунт