Как се грижите?

• 22 675
  • 239
  •   1
Отговори
# 105

В шеговития тон на темата - препоръки за някой Кънчо от друга Минка вАжат ли за вас?  Laughing  

Naughty

минка да види, с ръка да пипне  Twisted Evil
то препоръки, препоръки, за една минка, набеденият кънчо може да е супер, ама за друга  Stop

извън шеговития тон - лактацид.

# 106
pasinet, обосновал се е.  Предлагам ти обаче да се съсредоточим над общото, а не над частното.  Wink
Именно, за това очаквах точно обосновката. Защо например се препоръчва да сменя обичайното измиване с измиващи средства  с такова само с вода, след като до сега не съм имала никакви проблеми?

Виж, мога да ти дам телефона на лекаря ми и ако искаш да се информираш - ще ти даде достатъчно логични обяснения по темата. Laughing
 Ще получиш и така желаната точна обосновка - аз мога да я предам в общ план и да получа още сто и пет питанки от теб. Не съм гинеколог и не се наемам аз да те информирам.  Инак съвсем сериозно ти отговарям, че не е необходимо да имаш проблем/алергия , както предположи или нещо друго/, за да ти кажат , че използването на сапун не е препоръчително. А защо е така, щом недоумяваш попитай гинекола си следващият път - виж той какво мисли по този въпрос.  Всякакви допълнителни питанки към лекарите. Иначе можем да се надприказваме до утре по темата.

п.п.
Сори за офф-а - темата е лежерна и не бих искала да се губи този веселият тон. Peace

# 107
  • Mediterraneo
Остави това миене само с водичка  Stop Сигурна съм, че Кънчо няма да е твърде доволен от подобно миене... Не си представям години наред Минка да се облива само с водичка и да е свежа и прекрасна  Stop Щото, нали, Лактацид само между другото, ще си остане между другото  Rolling Eyes

А препоръки от друга Минка за даден Кънчо не съм и не бих приела  Stop Баджанашки истории не щЪ

# 108
А защо е така, щом недоумяваш попитай гинекола си следващият път - виж той какво мисли по този въпрос.  
Аз съм го питала и той не споделя това задължително препоръчително миене с вода. Най грубо казано неговата препоръка е, че щом нещо работи добре, не е хубаво да се променя. С други думи след като обичайният начин на миене ми се отразява добре, по добре да си карам така, отколкото да правя проби.  Peace

# 109
Е, не е между другото... е, не... по-добре да не го битрим, защото се раждат погрешни представи. А изводите са уБиец.  Laughing

# 110
жени, не се хващайте за косите коя с какво подплаква Милейдито си , давайте да се забавляваме  Laughing

# 111
Аз Кънчо, дето е ползвал приятелска Минка, нИ щЪ. Приятелска флора не ми се разменя. Stop

Грижа се стандартно за нея, използвам душ-гел или сапун. Виждала съм си я отвсякакви ъгли, в някои си я харесвам. Гледам да не робувам на една Минка, че душа и ум имам за обгрижване.

Ама знам едно - кат' мойта Минка никъде няма по света. hahaha

# 112
  • Mediterraneo
жени, не се хващайте за косите коя с какво подплаква Милейдито си , давайте да се забавляваме  Laughing

Хах, Милейди ми хареса  Peace Още довечера смятам да прекръстя наш Кънчо, да се връзва тематично на Милейди-то! Ще обмисля каква титла да му турна, та да си похождат  Heart Eyes

# 113
Ам - пер, дон, граф, капо ди тути капи?

# 114
  • В Космоса
Мастър?

# 115
# 116

Вече не преминаваме ли в BDSM диапазона? Mr. Green

# 117
  • В Космоса

Вече не преминаваме ли в BDSM диапазона? Mr. Green
Twisted Evil

# 118
  • където ми харесва
Whistling Whistling Whistling Имах предвид, че на 50+, едва ли това ще ми е най-големия проблем, че ми се е разсширила "минката"... Whistling

Стани на 50+, пък тогава да видим. Кво ще спреш секса ли тогава?
Сакън, не ooooh!
Просто не смятам, че това, което ще занимава ежедневието ми нон стоп е мисълта, колко точно ми се е разширила "минката"...

# 119
Просто не смятам, че това, което ще занимава ежедневието ми нон стоп е мисълта, колко точно ми се е разширила "минката"...

Деца големи, внуци може и да нямаш... ако не плевиш доматите в градината, за какво друго ще мислиш?

За хигиената й се грижа не повече от тази на другия ми епидермис. Аз съм минималист и ако нещо не е нужно, то просто не е нужно. В този смисъл продукти от най-долният рафт не купувам, упражнения не правя и на стилист не я водя. Имаме изградена силна връзка помежду си и аз се грижа за добрият вид и желанията й.

Общи условия

Активация на акаунт