Как се грижите?

• 22 674
  • 239
  •   1
Отговори
# 90
Освен Лактацид,нещо друго добро за хигиена?Миналата година питах гинекологът за Лактацид и той каза,че става,но не беше много убедителен сякаж.Има някакъв Розалгин,но не съм чувала отзиви.

# 91
Май триклобактера е тежката артилерия.  Peace

# 92
# 93
Освен Лактацид,нещо друго добро за хигиена?Миналата година питах гинекологът за Лактацид и той каза,че става,но не беше много убедителен сякаж.Има някакъв Розалгин,но не съм чувала отзиви.

Мидичка , моят гинеколог не препоръчва даже и него, а само чиста вода за Минка/ Интимните гелове са наш личен избор. Този Розалгин не съм го срещала, нямам идея и аз за отзиви.

Въобще не става въпрос за алергия/там подхода е индивидуален и специален/ ...вие пак влизате във филм. Писах по принцип.
Laughing

# 94
  • До морето :)
И моята докторка ми е казвала само чиста вода. От време на време и интимен, ей така, за аромат.
Иначе моята Минка си няма собствено име, мой трябва да си ѝ измисля. Грижа си се за нея, нали ми е дружка.  Rolling Eyes

# 95
Форти,първата гинеколожка на която ходих също ми каза само чиста водичка,ако толкова държа-Лактацид.Но не знам,с чиста водичка не се чувствам много чиста.Ако не забравя,като му нося изследванията ще го питам.Ама то мнения всякакви,всеки различно препоръчва.

# 96
Само с вода за мен не е миене, а мокрене  Peace. Може би е до навик.

# 97

Мидичка , моят гинеколог не препоръчва даже и него, а само чиста вода за Минка

Предполагам твоят гинеколог прави препоръки на теб за твоята Минка, ако е за всички Минки би трябвало да се обоснове защо само с вода и защо всичко друго пречи на всички.

В този ред на мисли, вашата Минка приема ли някакви препоръки от приятелски Минки?  Laughing

# 98
Щом питам,явно приема.

# 99
  • В Космоса
На мен Флоражина също гинеколог ми го препоръча.

# 100
  • Tам през Атлантическия океан
Смейте се, ама добре че има форум и да научите какво е тазово дъно и кегел...щото да не се стига до ситуации лекар на 55 години да не може да обясни на две хипер образовани жени какво да правят, за да не се напикават, като кихнат.

Друго си е тук да те светнат за тайните на Белите тигрици...

Не е смешно, дори да си образован някои неща не могат да се избегнат Tired въпреки Кегел-мегел  и т.н.  Rolling Eyes

В здравния форум има тема за този проблем и тя не е забавна, случва се на жени далеч от 55 .....

# 101
Ще прочета и за Флоражина.Знам само,че няма да взема на Ейвън и Орифлейм.

# 102
Смейте се, ама добре че има форум и да научите какво е тазово дъно и кегел...щото да не се стига до ситуации лекар на 55 години да не може да обясни на две хипер образовани жени какво да правят, за да не се напикават, като кихнат.

Друго си е тук да те светнат за тайните на Белите тигрици...

Не е смешно, дори да си образован някои неща не могат да се избегнат Tired въпреки Кегел-мегел  и т.н.  Rolling Eyes

В здравния форум има тема за този проблем и тя не е забавна.

Разбира се, че не е смешно и не трябва да се иронизира. Това си е сериозен проблем, може да се получи и на 30 годишна възраст.  Sad

# 103
pasinet, обосновал се е. Обаче едва ли ще съумея да го пресъздам така убедително, авторитетно и логично като него. Не е препоръка само за моята Минка, както ти услужливо предположи. Той препоръчва като гинеколог вода основно и от време на време гел тип Лактацид да речем. В общи линии е това. Предлагам ти обаче да се съсредоточим над общото, а не над частното.  Wink

# 104
pasinet, обосновал се е.  Предлагам ти обаче да се съсредоточим над общото, а не над частното.  Wink
Именно, за това очаквах точно обосновката. Защо например се препоръчва да сменя обичайното измиване с измиващи средства  с такова само с вода, след като до сега не съм имала никакви проблеми? То при поява на каквито и да е проблеми е логично да се търсят конкретни решения. Иначе и аз съм чувала от приятелки кой какво им е препоръчал, но това само по себе си не е причина да го изпробвам и аз.Мисля и Човечето питаше по нагоре същото, явно не само мен ме вълнува въпросната обосновка.

-------------------------

В шеговития тон на темата - препоръки за някой Кънчо от друга Минка вАжат ли за вас?  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт