Как се грижите?

• 22 661
  • 239
  •   1
Отговори
# 75
Напротив- до откат ще твърдят, че напротив- след толкова раждания дори са се стеснили  Naughty
Последният шев обикновено винаги е съпроводен със солидарна усмивка за благоверния и посветен на него.
Ох, разсмивате ме много и искрено. Понеже не знам реално за колко голямо разширяване става въпрос, пък и сигурно при всеки е различно.

Пък и с времето и грижите (да не бягаме от духа на темата) , Минка нали пак си се посъбира Simple Smile

# 76
Сега аз не разбрах освен,че не трябва( и не нося токчета) с какво друго да се грижа за..тазовото си дъно и...Минка Joy Предпочитам дет се вика с....ва да и викам,отколкото това. А,Кънчо Sick

# 77
С времето,каквото и да правите,Минка ще си се шири и увисва. Няма как да е иначе. Не,че ми харесва перспективата.

# 78
  • Пловдив / София
Е, добре, бе, как така се миете с обик. сапун или с душ гел даже прочетох.
Не ви ли се нарушава РН-то така?

# 79
Как да разберем, като не можем да си намерим лакмусова хАртийка (нали така се казваше)  Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing

# 80
  • в здрача
Нямам проблем с pH- то си.
Душ-гел не обичам и не ползвам изобщо. Имам особеното чувство, че не мога да го измия от тялото си. Под обикновен сапун имам предвид без всякакви допълнителни аромати /става ми гадно от тях, не харесвам силните миризми, дори на парфюм, стомаха ми се бунтува и трудно задържам съдържанието му вътре/. Е, трудно се намират такива сапуни, обикновено в аптеката.

# 81

Не съм имала никакви проблеми досега.
Нали за външно измиване говорим?

И теб да питам - като си миеш тялото, как опазваш Минка от тази сапунена вода? Или и за тялото не ползвате сапун/дуп гел.

# 82
Joy Все за МУнка бях чувала, но за Минка?! Laughing
Ще ми бъде интересно да проследя дали тази тема ще задмине онази за п*рдящите ш*нди. Grinning

Инак на Минка и` е забранен сапуна. Чиста водица и Лактацид. Гинеколога ми е обяснил в детайли какво обича Минка и гледам да и` задоволявам капризите. Grinning Минка мрази вътрешни промивки и други такива садистични екстри.

п.п. Човече, когато мият Минка не е като да се стича душ гел но тялото.  Wink

# 83
  • Mediterraneo
Чакайте де, това пх не е около шундите ви, а вътре в тях! Сапунът няма как да наруши съкровената флора, освен ако не си правите промивки...

# 84
Чакайте де, това пх не е около шундите ви, а вътре в тях! Сапунът няма как да наруши съкровената флора, освен ако не си правите промивки...
Е ти пък, така кой ще дава по 20 кинта за интимни гелове, ако и всичко да е само външно?  Wink Wink

# 85

п.п. Човече, когато мият Минка не е като да се стича душ гел но тялото.  Wink[/i]

Явно, но малката ми главица не го разбира  Laughing

Именно.
Ако вкарват разни измиващи средства вътре е друг въпрос.
Ама иначе за външно измиване си е чист търговски трик, както казва REAL_WOMAN.

# 86
Какви 20 кинта - геловете са между 5 и 10лв средно/без тези , където марката качва цената, но не и качеството/.  Някои Минки са капризни. Всяка Минка е различна и не е необходимо да влиза вътре сапун или душ-гел , за да имаш дразнение...моля ви, вие пък като ДГ. Това, че една Минка няма проблем със сапуна съвсем не значи, че друга нейна "посестрима" го търпи.  Mr. Green
 Точно като с изборът на мъж, за една готин, а за друга противен.Laughing Хайде пак и мъжете споменахме, но съгласете, че некоретно би било да ги пропуснем щом за Минка иде реч. Laughing

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 15:12 от Fortune

# 87
Ами в такъв случай излиза, че ако имаш проблеми от сапуна, то вината не е в сапуна.  Laughing

Все едно някой алергичен към дадено нещо да почне да обяснява на други, които не са, че не трябва да ползват въпросното нещо, защото ще имат проблеми.

# 88
Всяко нещо извадено от контекста може да се тълкума разнообразно  pasinet. Wink

п.п. сега ми хрумна може и тема на дебелото черво да се посвети. Например- дали провисва и губи еластичността си след продължителна амортизация в сексуален аспект.Все с Минка пък да се занимаваме... разбрахме , че Минка п*рди , сега ще се проясни и как се хигиенизира. А червото винаги е на заден план.. някак не е честно.  Защото , то също буди интерес също толкова , колкото и Минка. Чудна работа все го подминавате.Laughing

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 15:19 от Fortune

# 89

Все едно някой алергичен към дадено нещо да почне да обяснява на други, които не са, че не трябва да ползват въпросното нещо, защото ще имат проблеми.
В този ред на мисли има и минки, алергични към кондоми от латекс Sad.

Общи условия

Активация на акаунт