Как се грижите?

• 22 619
  • 239
  •   1
Отговори
# 180
Навсякъде съм с естествения си цвят  Laughing

# 181
Бои за Минки?  Rolling Eyes  Бих пробвала.

# 182
  • Пловдив / София
Чак пък педфилско...много се увличате. Сега със същият успех би се появила някоя противничка на космите и прическите и би определила косматите фризирани Минки като нечистоплътни...да речем. Защо пак до космите се стига?! Те космите накакъв важен критерий ли са, че такова внимание им отделяте в Ен-та тема подред?! Педофилско или натюр не ли въпрос на личен избор?! В една  друга тема плюхте косматите Минки, а сега дойде реда да се заклеймят "гологлавите”/нали гака беше термина/ ли ?! С право жълтите вестници от тук преписват, по-богата информация за безумици едва ли на има събрана на друго място.

Никой никого не заклеймява.
Просто се каза, че има мъже, на които им навява такива асоциации.
И тук всички се свежда до космите, щото из форума битува мнение, че наличието на косми значи нечистоплътност. А то не е така.
Има нечистоплътни и в двата случая.
В крайна сметка кой както иска така да си ходи.

Това, че някой се хвали по форуми си е негова работа.

# 183
 Joy

Казваш - имаш какво да боядисваш...това да не си ти?

Скрит текст:

# 184
Не съм. Аз съм гологлава в повечето време. Но се случва една седмица да не пипна самобръсначка, защото ме мързи.

# 185
Преди много се грижех за нея(така я наричам , не мога да и кажа Минка , че така се казва свеки и ме избива на смях и не се обръщам така към нея)та , преди беше в първа класа , и ароматизирани превръзки и скъпо бельо , презервативи от най-хубавите , ежеседмична прическа.сега...малко съм я занимарила , оставила съм я с мутринска прическа  Mr. Green но си е прилично подстригана , всекидневно измивана(спрях и интимните гелове , че много ме сърбеше от тях) обгрижвам си я още , не съм я изоставила.

# 186
вие сте извратени

# 187
  • Mediterraneo

Е, Вержи! Не ние, явно Кънчо извратеняк си пада.

# 188

Е, Вержи! Не ние, явно Кънчо извратеняк си пада.

Ама ако не е Минка - да го подкукуросва  Whistling

# 189
Предисторията на Кънчо я знам .
За Минка някой ще ме светне ли ?  Wink

# 190
Е, то може ли Кънчо без да ма Минка? Не ми се вярва...то си е човещинка!
Както искам приятен Кънчо, така и Минка следователно трябва да е поддържана. В тоя дух е темата.

# 191
  • В Космоса
Сега ми хрумна да попитам, на тези дето им е педофилско гола Минка, гологлав Кънчо как им се види? Laughing

# 192
  • BG
А бе, мацита, чайте да ви питам тези с голишанките! Бе не се ли оливате много, като пишкате, бе  Thinking ? Ама много гадна работа е, та за туй поддържам един екзистенц минимум за водохващане  Laughing.

# 193
Сега ми хрумна да попитам, на тези дето им е педофилско гола Минка, гологлав Кънчо как им се види? Laughing
Излишни косми никъде не харесвам.  Peace

А ако се има в предвид обрязан Кънчо, съм много ОК  Laughing

Benisima, ми не ....

# 194
Аз Кънчо с косми точно по главата не съм виждала.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт