Как се грижите?

• 22 633
  • 239
  •   1
Отговори
# 195
  • В Космоса
Да се оливам? Rolling Eyes Що за въпрос? Да не ми е криво пикалото нещо, че да се оливам? Laughing

# 196
Сега ми хрумна да попитам, на тези дето им е педофилско гола Минка, гологлав Кънчо как им се види? Laughing

То е ясно, че търсим себеподобни  Joy

А бе, мацита, чайте да ви питам тези с голишанките! Бе не се ли оливате много, като пишкате, бе  Thinking ? Ама много гадна работа е, та за туй поддържам един екзистенц минимум за водохващане  Laughing.

Напротив - пикаш си колкот искаш, доста по-хигиенично е, без да има прихващачи напикня и миризми  Sick Joy

Сега ми хрумна да попитам, на тези дето им е педофилско гола Минка, гологлав Кънчо как им се види? Laughing
Аз Кънчо с косми точно по главата не съм виждала.   Laughing

Добре де, не на главата, по тялото  Joy

# 197
  • В Космоса
Аз Кънчо с косми точно по главата не съм виждала.   Laughing

А за метафора чувала ли си? Laughing

# 198

По същия начин - не ми харесва ! Crossing Arms

# 199
 Joy Вярно, друго си е як космат Балканец  hahaha

# 200
На Кънчо му е най - важна работливостта, а не космИте.

# 201

ти тия не ги пробутвай с работливостта Laughing

и размерът, и размерът Twisted Evil

сега не сте си написали само с какви видове оргазми уреждате милейдитата си  Twisted Evil

# 202
Да, вероятно и размера няма значение  Whistling

# 203
Joy Вярно, друго си е як космат Балканец  hahaha

Е , айде сега , не говорим за това. Joy Joy Joy

Но и напълно епилирани мъже не харесвам . Peace

# 204
Момент! Говорим за Кънчо, нали? Тоест крака и аз не харесвам епилирани, но поне това дето ще го б***а - нека ми е гладко  Thinking

# 205
  • Варна
Откакто ви чета... все се чудя... навремето имаше много хубва поговорка "На калпав х.. (да де, Кънчо), космите му пречат"... с какво се оправдават сега калпавите Кънчовци, като нийде не останаха косми  newsm78

# 206
Откакто ви чета... все се чудя... навремето имаше много хубва поговорка "На калпав х.. (да де, Кънчо), космите му пречат"... с какво се оправдават сега калпавите Кънчовци, като нийде не останаха косми  newsm78

Е, как с какво?! То е ясно с космати или "гологлави" /обезкосмени демек/ Минки. Laughing

# 207
  • Варна
Момент! Говорим за Кънчо, нали? Тоест крака и аз не харесвам епилирани, но поне това дето ще го б***а - нека ми е гладко  Thinking
Какво е това под звездичките, че не се сещам Rolling Eyes

# 208
б***а=ближа Wink

# 209

Joy Трудно явно, ама става

Общи условия

Активация на акаунт