С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 739
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Ей, днес и втори път ще се разпиша Simple Smile
Боби е по-добре, поне температурата е около 37 - 37л2 без прием на температуросвалящи. Дано тази нощ успея и аз да поспя, че след две безсънни нощи съм труп.

Аник, успех на новата работа!
Любезна, какво стана с кариесите, че аз това поне го мернах някъде и съм стискала палци Simple Smile

# 106
  • Burgas
Здравей те момичета!  Благодаря за стиснатите палци   bouquet имах нужда, доста се бях притеснила, но сега вече съм по спокойна, нещата тръгнаха много добре, дано така да продължат.

# 107
  • София
Здравейте!

И аз да се отчета Embarassed
Ясен е трети ден на ясла. Всичко си изяждал Shocked не ревял. Иска да ходи, имитира бебетата как плачат Laughing Тази сутрин обаче се разрева и започна да ме вика. Едвам се сдържах да не ревна докато се прибирах Stop
 Памперс не ползваме от 2-3 месеца. Аз го махнах и дневен и нощен заедно. Със събличането и обличането и самостоятелно хранене е много назад. От яслата казаха, че не е нужно да се справя с обличането, но с яденето е препоръчително.
Започнаха и думите, че сме назад и с говоренето, споделяла съм. Аз преди яслата го заведох на психиатър  bowuu Казаха ми да не се притеснявам толкова, общо взето си е наред детето. Та те това е от нас.
Не съм чела последните страници, трябва да вляза в час.

# 108
Добро утро!
Заведох малката на ясла,минавам на отчет и се захващам с готвене,простиране,миене на чинии и подреждане ooooh!Днес съм втора смяна.
Далче да ви честитя всичките поводи за празнуване които сте имали със закъснение!Да сте здрави и много да се обичате  bouquet
Теди честит рожден ден!  bouquet
Аник радвам се,че всичко с новата работа е наред!Дано все така да е! Peace
Съни76 как сте?
Танче миличка имаш нужда от почивка!Няма ли кой да погледа куклите за два три часа,а вие с Ники да се поглезите малко?
Сияна не може да се облича сама,прави опити,но или ще е на обратно или предното отзад Simple Smile
"Р" не може да казва,но мъжа ми го казва малко френско и ми се иска тя да го е наследила от него.
Приятен ден на всички!Аз се захващам с домакинстване Simple Smile

# 109
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Далче, честити всички поводи накуп! Да сте живи и здрави цялото семейство и много хубави емоции и сбъднати мечти!   bouquet
Съни76, обаждай се по-честичко, липсваш ни!
Серене, както и очаквах, всичко си му е наред на малкия мъж, притесненията ти са билио напразни, нормално за майка първескиня  Hug Пак да кажа - децата са различни, сигурна съм, че младежът има много таланти, които други дечица не могат, спокойно!
Пухи, приятно домакинстване!
Ника, радвам се, че си изкарала добре!
Любезна, стисках палци, пиши как е малкият голям герой  Hug
Още нещо пях да пиша, ама забравих... хубав ден ви желая Simple Smile

# 110
Призовавам ви и аз за малко форумски палцестис по обяд, мацки. Пратете ни една голяяяма позитивна вълна да ни се случи днес това желано нещо. Благодаря ви предварително! Ще пиша следобед какво е станало.

# 111
Привет момичета.
Танче имаш стиснати палчета от мен.Дано ви се наредят нещата.
Аник радвам се за теб,продължавай в същия дух.
Serene и ние живот и здраве в понеделник сме на ясла,та и аз имам същите притеснения като теб,понеже Дани не говори,не се храни и облича сам,та сигурно и на нас ще ни направят забележки.За памперса също се притеснявам,защото той не казва,но не се и нааква или напишка,просто чака аз да го подканя и тогава казва чур,ако има пиш,а като има ако направо си търси гърнето и си го взима,абе с две думи ние си се разбираме,ама там как ще го разберат незнам newsm78Между другото и нашата педка ни каза че другия месец ще ни даде направление за психолог,ако искаме да го заведем.Моля те пиши на лични,какво точно представляваше прегледа при психолога.,че ми е доста притеснено.

# 112
  • Burgas
Здравей те! Бях 2ра смяна, а утре съм 1ва в сборна група с 43деца  Shocked но директорката каза, че едвали ще дойдат толкова много, ще видим.

Танче стискам палци  Praynig

Ивайла с храненето се справя, но за обличането не може, опитва се, но още не може, само си обува обувките.

# 113
  • София
Влизам да предам клюката от фейсбук - Елфи е родила преди 3 дни и Изи е кака на бебе Александър. Въпросният господин е нямал търпение и се е появил месец преди термина. Елфи е по-активна във фейсбук, но реших, че си заслужава да издам новината и тук. Да е жив и здрав малкия! Желая щастие на цялото семейство!

Танче, уж щеше да пишеш следобед, ама май от радост и празнуване не си успяла да намериш време.  Crazy

Аник, успех! Те и наполовина да са децата пак няма да е лесно сигурно.  Crazy Аз утре ще спестя с една бройка зора на лелките и оставям Диди вкъщи.  Mr. Green

# 114
Да е жив и здрав Александър! Мама бързо да се възстановява, а кака Изи много да слуша и помага!

# 115
ДУ!
Вчера много окъснях и не ми остана време, но днес давам отчет- продадохме си апартаментчето, за което Ники бачка цяла година без надник. Много съм горда с мъжлето си! Взехме си половината парички, а останалите- във вторник, така че, моля, не спирайте да стискате.  Wink После стискайте и да си вземем жилището във Варна!  Mr. Green Благодаря ви много за положителната енергия! Обичам ви!  :
love:

# 116
  bouquet Мило Мяуче, честит ти рожден ден!  bouquet

Прекрасни емоции, прекрасни усмивки,
прекрасни творчески моменти ти желая тази година!

Пари, късмет и всичко най-добро!
И помъдряваме, а не порастваме, нали.... Grinning

П.С.: Веднъж и аз да сефтосам! Laughing
Слънчев ден и на нерождениците. Grinning

# 117
Здравей те! Бях 2ра смяна, а утре съм 1ва в сборна група с 43деца  Shocked
Късмееет! Flowers Four Leaf Clover

Танче, чудна новина! Hug
Да се похвалиш, когато вземете апартамента! Hug

Честито на Елфи и бързо възстановяване!  bouquet

Камбанчо, какъв психолог?! Shocked
Я не се излагай!

# 118
Честит рожден ден, Мяу!   bouquet Да те глезят като писанка и днес, и през цялата ти предстояща година!

# 119

Желая ти от всичко по много.  bouquet
Танче много се радвам за вас и продължавам да стискам силно палци.

Общи условия

Активация на акаунт