С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 731
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Еха, Далче, увековечили сте деня. Crazy
Честито и прекрасни емоции днес!  bouquet

# 91
Далче, всичко най-добро пожелавам, да сте здрави и да се обичате  Hug Весел празник!   bouquet

Момичетааа, във вас са ми надеждите, отиваме довечера на зъболекар с Мартин, 90% сигурно е,че ще пломбираме... Моля Ви, към 18,15 да стиснете по един,два палеца да мине без драми и травми Sad

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 10:33 от Любезна

# 92
Любезноу, стискам и още как! Flowers Four Leaf Clover

# 93
Момичета, благодаря ви, че се сетихте за мен и за милите пожелания Hug Прекрасни сте!!!

Далче, душо да ти е жив и здрав мъжО, да те обича и уважава Hug

Любезнич, стискаме и ние тука всичкото налично палец на целия посран цирк Crazy

# 94
Любезна стискам палци.Дано всичко мине добре. fingerscrossed

# 95
Любезната, на отчет!
Как мина зъболекаря? Hug

# 96
  • София
ДВ!  Hug

Тедка, честит рожден ден, да си много щастлива и много здраве ви пожелавам на цялото семейство!   bouquet
Далче, честити поводи и на вас, много щастие и усмивка!
  bouquet

Бързо оздравяване на всички сополиви, ей почна ли се бееее...  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green АМАН!!!

АниК, успех на новата работа, ще стиксам палци за теб!  Hug
Чакам Любезната и аз с малкото геройче.  Rolling Eyes

Концерта беше супер, въобще гледам да си осигурявам хубави преживявания, знате ме.  Laughing
Поздравче от убавците:

Ех!  Crazy Crazy Crazy

Hug

# 97
Далче, честит празник! Пожелавам Ви, да сте здрави и да се обичате.  Весел празник!  Hug

Теди, честит рожден ден, малко на патеричка  bouquet Hug

Любезна, браво на Марти, радвам се, че мина!

Аник, Мии, успех с новата работа!

Балеринке, успех с шофьорските курсове!

Ника, браво на теб! Страхотен поздрав! Hug

# 98
  • До Балкана
Благодаря за хубавите ви пожелания, момичета! Дано ни се сбъднат, а на вас да ви се връщат!
ММммм, Никич, колко обичам хубави мъжки гласове. А ако излизат и от яки мъжки гърди и муцуни.....ех, ех, сърце!  Mr. Green Страхотен поздрав, зареждам се в момента!

# 99
Здравейте,
надявам се да не сте ни забравили съвсем Simple Smile
Далче, честит ти рожденник и хубави семейни годишнини. Да ти е жив и здрав мъжа, много да те обича и уважава. Пожелавам ви много години още семейно щастие, любов и разбирателство.

Да се отчета малко какво става с нас, извън липсата ми на каквото и да било време Simple Smile.
По въпросът с анкетата от миналото лято сме без дневен памперс, а от тази пролет без какъвто и да било. Последните 3 месеца и инцидентни намокряния не сме имали.
За обличането и събличането сме назад - събуваме си обувките и си смъкваме панталона и гащите при желание. Евентуално при много желание се справя и с обуване на сандали. Сега в яслата казаха да ги учим, но на мен нещо не ми се отдава обяснението как да си съблече/облече блузата, особено с дълъг ръкав.

На ясла ходихме точно 5 дни до обед и сега си е вкъщи с вирус и висока температура, която доста ме притесни, защото първите 24 часа не се повлияваше от никакви температуросвалящи. По тази причина, колкото и да ми е неприятно почнахме антибиотик "за всеки случай", но честно казано се бях изпошашкала малко и не ми се рискуваше. Днес вече е значително по-добре, което не е от антибиотика, който почнах снощи, но карай...

В яслата не иска да се храни много, иначе няма драма. Казаха, че само да почне малко да яде може да остава по цял ден.

Това е засега от нас. Извинявам се, че не мога да се включа с коментари по всички теми, но прочетох темата диагонално.
Успех и бърза адаптация на всички февруарчета тръгващи на ясла!

# 100
Честити празници, Васе! Здраве и любов да царят във вашия дом!   bouquet
Ники, радвам се, че си си изкарала приятно на концерта.  Hug
Ани, как се чувстваш на новата работа?
Съни76, дано бързо да се оправяте и пак с лекота да подновите яслата! Hug

Моите спят, аз взех, че се изкъпах и сега си подарявам половин час на компа. После почвам да правя следобедни закуски. 'баси! Имам чувството, че цял ден само готвя, храня, приспивам и туй то!  Mr. Green Добре, че днес ще отида на танци!

# 101
Привет!
Съни, драго ми е. Hug
Никич, евалата, че намираш (по-скоро налагаш си да намираш) време за екстри. Peace

Имам чувството, че цял ден само готвя, храня, приспивам и туй то!  Mr. Green
Ами това ти е призванието в момента, какво да се прави. Deal with it! Laughing

# 102
Имам чувството, че цял ден само готвя, храня, приспивам и туй то!  Mr. Green
Ами това ти е призванието в момента, какво да се прави. Deal with it! Laughing

Ха-ха! Коте, аз отдавна съм го приела, даже не се и оплаквам- свикнала съм.  Grinning Ама понякога ми се ще да се поразнообразя и ви помрънквам.

# 103
Знам, Танчо, всички сме така, но ето ти алтернатива за успокоение:
само си помисли колко (никакво) време щеше да имаш с 3 или 4 деца. Mr. Green

# 104
Знам, Танчо, всички сме така, но ето ти алтернатива за успокоение:
само си помисли колко (никакво) време щеше да имаш с 3 или 4 деца. Mr. Green
Мдаммм, винаги има и по-зле. Mr. Green
А иначе обожавам да сме си само тричките... (особено, когато ме слушат  Wink )

Общи условия

Активация на акаунт