С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
а като се оригва или пръцка винаги следва ''скюзмииии' и кискане
Joy hahaha Joy

Любезноу, дано наистина отминава по-бързо. Praynig

# 76
Честит Рожден Ден,Теди.Бъди здрава и много щастлива,всичко друго ще се нареди.Весел празник.

# 77
  • Плевен
Честит рожден ден, Теди! Бъди здрава, весела, обичана и много глезена! Весел празник!

# 78
  • offshore & overseas
Ооооооох, преди да продължа нататък и да пиша квото и да било друго, да изокам: и балеринката ме засрами!!!!!!

Е, то такова дърто като мене за кога да кара шафиорски курсове? Да не бях бляла преди 20 години, когато ни предложиха да ги изкараме в у-ще, да не бях бляла преди 15, преди 10, че и преди 5, а сега малко по малко започвам да изпитвам ужас и.... срам, че ще ми се смее или ще ме псува инструкторът, при когото ще попадна.

hahaha

Изчезвам да си скубя косите и да си посипвам главата с пепел - сатурновата ли ме затресе, що ли?!?!?!

# 79
  • София
Тук съм, няма къде да избягам и за секунда. Увъртяла съм се в работа и не мога да се обърна.  Crazy И не, не си ползвам дипломата по работа, за съжаление.  Rolling Eyes
Поздрав от Диди и любимия ѝ коМ: Heart Eyes
Скрит текст:

Амели, мнол любезна щерката.  Flutter Диди казва одане (довиждане) на всичко и всички  bowuu (включително и на гореспоменатия кон  hahaha ), защото много се впечатли от една моя бележка, че чао се казва на близки познати.

Ника, Бо пуска страшни лафове, както винаги.  Heart Eyes

Теди, да си жива и здрава и весел празник!   bouquet

# 80
Честит празник на Теди и тук! Малко да си отдъхнеш ти пожелавам! Да сте здрави и ти, и децата, и цялата рода! И да намираш поне мъничко време за себе си! Praynig  newsm67
Амели, голям полиглот дребната! Браво! Скица!
Балеринка, радвам се да те чета.  Hug Леко да ти минат и курсове, и изпит! За времето свободното- не си само ти, да знаеш! И на мен все ми е в недостиг, да не кажа, че съвсем го е хванала липсата.  Mr. Green
За обичането- Аля си обува сама обувките, събува и обува бикинки и панталон (е, не може да се запасва, де), съблича елече, но с обличането на горниците сме до никъде. Иначе сама си вади гърнето, когато съм заета, събува се, сяда, пиша, става и се обува, като потничето й остава да виси незапасано, но туй да й е кусурът.
Laughing
Ирка, Дидката е страхотна! И Аля обожава един такъв червен кон на една въртележка и все на него се возим като излезем на разходка.

# 81
Юхич, нема-нема, па ни закопаеш с някой бонбонски кадър. Heart Eyes
Мяуче, 'ма моля ти се, къде си тръгнала да се жалваш? Naughty
И аз нямам книжка (пък и не ща всъщност, 'щот не ми трябва). bowuu

# 82
  • Burgas
Извинявам се момичета нямам никакво време да чета  Tired много задачки тези дни и след малко отивам за Ивайла.
Да се похваля и оплача едновременно, от няколко дни официално сме без биба, не я търси, но мн трудно заспива  ooooh! голям зор и сутрин едвам става за ясла, реве, много й се спи.

Аз от утре официално започвам нова работа, стискай те палци всичко да е наред, че много ми е притеснено.

# 83
  • София
Хайде да се запиша и тук, преди да сте ме затрили от първата страничка Simple Smile

Изобщо не ми остава време за писане, но поне чета от време на време....

Теди, честит празник и тук! Хайде да забравите за всички болести, та и ти да разбереш що е туй празник! Heart Eyes

Иначе за обличането, Андреа се справя почти с всичко сама, но в ДГ ме предупредиха, че понеже трябва да обръщат внимание на малките в групата, "големите" трябвало да се справят сами.....
Е не успява да се загащи като хората, но се опитва детето. Държи дори гърнето сама да си изсипва в тоалетната и да пуска после водата Simple Smile

Балеринке, успех с шофьорските изпити! Simple Smile

Аник браво за бибата на Ивето! А на теб успех в новата работа! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 84
Аник успех с новата работа. Flowers Four Leaf Clover
Юху страшна е малката кукла,немога да и се нагледам. Hug

# 85
  • Бургас
Теди, честит рожден ден ! Бъди многооо щастлива !  Tada Gift Heart Eyes

Диманка и тя има снимки на един такъв кон, но от миналата зима. Сега започна да се страхува от него, а и от други работи. Thinking Миналото лято пък се побъркваше от слизане и качване на една пързалка до нас и се справяше абсолютно сама, сега обаче не иска да се качи :"Мамо, страх ме е!" и излъже ли се покрай някое дете аз трябва да съм до нея и да не ѝ пускам ръчичката докато се качи. Не знам защо така.

Иначе вече манипулира всички съвсем съзнателно :"Мамо, много те обичам, ела да рисуваме" или ако ѝ се откаже нещо :"Аз не те обичам."

Този понеделник трябваше да започне ясла, но имаше хрема, уж закрепих положението с клеева тинктура и физиологичен р-р и на 1-ви Октомври ще се пробваме живот и здраве.  Heart Eyes Камбанчо, ще стискам палци за по-бърза адаптация, май заедно ще сме по яслените въпроси.  Hug

Ани, късмет с новата работа. По-наблизо ли е до вас?

Балеринке, късмет с шофирането.  Hug

# 86
Миналото лято пък се побъркваше от слизане и качване на една пързалка до нас и се справяше абсолютно сама, сега обаче не иска да се качи :"Мамо, страх ме е!" и излъже ли се покрай някое дете аз трябва да съм до нея и да не ѝ пускам ръчичката докато се качи. Не знам защо така.
Защото порастват и осъзнават последствията, т.е. болката, ако вземат, та паднат. hahaha
И аз съм се катерила като малка (10-11 г.) къде ли не без да ми пука, ама сега не е точно така... Joy
Иначе, това е добър признак - порастват. Crazy

Аник, ще мине чудесно! Peace

# 87
  • Burgas
На няма и 5мин от нас е новата работа  Peace

# 88
  • До Балкана
Здравейте!
Прелитам, за да ви почерпя за днешните ни празници - на този ден преди 36 години се е родил мъжа ми, преди 8 години се загаджихме, а преди 3 години сключихме брак.

# 89
Далче страхотни поводи за празнуване имате днес.Да ти е живо и здраво мъжлето.И да сте заедно завинаги.Весел и усмихнат ден.  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт