, дори вече не мога нищо да му избера в магазин - човека си има мнение какво да му купим и си го отстоява до край. Преди време Макси го цапна с една играчка по носа, 100 пъти отиде до огледалото да се увери, че не му е посинял носа, хич не му дремеше, че го боли и т.н. 

Откак пообърнах дебелия край взе малко да е по-добре положението, но като цяло - ако може де що е лъскавиня, пайета, вадиоч цвят, чалга стил ... а тъпото е, че вече май я започва пубертета на 8 и малко (за мой ужас) и не може да се купи дреха без нейното присъствие... Очите се мият с 2 пръста, по малко, за да се пести вода ли, що ли... по 3-4-5 пъти се връщаме за елементарни хигиенни операции. Карам я да пере на ръка когато не ме е послушала -омърляното с възпитателна цел, сякаш таз метода помага засега. Види се някаква светлинка в тунела, ама като ви слушам и вас... явно е нормално явление на таз възраст. 
Съответно имаме сложна стъпаловидна организация на бабите и дядовците за нейното отглеждане... ей... малко захладня и се почва с болестите. 

Всичкото вирус де що има мина през нашата къща понепо еднаж

Любезна, хич не си сама. Пепе си сабува обувките, панталона и гащите(ако е в добро настроение) и това е всичко. Памперси не ползваме от около година. 5-6 пъти се е изпускал нощем до сега, но тоалетната не я долюбва и ходи в гърнето.
.
...забравила съм
. НЕма да те мислим тебе
.
.
. ПаЙте се и стойте далече от кв.Люлин, че аз шофирам

дано поотхвърлиш задачките!

Единствено се съблича и облича пижамата сама ... За чорапите всеки ден по половин час се разправяме, понякога ги обувам аз, но днес просто я набих и да видите как си ги обу сама
Снощи бяхме в една квартална кръчма с едни съседи, ей побърка ме тази лудетина, наплю баща си, той я наказа, плака два часа, но така или иначе днес се събуди все едно не е било това с наказанието
А ние снощи до 24,00 сме обсъждали стратегия и мерки за връщането й във правата вяра, заспах със свито сърце а тя, манипулатора му с манипулатор пак си продължава с тормоза
От Понеделник с шут в градината 
Тази година рано се започна със студовете и Ради вече е с перманентната си храме...
нека трудностите не те плашат, след няколко години ще си имаш 2 прекрасни пораснали момиченца, с които много ще се гордееш и ще се сещаш за това през, какво си преминала с усмивка
. много здраве, късмет, любов и търпение ти пожелавам!
дано е период и отмине бързо 

навярно докторски ангажименти
и са добре с прелест Ди.
а като се оригва или пръцка винаги следва ''скюзмииии' и кискане.
Препоръчани теми