С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Резултати от анкетата, дето се точи с месеци:  Crazy

Отървахте ли се от памперса?
Напълно    - 35 (59.3%)
Ползваме памперс само при следобеден/нощен сън    - 20 (33.9%)
Тц, явно и в училище ще е с памперс    - 4 (6.8%)

Пускам временна коледна анкета, докато се чудя как да формулирам предложението на Мяучето (чак пък цяла анкета за един звук - няа стане  Crazy ).

# 601
  • offshore & overseas
Mr. Green

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 02:01 от Мяуче

# 602
  • София
Добър вечер, мили момичета!

Пак ме напънаха, предколедно тоя път, явно тъй ще е занапред  Crazy

Честит рожден ден на прекрасната бухтичка Вики! Тедсън, да ти е жива и здрава и много поводи за гордост да имаш покрай нея!
Честито на всички именници на патеричка! Да ви се слави името, с много зддраве да го носите и много мечти да сбъднете! Simple Smile
Неви, изклюително приятно ми беше да те прочета. За съжаление в работата не можах да видя Дейка, но след малко ще опитам от къщи да вляза в снимката.
Мерка, радвам се, че вече се чувстваш малко по-добре и ти желая скорошно излизане от всякакви дупки!
Ла вида - съжалявам много за случилото се. Дай Боже да сбъднеш скоро тази си мечта!
Камбанчо, стискам палци, чакаме новини!
Ники, честити ти покупки! И с Калина имах подобни грижи като се върнах на работа, трудно прие, че не я вземам аз, но й се наложи да свикне. Confused
Любезнич, няма да предава фронта малкия сладур Мартин, никакви конюктивити. Честити ти придобивки. Видях какво е останало за теб от листата и да ти кажа... не е лесно. Щото и аз имам една 8 годишна, дето и тя не знам как ги мисли работите. Чух, че било в училище селско ако нямаш Джи Ес Ем в себе си, а за да си кууул трябвало да е тъч скрин. На баба ти Фърчилото. ooooh!
Мяуска, твоите принцеси винаги много са ме кефели, предвид на изказванията, които правят.  Laughing Колкото до второто коте... да много са готини, но все пак размисли, не си го причинявай  Hug
Юхи, мернах Диди във фейса, толкова е красива и изразителна!  Heart Eyes
Боже Коте, като ти прочетох задачите и ми се изви свят  newsm60
Колкото до Коледа - честно казано и мен това надкупуване взе да ми идва много в повече. Подарък за ДГ, подарък от баба, дядо, стринка, филанкишията... и какво едни камари чудеса... точно за 5 мин са омръзнали и са се скарали, щото не могат да ги разделят.  Crazy Искам Коледа - аз за разлика от вас, обаче си държа на многото ядене, то по снимките е видно и така... Искам да се откъсна от работата и да си почина малко. Да се видя с децата и да се насладя малко на домашен уют, като преди това поизчистя, разбира се.  Crazy Обичам светлинките и елхата, играчките и ако има сняг да го гледам през прозореца, обаче - супер. Поне хубавото е, че дядо ти Коледа ме чу и ще ми одобрят отпуска от 27 дек до 6 януари - та ще си поотпочина. Е, после ще ми се отели вола, но не може всички благини на света Simple Smile
На 17 съм на тържество в градината, да видим как ще се изяви Калина. Нямам търпение Simple Smile
Желая ви приятен уикенд, щото едва ли ще смогна да се докопам до комп. Липсвате ми, ще се опитам поне да ви чета ако не смогвам да пиша.

# 603
Боже Коте, като ти прочетох задачите и ми се изви свят  newsm60
Слънчи, това са половината задачи, 'щот го писах за оставащите от деня. hahaha
Липсваш много тук и се радвам на всяко твое мнение. Hug

Мяуче, моля ти се, не се поддавай на чаровната диктаторка. Praynig
Да те сваля на земята - 4-5-6 пъти хранене на ден (поне наш'то дзвер толкова яде), 30-35 лв. за ваксина (няколко на брой), още към 200 лв. за приспособления (ако ги щеш), първите месеци не мож' го оставиш само.
Абе... за къв' дявол ти е трето? Mr. Green

Коледата си я обичам и си я чакам. Това ми е най-най-любимият празник от всичките възможни. А сега вече две мислещи същества, очакващи празника добре ми идват. Миналата година Алекс хич не разбра за какво иде реч, ама тази година има-нема, пък спомене за Дядо ти Коледа и подаръците. Laughing Обичам си и храната, и мързелуването, и детските усмивки, и украсата, дори готвенето цял ден на Бъдни вечер. Обичам свещичките и уюта вкъщи. Така съм си от край време. Simple Smile
По принцип не се отпускам много-много с подаръците, та и тази година ще опитам го карам в поносими релси. 50-100 лв. на човек мисля да стигнат. Mr. Green

# 604
# 605
  • София
ДВ!  Grinning

Моите планове са подаръците да ни излезнат общо 100 лв. за двете деца.  Peace У нас е Коледа всеки месец, напълнили сме се с всевъзможни боклуци, които биват счупени или захвърлени максимум до вечерта, тъй че не мисля да се изхвърлям надалеч конкертно този месец.  Peace Ако случайно се завръндише някой лев предпразнично, ще си върнем един малък заем и ще си направя един отдавна желан татус.  Crazy И Асан е хора, в края на краищата. hahaha

Макси го произнася "Р"-то звучно и ясно от най-ранна бебешка възраст, просто никога не го е сменял с друг звук.  Crazy Crazy При Боби този звук се появи последен, след 4-годишна възраст, че и все още понякога го заваля странно, докато малкия е бетон. Laughing

Днес си починах, поспах, поядох... не ме мислете.  hahaha Ся ми е ред да отговарям на въпроси от сорта :"Защо хората нямат опашки?" и "Малките моркови горчиви ли са?", туй от Максето, на Боби не смогвам дори да ги асимилирам въпросите, камо ли да отговарям смислено.  Blush Мъжо и той суфлира нещо относно татусите, абе лудницата е пълна. Crazy

# 606
Ай, да не е съвсем празна неделята, да честитим рождения ден на Виктоар. Grinning

Вики, честит празник!  bouquet
Да си много усмихната, щастлива, късметлийка и въобще!

# 607
  • Burgas
Здравей те и от мен в този дъждовен (при нас) неделен ден!

Честито на всички празнуващи в отминалите дни!
Вики да си здрава и щастлива!

За коледни подаръци долу-горе около 100лв и аз съм приготвила за двете деца, но още не знам какво ще купувам. Каката в една такава възраст дето не знае какво иска, Ивето пък иска червен подарък, така че избора остава за мен и ми е доста трудно.

# 608
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Вики, да си здрава най-вече!!! Другото ще те намери Simple Smile

Юхчоооооооо Hug  Hug  Hug Благодаря за споделеното, за концерта на възглавници Simple Smile СтраОтно беше Simple Smile Даже са ни давали на живо по БНТ1  Joy Ирина, нагъзена рисува Simple Smile Уф, отиваме да спим  Wink

# 609
привет!

ника, какъв ще е татуса? картинка, надпис, цветен, В&W?
Юхуу, трябвало е да въведеш и 0 лева в анкетата. ние няма да купуваме на Амели подарък ТОЧНО този месец. Mr. Green просто защото ще получи и от двете страни безкрайно много неща и няма нужда и ние да влизаме в разход /не че няма да похарчим крупна сума за подаръци за 10-12 човека, ама айде/.
на моите близки съм им задала конкретни неща, като подаръци, които да купят на Амели, така малко поне се понижава възможността от трупане на боклуци. въпреки че тук по празниците започва една разпращане на подаръци, чак от 3 и 4то коляно рода, ама здраве да е, все ще намеря къде да ги дам ако са изключително неподходящи Simple Smile
уважаемият учи всеки ден и направо се чудя къде да се дяна от скука  Rolling Eyes освен ще се захващам със сладко-правене, че мисля да раздавам Коледни кутии с лакомства преди да заминем Simple Smile

# 610
Затрих си поста, сЯ няма да пиша пък  smile3516

# 611
За Вики:

# 612
Затрих си поста, сЯ няма да пиша пък  smile3516
Еее, Неви, хайде де, пиши пак!  newsm26

Никич, аз онази вечер минах на бегом и в стремежа си да обхвана повече неща с по-малко думи, забравих да коментирам онова, което така небрежно спомена.  smile3555
Давай инфо за желаното тату (почуквам нетърпеливо с нокти по масата)!  Smile
И също така небрежно да спомена, че Юхича май ще предизвика излизането на всички скрити лимонки на светло. fiuuuuuu

lalalala

# 613
  • София
ДВ!  Heart Eyes
Татуто ще е двете именца, разбира се.  Laughing Изписани на арабски обаче, отзад на гърбо-кръста, ама че обяснение. Искам да е възможно най-черното черно, никакви цветове не искам. Ся остана леката подробност овреме да срещна грамотен арабин, който да ми изпише правилно имената, че на гугъл-преводача му нямам доверие на 100%, а и конкретно за Максето ми дава 4 начина на изписване. Аз иначе арабската азбука я знам и знам как са изписани правилно имената им буква по буква, ама дали е правилно книжовно така - ще каже некой арап.  Peace Днес дебнАх, дебнАх, само турци обслужвАх.  Crossing Arms Crossing Arms

Вики, да си здрава и щастлива!   bouquet

Ей, много ме дразни тоя студ, да знаете.  #Cussing out Като си представя утре как ще се дърпаме и влачим сутринта с чаветата, после аз до работата накрай света... бе иде ми да се скрия под юргана и да се правя, че ме няма в такива сутрини.  Crazy

# 614
Татуто ще е двете именца, разбира се.  Laughing Изписани на арабски обаче

Туй, ако се изгубиш безследно в някоя арабска държава ли? tooth

Не знам що описанието ти ми напомни това на една моя приятелка:
Скрит текст:
Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 09:30 от Xcat

Общи условия

Активация на акаунт