Май, май... ще станем майчета през МАЙ

• 26 300
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета, днес бях на преглед при лекаря, по мои изчисления съм в 6-та седмица и 3 дни, но той каза, че за сърдечна дейност е много рано и ми каза да отида след две седмици. Наистина ли е така? Много се притеснявам защото първата ми бременност завърши с кухо яйце в седмата седмица.  Praynig

# 601
Здравейте и от мен. Аз си починах 2 дни и сега с нови сили се боря на работното си място. И аз предлагам да се опитаме малко по позитивно да гледаме на нещата, тъй като смятам, че сами си предизвикваме тревогите с най-различни мисли. От 2 дни не ми се е гадило и не съм повръщала и съм решила, че това е добро начало на 9-тата ми седмица Simple Smile Пожелавам на всички една седмица, изпълнена с положителни емоции и прекрасни новини   bouquet

# 602
Добро утро, момичета,

За мен всъщност е ужасно... Едва станах за работа, гади ми се, вие ми се свят, едва се държа на краката си. Взех си три нектарини, уж да хапна нещо свежо и киселко, обаче едва изядох една и ми стана още по-зле.

# 603
Cherry  и аз бях така днес, според мен едно айрянче и солети по-добре , на мен това ме оправя.Иначе и аз ядох нектарини и посл еповръщах, сега мисля айрян да си взема

# 604
Момичета, здравейте и от мен Simple Smile Първа бременност ми е и вълнението е голямо! С радост ще следя темата и се радвам за всяка една от нас Simple Smile   bouquet

# 605
  • София
И аз стартирах супер деня,повърнах малко след ставането,обаче после ми рпосветна и ми стана доста по-добре ThinkingСега съм горе-долу добре,само дето ми се вие свят,но това вече даже и впечатление не ми прави,единствено внимавам като пресичам,защото като гледам колите още повече ми се завива свят Peace
М Павлова,не се притеснявай излишно,съвсем възможно е да не се види сърце в 6 г.с и 3дни PeaceОсвен това кухо яйце да се случи на една и съща жена 2 пъти е изключителна рядкост!Отиди след седмица,сигурна съм,че тогава ще се види,нали нямаш зацапване?При мен се видя сърцето точно 6.г.с. и 3 дни,но ме гледаха на много хубав ехограф,освен това пак не беше още ясно изразено!

# 606
  • в пералнята
Здравейте, момичета, днес бях на преглед при лекаря, по мои изчисления съм в 6-та седмица и 3 дни, но той каза, че за сърдечна дейност е много рано и ми каза да отида след две седмици. Наистина ли е така? Много се притеснявам защото първата ми бременност завърши с кухо яйце в седмата седмица.  Praynig
Спокойно, мила, не се притеснявай. Апаратите на някои доктори са старички и не отчитат толкова рано. Затова ти е казал завалията да отидеш след 2 седмици.
При мен положението беше идентично, при кварталния док се видя само точица, и той каза, че и тя не се вижда ясно, защото е рано. Понеже нямах търпение, отидох в една специализирана клиника и веднага се видя всичко.  Heart Eyes Ако и ти си от нетърпеливите, може и ти да направиш така, ако пък не, наслаждавай се и изчакай още 2 седмици.  Hug

# 607
Момичета, вие казвали ли сте на хората около вас?

# 608
Добро утро, момичета,

За мен всъщност е ужасно... Едва станах за работа, гади ми се, вие ми се свят, едва се държа на краката си. Взех си три нектарини, уж да хапна нещо свежо и киселко, обаче едва изядох една и ми стана още по-зле.

Солетки или бисквитки още преди да станеш от леглото сутрин. При мен помага -- държа си ги на нощното шкафче  Wink

# 609
  • в пералнята
Момичета, вие казвали ли сте на хората около вас?
Ние казахме на родителите само. Засега толкова. Аз лично не смятам, че на всички трябва да се отчитам за личния си живот и затова не съм казвала на други. ММ сам си преценява на кой да каже, но и той засега си го пази в тайна.  Laughing

# 610
Момичета,днес много се стреснах ConfusedПрисви ме корема изведнъж и ми се доходи до вц-то,но така силно ме преряза от тия тъпи газове,с извинение,че изтръпнах направо.После още 1 час сигурно си ме боля след това ooooh!Не знам какво очаквам да ми кажете,просто споделям,че ако кажа на мъжа ми,той вече ще ме изхвърли през балкона с моите притеснения постоянни ConfusedДано всичко да е наред,с тоя стомах нещо няма спогаждане,или съм подута и не съм ходила до тоалетна или ме присвива болезнено изведнъж и имам разстройство!извинявайте,че ви занимавам с кенефни неволи,но имам нужда да се оплача Confused
Дано вие сте добре PraynigМного стиснати палчета на новопристигналите Peace

Ох, и на мен ми се случи така... Уж имам запек и изведнъж-обратното. И то така си ме присви корема и отделно си имам повечко газове.  Blush Коремчето си ми изглежда доста по-голямо отколкото е, а все още се налага да крия от някои хора и е много кофти. Сутрин като стана нямам корем, а вечер става толкова колкото един малък пъпеш.  Grinning

# 611
Аз веднага казах на родителите, но понеже съм голямо дрънкало и на най-близките ми приятелки. Не мога да се сдържам просто  Laughing

# 612
Ние засега не сме казали, само двамата си знаем, но мисля живот и здраве утре като чуем пулс Praynig да кажем на родителите за сега само тях.Не обичам хората да се бъркат в личния ми живот и да питат и да разпитва, а и на моите приятелки мисля да кажа, но може малко по-късно на тях

# 613
  • София
Казала съм на 3 приятелки,мъж ми на никого!Даже на майка ми не съм казала,защото я знам колко се притеснява и миналия път с мен изстрада всичко ConfusedЩе кажем,живот и здраве,на най-блиските след 12 г.с,а на другите въобще няма да казвам,като ми проличи коремът,ще се сетят Laughing

# 614
Здравейте и от мен, момичета.

И моят ден почна кофти, но не заради гадането, а заради работата - успяха най-накрая да ме докарат до рев... а аз толкова се разстроих, че един час ревах в тоалетната (колко е тайно не знам, щото направо хлипах и се захласвах). После ме заболя кръста и корема и сега мисля утре просто да ида при личния лекар и да си искам болнични... Тук винаги е напрегнато, сега аз ли съм по-чувствителна не знам или просто след като свършиха отпуските всички са криви, но положението е непоносимо... Ако не бях бременна сигурно днес да съм си подала молбата за напускане.
Чакам с нетърпение просто да стане 6 часа и да ида да си видя бебчето.

Ние все още на никой не сме казали - само на мама. Аз си мисля чак в началото на ноември живот и здраве да кажем на останалите родители и на сестра ми. На никой друг не мисля да се обяснявам, така или иначе в някакъв момент като си проличи ще разберат сами. Нещо не ми трябва излишно внимание и любопитство в момента.

Общи условия

Активация на акаунт