Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от често срещаните симптоми, които изпитват участниците?
Какви са мненията относно използването на лекарства по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от често срещаните симптоми, които изпитват участниците?
-
Какви са мненията относно използването на лекарства по време на бременност?
-
Какви са някои от темите, свързани с медицински въпроси?
-
Какво да правя, ако имам розово течение?
и бяхме на гости малко в Пещера и там разбрахме с моя и отидох на лекар защото имам 1 кухо яйце и се оказа пък че вс е наред , а трябваше нашите да дойдат там на гости и заедно да се приберем,та като дойдоха те им казахме на тях ,преди това на свекито ,че тя живее в Италия,после на баба му на моя и като се прибрахме на цялата къща,леля ми пък е мед.сестра и съм там при нея на личен лекар и ми трябваше направление и така и нейното семейство разбра...после и на другата леля и братовчедите
особено тука улицата каквито са клкарииии
И аз имам кошмарни преживявания, но се опитвам да превъзмогна спомените и да продължа напред
Успех на всички мами на прегледите, спокойно всички ще чуете сърчица- най-прекрасният звук 

, ама няма да стане така и пак ще ми е зле.
изписа ми някакви витамини за бременни и ми каза чак на 18.10 да отида на следващ преглед и чак тогава да ми попълни картон странно ми е защо до сега не го прави
? Аз съм добре нямам никакво симптоми всичко изчезна и снощи с милото за 1 път от 20дена
се престрашихме макар и със страх и беше малко скучно и странно