Май, май... ще станем майчета през МАЙ

• 26 374
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

За мамите които искат да ги добавям имам следната молба:
Моля пращайте ми съобщението с текста който трябва да се добави и нищо почече, тъй като иначе е голяма играчка да се нагажда.
Можете да копирате някоя от вече записаните мами и да смените данните, например моят запис е:
Деница, 29 г., гр. София, втора бременност, термин 08.05

Благодаря ви  Peace

П.С. Аз след прегледа вчера на който не се видя ембрион, а съм в 7-ма г.с.(6-та спрямо сметките на докито, заради евентуална късна овулация) може и да се окаже че няма да съм с бебче през Май, поне не този който предстои  Cry

# 76
  • Бургас
Деница, може и да се види впоследствие, аз вече писах, че при мен в 5г.с. и 6 дни /т.е. почти 6-та/, не се виждаше също нищо.  Hug

# 77
Здравейте,

За мамите които искат да ги добавям имам следната молба:
Моля пращайте ми съобщението с текста който трябва да се добави и нищо почече, тъй като иначе е голяма играчка да се нагажда.
Можете да копирате някоя от вече записаните мами и да смените данните, например моят запис е:
Деница, 29 г., гр. София, втора бременност, термин 08.05

Благодаря ви  Peace

П.С. Аз след прегледа вчера на който не се видя ембрион, а съм в 7-ма г.с.(6-та спрямо сметките на докито, заради евентуална късна овулация) може и да се окаже че няма да съм с бебче през Май, поне не този който предстои  Cry

Миличка, моля се да не е вярно  Praynig Praynig Praynig и всичко да е наред с бебо!  Hug

# 78
dennitsa имаш цялата подкрепа на този форум и много много стиснати палци  Praynig  Praynig  Praynig
при всички положения може би не е зле да потърсиш и алтернативно мнение. Дано всичко е наред мила, с теб сме  Hug  Hug  Hug

# 79
  • Sofia, Bulgaria
dennitsa: Дано всичко е наред и на следващия преглед малкото ембрионче да е там !  Praynig Praynig Praynig  Hug
zuzi_beliata: миличка съжалявам за близначето ти ! Но сега важното е, че другото е добре ! Както казват и другите щом е станало така е трябвало да стане.  Hug

Добре дошли на новите МАЙчета и честито на виделите миниатюрните човеченца и сърчица !   bouquet Hug

Polis:  Много ме заинтригува с прогнозите ти  Wink  Имаш ли някакво чувство за при мен? На 04.04.1987 съм родена, заченала съм около 22-25 август.  Hug

# 80
запис и от мен  bouquet Hug Hug Hug
dennitsa , браво за новата темичка  bouquet  Praynig Praynig Praynigмоля се миличка за теб следващият преглед да видите малкото човече,което сега се е скрило Praynig Praynig Praynig Hug
 zuzi_beliata Миличко,съжалявам много за близначето,но както казват-'Здравият плод не пада от дървото"-така че бъди силна -така е трябвало да стане!!!Радвай се за бебчето което носиш а след време то ще те радва двойно,ще те ядосва двойно и ще те обича двойно Hug Hug Hug
rosalinda 86 аз мисля че по добре сега да се въздържате от секс,заради това розово течение,което не е за подценяване-Консултрай се с доки и си почивай повечко:hug:
Лека вечер на всички сладурки !

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 22:08 от bebi6ok

# 81
dennitsa,дано наистина да е рано,и затова да не се вижда още! Praynig Hug
zuzi_beliata Hugзнаеш,че щом тялото го е отхвърлило,значи нещо не е било наред!Наслаждавай се на бременноста,макар и с едно!
Ох и аз искам да видя какво се случва.Ще си запазя час за другата седмица.Живот и здраве дано се види нещо.
Лека нощ на всички!

# 82
Деница, много се надявам това да е от стара апаратура на доктора ти, или просто наистина да е рано. Куриозен случай при мен самата с първата ми бременност - при посещение на известен пловдивски гинеколог, имайки болки в яйчниците ( била съм бременна без да знам, но отивам на лекар два три дни преди цикъл, който не дойде), той реши че имам гинекологичен проблем с тръбата ( това как го реши до ден днешен не разбрах ) и ме натъпка с хапчета за възпаление, което нямах , и съответно с такива за регулиране на цикъла. Минават десет дни - не ми идва, обаждам се, вика ми взимай още една опаковка, минават още две седмици, идва времето за втори цикъл - вече се усъмних и правя тест ( става въпрос поне за 8-ма седмица) - положителен. Отивам на гинеколог за установяване на бременност, преглед - не си бременна ми вика, нищо не се вижда, аз - ама как два месеца нямам цикъл, пет положителни теста, вика аааааа нищо не се вижда, няма ембрион - нищо няма. Аз наистина си помислих тогава че може да са от хапчетата тези положитени тестове, каза ми тя за всеки случай да отида след 10 дни - ееее, видяхме я най-после куклата може би към 11-та седмица.
Така че потърси и друго мнение и се моля всичко де е ок при теб.
eluludata към момиче отиваш, ама за всеки случай ако си знаеш часа на раждане напиши го че да проверим.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 23:05 от Polis

# 83
  • София
Дени,имаш и моите стиснати палци,предполагам как се чувстваш Confused Hug

Аз така съм се подула ooooh!Газове,подуване,наченки и на запек ooooh!Иначе днес въобще не ми се е гадило PraynigБеше супер!

Момичета Hug

# 84
  • Sofia, Bulgaria
мъдреца ми ще ме скъса  ooooh! не издържам. пих един път парацетамол облекчи ми болката ама само за 40мин-1 час не повече и няма смисъл да го пия. Егати защо точно сега реши да излиза.  smile3518 цялата страна на главата ме боли окото, ухото, гърлото дори. иде ми да го разрежа с нож, честно !

Polis: Между 7 и 7 и 30 съм родена. Благодаря ти !

# 85
Deni,  Praynig всичко ще е наред с бебето, и при мен онзи ден е 6-тата седмица само потвърди бременностт  bouquet Hugа и нищо повече за сега.Моля те, не се притеснявай, за да не навредиш на бебето и на теб.Почивай повече и съм сигурна, че всичко ще е наред и ще се види бебчето

# 86
Благодаря на всички ви за подкрепата   bouquet
На 5-ти Октомври ми е следващият преглед, ще чакам до тогава с много нетърпение.

# 87
  • Бургас
Благодаря на всички ви за подкрепата   bouquet
На 5-ти Октомври ми е следващият преглед, ще чакам до тогава с много нетърпение.

Дано всичко е ок, наистина има случаи, когато по-късно се виждат нещата, бъди спокойна, доколкото ти е възможно и си мисли за хубави неща, не се тревожи излишно, така или иначе в момента нищо не зависи от теб  Hug

# 88
Дени, стискам палци всичко да е наред. Постарай се да бъдеш възможно най-позитивно настроена.  Hug

# 89
Дени, и при мен нищо не се видя на прегледа преди 3 дни освен плоден сак и жълтъчно мехурче, а като гледам май сме в една и съща г.с.. Следващият преглед ми е насрочен за 5 октомври и докторката ми обясни, че за да види сърдечен ритъм в този ранен стадий трябва да пусне апарата на друг режим, който твърде много ще облъчи малкото човече. Тя ме успокои, че всичко е наред и че най-подходящото време за установяване на пулса е поне 8 седмица. Всичко ще бъде наред, не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт