Май, май... ще станем майчета през МАЙ

• 26 374
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Е Рени, попаднала си при страхотен лекар.Това , че е обяснила подробно , а и те е успокоила според мен е страшно важно.Дано да има повече такива лекари, че като гледам повечето не се държат човешки с пациентите

# 91
eluludata, отиди на зъболекар, не се мъчи. Може да цепне венеца да излезе по-лесно Peace
Аз си записах час за вторник, че и мен нещо ме чопли...
Deni,  Praynig всичко ще е наред с бебето, и при мен онзи ден е 6-тата седмица само потвърди бременностт  bouquet Hugа и нищо повече за сега
И при мен беше така, Дени. Успокой се и мисли положително Praynig

Момичета, имам болки в областта около пъпа - нещо като опъване..при вас има ли подобен симптом?

# 92
Благодаря на всички ви за подкрепата   bouquet
На 5-ти Октомври ми е следващият преглед, ще чакам до тогава с много нетърпение.
Дени, аз бих потърсила второ мнение. Не бих чакала 2 седмици в неизвестност  Hug Hug Hug

# 93
  • Бургас
Следващият преглед ми е насрочен за 5 октомври и докторката ми обясни, че за да види сърдечен ритъм в този ранен стадий трябва да пусне апарата на друг режим, който твърде много ще облъчи малкото човече.

Нали уж ултразвукът е безвреден? Какво облъчване?!  Thinking

Иначе да, около 8-ма г.с. е много по-сигурно да се търсят сърдечни пулсации. Макар че историята познава случаи, в които и по-късно от това не са се виждали и пак всичко е било наред. Wink

# 94
  • Бургас

Момичета, имам болки в областта около пъпа - нещо като опъване..при вас има ли подобен симптом?

Да, всеки ден от няколко седмици насам, не е постоянно, но периодично се случва, на моменти и ме боли даже. Откакто пия редовно но-шпа съм по-добре.

# 95
Starlight, аз имам опъване малко по-надолу, и е доста неприятно, не знам защо е.Снощи беше отляво, после отдясно , а днес е по средата. Не е нетърпимо ама се старая много да не мърдам, макар, че на работа ще е трудно

# 96
И аз пия редовно но-шпа 2х1, а болката усещам основно нощем - явно действието на хапчето минава тогава.
Успокоихте ме - аз като се зачетох за разни хернии ooooh!

# 97
  • Бургас
Ако имаш болки, придърпвания и т.н. но-шпа се пие 3 пъти по 1т, ако е много зле положението, може и 3п по 2т  Peace

# 98
Ами на мен така ми го изписа АГ-то, но предполагам няма да ми навреди да си добавя още 1 прием Peace

# 99
  • Бургас
Ами на мен така ми го изписа АГ-то, но предполагам няма да ми навреди да си добавя още 1 прием Peace

Аз от две седмици някъде, не помня точно, пия три пъти по едно, иначе имах много болки.
Обикновено го изписват по три пъти  Peace

# 100
Момичета, а някоя от вас да я боли кръст? Аз умирам направо от болки - почти от както видях теста си ме боли, но от 2-3 дни е нетърпимо... особено към края на деня. Аз си мислех, че може да е от седенето по цял ден, защото събота и неделя като лежа повечко в къщи нищо ми няма, но четох из форума разни неща и сега ме е страх да не са контракции или да не е нещо от бъбреците (макар че никога не съм имала проблеми с тях). Обикновено като се наспя и на сутринта съм ок, но днес от сутринта се събудих с болки в кръста. Пия но-шпа но много облекчение не усещам... Чудя се да тичам ли на лекар или да си изчакам една седмица до 1 октомври, когато ми е прегледа...

# 101
И аз пия "но шпа" + "магнерот", но доста нередовно, а докторката ми препоръча да го пия 3X1.
Сутрин се събуждам поглеждам се в огледалото и се радвам на единствения + от бремеността - от плосък фототапет се превръщам в Памела Андерсън:-) За съжаление вечер корема ми стърчи повече от балкона Simple Smile Толкова ми е мъчно, че изхабявам цялата си енергия докато съм на работа и вечер се чувствам като парцал. Мисля да се запиша на латино танци или йога за бременни или нещо подобно което да ми върне живеца, че ме подгони депресията.

# 102
  • Бургас
Kaто отвори темата и аз да направя коментар по въпроса - гърдите ми са се оголемили драстично, не мога да ги позная... И са като напомпани, в смисъл не меки и отпуснати, а супер стегнати ... изглежда все едно силикон имам  ooooh! Joy
Вече се мажа с разни неща против стрии, че по време на първата бременност ми се разминаха, дано и сега стане така  Praynig
Явно обаче наистина дори и в това отношение, бременност с бременност не си приличат. Първият път гърдите не ми мръднаха докато не започнах да кърмя /едва тогава се понадуха/, този път още сега вече съм 1-2 номера напред  ooooh! Дано поне повече от това не се уголемяват.

# 103
да като отвори темата за гьрдите..да кажа и азjavascript:void(0);и моите са с 2 номера по големи..вече.страх ме е да си помисля накрая кои номер ште носяjavascript:void(0);

# 104
  • София
Момичета Hug
Рени,не е ли много рано за магнерот newsm78Засега от контракции предпазва утрогестан/дуфастон,т.е. прогестерона,действието на магнезия започва на доста по-късен етап,не виждам смисъл сега да е се пие и за пръв пъ чувам толкова рано!
Аз днес ще прибегна до свещичка,че така съм се подула,че... ooooh!Мен и ме боли постоянн корем,но от няколко дни е доста по-леко,отколкото дотогава.Даже пия но шпа по-рядко 2 по2 най-много!Страдам от някакви черни мисли,които ме побъркват,ако ходех всяа седмица по 2 пъти на УЗИ,щеше да е най-добре PeaceСледващият ми преглед е на 27 този месец и напрао ми се струва адски далече ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт