Май, май... ще станем майчета през МАЙ

• 26 376
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia, Bulgaria
Фапуа : Как си днес ? аз мисля, че в такива моменти работата може да почака! по-добре си остани да си почиваш вкъщи. и всичко ще бъде наред!  Praynig

Не съм писала скоро, а видях че сте обсъждали цигарите. Винаги съм се чудила какво ще правя като забременея, дали ще мога да ги спра, мислила съм схеми на ден по колко с тенденция за намаляване и т.н и така докато наистина разбрах, че съм бременна след което изпуших една цигара и се почуствах толкова зле и гузно и чак се мразех докато я пуша и така спрях цигарите в деня, в който разбрах. не съм го вярвала и съм много горда от себе си! Дано всичко е наред с бебенцето готова съм да направя всичко за него.
Утре сутрин съм на първия преглед нямам търпения да видя моята точица пък дай Боже и сърчице !  newsm76

# 226
Eludata, ще чакаме утре да кежеш, че всичко е наред Praynig  bouquet Момичета, трябва повече да си почиваме и да се грижим за себе си.Надявам се за всички ни да изкараме една лека бременност и накрая здрави и хубави бебета. Praynig Hug

# 227
  • Бургас
Да си почиваме, ама как ... Всяка сутрин ставам рано да правя закуска и да изпратя първокласника ми на у-ще, следобед имаме домашни за писане, детето си иска разходките, игрите и т.н. Въпреки че не работя в момента, не ми остава грам свободно време. Баща му е на работа, няма кой друг да ми помага с нищо.
Дано не ми се налага да лежа като първия път, че просто няма как да се случи  Praynig

Който има възможност обаче, нека полежава и поспива повечко Wink Simple Smile

Добро утро /добър ден всъщност вече и спокойна, усмихната нова седмица!  Hug

# 228
О Мон, и твоята не е никак лесна.Аз поне имам само да ходя на работа, но пак ми натежава малко.Мисля днес да звънна на лекаря да го попитам за тези болки, защото датата за преглед ми е чак другия вторник и ще попитам, ако трябва да отида по-рано.Днес съм по-добре-леко ме наболява, но пък ми се гади много, но това  е нормално.Само се надявам всичко да е наред.

# 229
Здравейте и от мен,

Нова седмица - нов късмет. Днес се чувствам учудващо добре, но при мен винаги сутрините са ОК, а вечерите кошмар.
В събота се качихме до хижа Мальовица, а вечерта си направихме китарено парти с компанията и успях да издържа до 2 часа през нощта без да ми се приспи. В неделя обаче зарих рано-рано огнището - още към 10 и ми домъчнява за мъжлето, че напоследък все сам си стои. Тази вечер ще го накарам той да приспива детето, че замирише ли ми на възглавница няма ставане Simple Smile

# 230
.А какво ще кажете за болките за които споменах само от левия край,някой имал ли е подобни. Hug
И при мен беше така. На 1-я преглед доки каза, че овулацията е била от левия яйчник в месеца на забременяването и допреди няколко седмици ме придърпваше основно от ляво. Така че може и при теб да е това причината. Можеш да пиеш Но Шпа за тези болки Peace
И аз съм така, отляво ме наболява отвреме-навреме като боцкане, не съм питала док., но смятам, че там ми е била овулацията, а и в началото на бременността имах малка кистичка на същото място, която за една седмица изчезна.  Simple Smile
Добре дошли на новите момичета, спокойствие и лека бременност!  Hug
eluludata, да се похвалиш утре с хубави новини  Hug

# 231
Здравейте на всички сладурки в този форум. Много сте изписали и едва смогвам да попрочета всичко, за да съм "в час" Simple Smile Искам да се включа с термин 4 май, на 33 г. съм и чакам второ дете (с тайната надежда за момиченце  Wink )
С първата бременност нямах никакви симптоми, но сега гадене през целия ден, повръщане понякога и умора вечер. Но както разбирам това са нормалните неща за състоянието ни.

# 232
Здравейте и от мен мамчета  Hug как сте? Аз съм по-добре вече макар че лекарката ми изписа 3по 2 на ден вагинално утрогестан аз успявам едва 3,4 капсулки на ден да си сложа а трябва 6 защото постоянно съм в движение не издържам да лежа повече вече го няма зацапването за сега но не ми каза колко време да ползвам хапчетата и аз забравих да питам някой знае ли до кога се ползват?  newsm78 обхванала ме е някаква голяма депресия много ми е подтиснато  Cry вчера много ми се  Sick през целия ден само като легна ми минаваше не знам с тази депресия до къде ще стигна а трябва да съм много щастлива и вие как мислите видеозона според вас облъчва ли бебченцата ни?  #Crazy

# 233
ju_li, добре дошла и лека бременност!

Аз както се чувствах чудесно и даже планирах пътуване с децата да гостуваме на една приятела в неделя, така си и останахме вкъщи, а аз цял ден - леглото. Днес отново съм добре и всичко е по старому. Но не мога да не похваля децата, че бяха много послушни вчера, сами приготвиха масата за обяд и вечеря /имах ядене от предния ден/, нарязаха салата и т.н. Бяхме тримата с тях и се грижеха доста за мен. Днес и утре мъжът ми има почивни дни и ще имам пак помощ.

# 234
ju_li,добре дошла!
Аз нямам почти никакви симтоми още.Най-силно се изразяват умората и сънливостта.
Да попитам мамите с по-малки дечица-как се справяте с вдигането на малчовците?.Старая се да не го вдигам,но си мисия невъзможна.Все се налага за нещо.За баня,за хранене...и най-често от инат,когато не иска да се прибираме примерно.Знам,че е опасно,а той тежи.Моля за някакви съвети.

# 235
здравейте и от мен, минавам и аз да се запиша в темичката, с очакван термин 06 май 2013. живот и здраве, това ще е първото ни бебче   ylinfant

# 236
n.o._n.a.m.e., и аз се старая да не вдигам синът ми, но понякога се налага. Добре, че поне е сравнително лек за възрастта си - 16 кг. Няма как да се опазим от всичко просто, особено когато вече имаме деца.

gecu25, добре дошла и на теб!

# 237
  • София
Здравейте,момичета,надявам се,че сте по-добре всчики!!!
Аз от няколко дни съм една идея по-добре по всички показатели,и плахо се надявам това да е тряйно подобрение!С четвъртък съм на преглед и ако всчико е наред,дай Боже,вече ще ме заведят като бременна.Коремът си ме боли,но вече не е ПМС болка,а някаква по-странна,даже не мога да я обясня,и отвреме навреме яко ме пробождат различни зони по корема.Аз си имам коремче определено,не з нам защо толкова рано,но ме гледат хората там,забелязва се!

Целувки на всички и хубав ден!!!

# 238
Анализираща се, и с мен  е така.Болките вече не са като ПМа ами доста по-силни, лекарят ми каза но шпа  3х1 на 8часа да пия  до другия вторник , когато ми е е часа.Не знам само как ще успея по 3 през деня да пия, но мисля , че  ако са 2 няма да е толкова лошо.И аз си имам малко коремче, просто до сега не съм имала и имам чувството , че всеки там гледа и все някой ще ме попита , а не ми се казва още докато не съм сигурна за сърчицето и изследванията може би след това ще кажа.

# 239
Здравейте и от мен,
моя мъник е близо 11кг и засега го вдигам без проблем, но съм наясно, че ще дойде момент, в който няма да мога и не знам как ще му обясня  Sad ...той си иска неговото като всяко дете.
gecu25 , добре дошла и лека бременност, с теб ще сме с един термин  Hug
Още малко трябва да потраем мами и неразположенията ще отминат, скоро ще говорим за изследвания и пол на децата...вече нямам търпение да разбера какво ще е  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт