Май, май... ще станем майчета през МАЙ

• 26 309
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Браво на теб Simple Smile)) поздравленияяя  Peace Hug  bouquet Heart Eyes

# 556
Ехааа, още нови мами  Hug   bouquet
Момичета, радвайте се, че нямате оплаквания  Peace Аз днес за пръв път май от самото начало не съм правила спринт до някоя мивка  Sick  Grinning  Последния триместър когато ребрата ни ще се ползват като футболна топка ще е много забавно  Mr. Green Или когато главата например ти притисне пикочния мехур и......няма да продължавам  Blush

# 557
Ехааа, още нови мами  Hug   bouquet
Момичета, радвайте се, че нямате оплаквания  Peace Аз днес за пръв път май от самото начало не съм правила спринт до някоя мивка  Sick  Grinning  Последния триместър когато ребрата ни ще се ползват като футболна топка ще е много забавно  Mr. Green Или когато главата например ти притисне пикочния мехур и......няма да продължавам  Blush

Да ти кажа още ми е пресен спомена със сина какво беше.
А сега точно заради  болежки в гърдите  мислех да ходя на мамолог а то се оказа ,че съм бремена и за това болят. Mr. Green

# 558
и мен още ме болят и дори имам и болки ниско долу...бяха се поотложили ,но сега пак ме почнаха Sad на 5ти съм на лекар  вече със сигурност да се разбере че всичко е наред и да ми се води бременността,надявам се всичко да е наред с тези болки,защото миналата година  бях в англия и там забременях и имах някакви болки и като се върнах и отидох на лекар тука се оказа че бебчето е умряло и след това си направих и спонтанен аборт и сега много ме е страх ( въпреки че ми казаха че тези болки подобни на менструалните са нормални...)

# 559
  diva21/Лора, голяма изненада беше а  Wink  Heart Eyes
  sa6eva, мисли положително, всичко ще се нареди  Praynig Аз имах относително лека и спокойна първа бременност, а сега имам всички болки и неразполжения, които съществуват  ooooh! Важното е финала да е позитивен  Hug Успех   bouquet

# 560
  diva21/Лора, голяма изненада беше а  Wink  Heart Eyes

Да ти кажа не беше голяма изненада защото от 6 месеца се мъчим да  имаме бебок а и не ми дойде този месец.
Та всичко си бе планирано само дето не бях сигурна дали е станало,но теста го потвърди. Flutter

# 561
sa6eva, ти при кой лекар ходиш? Почивай повече и не се отдавай на черни мисли Hug

# 562
  • София
Момичета,днес много се стреснах ConfusedПрисви ме корема изведнъж и ми се доходи до вц-то,но така силно ме преряза от тия тъпи газове,с извинение,че изтръпнах направо.После още 1 час сигурно си ме боля след това ooooh!Не знам какво очаквам да ми кажете,просто споделям,че ако кажа на мъжа ми,той вече ще ме изхвърли през балкона с моите притеснения постоянни ConfusedДано всичко да е наред,с тоя стомах нещо няма спогаждане,или съм подута и не съм ходила до тоалетна или ме присвива болезнено изведнъж и имам разстройство!извинявайте,че ви занимавам с кенефни неволи,но имам нужда да се оплача Confused
Дано вие сте добре PraynigМного стиснати палчета на новопристигналите Peace

# 563
Здравейте, момичета и добре дошли на новите майчета Simple Smile

Аз нещо съм се депресирала и не ми се пише хич... Нямам търпение за прегледа утре да видим, че всичко е наред с бебока. 
Анализиращ се, аз вчера се стреснах така - като ставах от стола много силно ме преряза корема долу към единия яйчник... после ходих през 5 мин. до тоалетната да гледам всичко ли е ок... Но май това постоянно ослушване не е толкова добре. Аз наистина мисля, че изпреквам вече и прекалено се ослушвам къде и какво ме боли. Днес цял ден лежах, но само се почувствах по-зле и само глупости мисля, та сега възнамерявам да хвана мъжа ми да се поразходим някъде и да се разсея, че ако така карам 9 месеца накрая ще лудна наистина... Ще гледам и по-малко да чета из форума, че май само се депресирам и стряскам - какви ли не теми четох и само се наплаших...

Приятна почивка на всички и дано имаме поводи само хубави новини да си споделяме   bouquet

Сега загледах нещо странно с лентичките - на моята пише, че съм в 9 г.с. и 2 дни и остават 215 дни, а на Анализиращ се, че е в 9 г.с. и остават 202 дни - май всяка лентичка си ги смята различно...

# 564
Оффф,и аз съм така.Стоя и се чудя само къде ме боли(ако ме боли въобще нещо).
Как ще изкарам 9 месеца,ако треперя за всичко не ми е ясно.Май трябва да сме сред повече хора и да не ни е само това в главите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 565
  • Бургас
Стига сте чели и мислили глупости  Mr. Green. Бременността е уникален период от живота и колкото и да не ви се вярва сега, минава страшно бързо  Heart Eyes. Стига да нямате сериозни неразположения, спрете да се шашкате за всяко нещо, отпуснете се и ѝ се наслаждавайте максимално. Peace

# 566
Оффф,и аз съм така.Стоя и се чудя само къде ме боли(ако ме боли въобще нещо).
Как ще изкарам 9 месеца,ако треперя за всичко не ми е ясно.Май трябва да сме сред повече хора и да не ни е само това в главите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз се шашкам и като нищо ми няма  Mr. Green примерно защо не ми се гади пък сега... Честно казано не знам мъжът ми как ме издържа...
Четох малко в темата на априлките - момичетата си избират детски колички и дрехи за бременни вече, а на мен ми е още леко нереално всичко.

# 567
Има време за колички Simple SmileИ за мен е още нереално,а и след толкова месеца чакане чак не ми се вярва Simple Smile

# 568
Ох, така ви благодаря, че ви има и че сте все на моя акъл  Hug От няколко дни съм сама из къщи, какво не ми мина през ума, какви ли теми и подтеми не изчетох, по едно време се паникьосах за раждането, после четох "Ало, аз съм тук" на Вили Брайнхолст и ревах като магарица... И все ми се струва, че нещо ме боли. После ми минава. Мислех да се разходя, но ми е едно изморено... Поне като ви чета си давам сметка, че всяка нормална жена минава през тези състояния- взирането в себе си, във всеки идиотски спазъм или болка, паниката, тихата радост  Embarassed

# 569
Нормално да минаваме през всички тези състояния-все пак ни е първа бременност и е нещо непознато.Да не говорим,че повечето не сме и малки(аз съм на 29).Някак си по-лесно се понасяше всичко в онези млади години Peace.Ще споделяме,ще треперим заедно,ще се радваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт