Бебеправене - тема 13

• 21 143
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, на всички! Влизам и още с влизането съм зарадвана с хубава новина!
for girls who ride Честито, миличка! Повтори с първа урина, но мисля, че 2те чертички са си 2 чертички. Simple Smile  Hug  Praynig

При мен нищо интересно. Имам още 4-5дни до истината. Този месец много любов, но дали ще е за нищо, още не мога да кажа. Лошото е, че не успях да си хвана нито според БТ О. нито според ЦС.
Може и тер-ра да ми е сбъркан, тъй като вчера имах една 36.6, а днес една 37.00 и не знам да вярвам или не, но то ще си проличи. Simple Smile

RAQSVETLINA Нищо не се знае, мила ... а както се е случило с Алекс - да, след аборт или след пазене с противозачатъчни си пък става най-лесно, така че ... нищичко не се знае. Simple Smile

Кои е следващия не чакащ? Успех на всички!

# 691
Ехаааа,браво момиче for girls who ride  Hug Тихичко честито,мила,страхотни новини.И утре ще са две чертички,сигурна съм.Лека и безпроблемна бременност и послушно бебоче.

# 692
  • София
Момичета,нещо ме накара и отидох до аптеката,купих си тест и имам 2ра бледа чертичка   bouquet
Утре,ще го повторя,понеже не е с 1ва урина!
Супееер! Страхотни новини получаваме тези дни! Тихо честито!

# 693
Браво момиче! Ето , прекрасен пример как нещата си стават с лекота без непрестанно да мислим и да следим и тнт! Честито от сърце!:)
Toito-успех, ще бъде!:))))

# 694
Момичета,нещо ме накара и отидох до аптеката,купих си тест и имам 2ра бледа чертичка   bouquet
Утре,ще го повторя,понеже не е с 1ва урина!

Йееее, браво много се радвам!  Hug Сигурна съм, че утре втората чертичка ще се потвърди окончателно!  Hug

toito, аз принципно не чаках на 4-5.10. Обаче БТ днес падна много, имам вече и ПМС, така че за жалост чакам М. тези дни. Стискам палци твоята БТ да се държи както трябва!  Laughing Peace Praynig Hug

# 695
Благодаря Ви,момичета!Много сте мили Simple Smile
Обещавам утре да пиша след като видя резултата Simple Smile
Но чертичката си стои все така бледа...ще видим Simple Smile

# 696
  • София
Бледа или не, щом я има работата е ясна. Wink

# 697
  • София
for girls who ride миличка едно тихичко честитооооо ...наистина вчера и днес все хубави новини  Hug

# 698
Alex_n,много се радвам за тебе!Дано всичко да е наред този път!Желая ти лека и безпроблемна бременност!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Наборчееееее,страшно много се зарадвах и за тебе,честитоооо,дано всичко е наред и утре с първата урина повтори теста!Лека и на тебе!  bouquet  bouquet  bouquet
На всички останали момичета стискам силно палчета и дано скоро всички да се зарадвате!

# 699
Наборче,благодаря ти  Hug Ти как си ?

# 700
  • София
Ееее ама и вие ли сте 86...е супер...наборчета Stuck Out Tongue

# 701
for girls who ride  тихичко честито и на теб  Hug лека и безаварийна Hug
Тойто дано мила, а при теб БТ доста добре Peace
    Тони миличка щом е 37,00, няма страшно Peace може да е инцидентно само днес  Praynig

# 702
Здравейте,мили дами! Желая на всички, които искат да си имат малки съкровища в най-скоро време да ги сполети. Ние с мъжа ми правим опити за бебе. Закъснява ми с 3 дни, но теста е отрицателен! Ще изчакам още и се надявам силно да видя положителен резултат! Усмихнат ден от мен

# 703
  • София
Здравейте,мили дами! Желая на всички, които искат да си имат малки съкровища в най-скоро време да ги сполети. Ние с мъжа ми правим опити за бебе. Закъснява ми с 3 дни, но теста е отрицателен! Ще изчакам още и се надявам силно да видя положителен резултат! Усмихнат ден от мен
Следила ли си О.? Може да е рано още.

# 704
Скоро приклюваме темата и предлагам Алекс - нашето талисманче да направи новата. Още повече, че тя повлече крак Simple Smile Какво ще кажете? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт