Бебеправене - тема 13

• 21 143
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Скоро приклюваме темата и предлагам Алекс - нашето талисманче да направи новата. Още повече, че тя повлече крак Simple Smile Какво ще кажете? Simple Smile
Peace

# 706
  • София
Скоро приклюваме темата и предлагам Алекс - нашето талисманче да направи новата. Още повече, че тя повлече крак Simple Smile Какво ще кажете? Simple Smile
Аз съм твърдо ЗА!

# 707
Това ни е първи месец, в който бебеправим и не съм сигурна дали улових овулацията. Ще пиша какво става и ще следя темичката  Hug

# 708
Аз съм твърдо ЗА!
И аз Simple Smile
 Hug

# 709
Аз съм твърдо ЗА!

И аз съм абсолютно ЗА!  Hug

Тони миличка щом е 37,00, няма страшно Peace може да е инцидентно само днес  Praynig

Дано да е така Рая и да се случи чудото!  Hug Praynig

# 710
Аз съм твърдо ЗА!
И аз Simple Smile
 Hug

И АЗ !

# 711
  • София
А къде се губи Илюжън днес? Дали няма и тя като Алекс да ни зарадва?

# 712
А къде се губи Илюжън днес? Дали няма и тя като Алекс да ни зарадва?
И аз това попитах преди малко, защо я няма? надявам се всичко да е наред при нея Hug

# 713
  • София
И аз съм ЗА...все пак тя е нашето талисманчеее и може да ни донесе късмет  Praynig

Илюжънче да се появяваш бързо  Hug

# 714
  • София
Да си изкажа негативизма в старата тема, за да не натоварвам новата.
Изпаднала съм в някаква тотална апатия. Просто нищо не ме интересува! Не знам как да го обясня, но се чувствам много тъпо. Имам чувството, че нищо не може да ме зарадва. Струва ми се някак, че животъ минава покрай мен и аз не участвам...

# 715
  • София
Спокойно Веси и аз не съм на кеф...даже миналата седмица си поплаках...но не е свързано с бебеправенето...просто други неща...ама разбирам горе-долу състоянето ти ...искренно се надявам това състояние да ти премине и да се заредиш с нови сили  Hug Hug Hug Hug Hug newsm10

# 716
весето87 недей така, дано да е временно и породено от времето.Нека мислим положително Simple Smile

# 717
  • София
Ето нещо позитивно   bouquet

Бижу Вазаро
Всичко, което не си получил на време когато го поискаш, то ще дойде обезателно макар със закъснение!

# 718
  • София
for girls who ride, Аlex_n много се радвам за вас  Hug лека бременност ви желая!!!!

# 719
  • Пловдив
Весето87 и аз съм така от два дни. Ужасно ми е криво и нервно Sad((. Да се стягаме и горе главите всички.

Общи условия

Активация на акаунт