Бебеправене - тема 13

• 21 143
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
ВЕСЕ И ПИВАЛ аз съм така от седмица.Снощи с половинката ми бяхме пред раздяла.Обвиних го, че той е виновен, казахме си много тежки думи.Поплаках си доста.В блока, в който живея има две бременни и всеки път като ги видя полудявам.Изпадам в нерва криза и ми идва да убия някой #2gunfire

# 721
Полза от обвинения няма!

# 722
Привет, момичета   bouquet

И вчера ми показа "-" за О днес ми е 13 тия ден от 27 до към 29 дни Ц. Дано днес да има "+".

Честито на момичетата с  EFP, желая от сърце лека бременност.  Hug Peace

Днес бях на интервю за работа и ест. ме питаха дали имам деца, казвам Не, и те а мислите ли по въпроса?  Shocked  newsm78 Аз мисля че този въпрос е излишен. Истината, е че няма да им кажа, че днес ще си правя тест за О. и те мн добре знаят, че никой няма да си признае!!!  #Crazy

# 723
  • София
Ради, спазваш ли правилата за тестване?
Имаш време за +. Има ли поне бледа черта на теста? Към колко часа ги правиш?

# 724
Това с настровнията, може и да е от сезона.Есен идва(даже си дойде) и е едно заспало...човек го удря на меланхолия, съзерцаване и самосъжаление понякога.
Аз ревах сутринта на сутрешния блок  Laughing  Ей така ми заседна нещо в гърлото и се разциврих.Мъжа ми ме гледаше озадачено  Laughing  Каза, че съм голяма цифка, аз се разсърдих и му припомних, че той се разциври преди няколко дни като Кобрата победи на един мач  Laughing  
Иначе аз си ви чета постоянно, но не искам да ви досаждам и разправям надълго нашироко какво става, защото знам, че човек колкото и да се радва за друг му е мъчно.Все едно пред човек на диета да размахвам шоколад...

# 725
ВЕСЕ И ПИВАЛ аз съм така от седмица.Снощи с половинката ми бяхме пред раздяла.Обвиних го, че той е виновен, казахме си много тежки думи.Поплаках си доста.В блока, в който живея има две бременни и всеки път като ги видя полудявам.Изпадам в нерва криза и ми идва да убия някой #2gunfire

Ели, момичетата, които забременяват бързо, лесно и безпроблемно с нищо НЕ СА ВИНОВНИ, че при някои не се получава така!
Опитай се като ги видиш просто да си кажеш: Ето, щом те са успели, значи ще успея и аз!
На мен такива неща ми действат адки мотивиращо...

# 726
Здравейте, момичета!  Успех на всички в бебеправенето. Успокойте се и мислете позитивно. Хубавите неща се случват, когато най-малко очаквате! И аз с нетърпение се надявам и на мен да ми се случи нещо хубаво!  Simple Smile

# 727
Момичетааа,здравейте и от мен Simple Smile айде време е да изоставиме лошото настроение и само напред.Снощи и ние с мъжа ми това си говорехме, че нещо напоследък няма какво да ни зарадва и как депресията е пълна и решихме днес да се поразходиме малко насам-натам.Отидохме съвсем случайно в Айко и пред мен се изтипосал един диван за хола, за който съм си мечтала и представяла близо година.При това в цвета който искам и на 50% намаление, та момичета вярвайте в мечтите си и ще видите как един ден те ще ви настигнат.Просто е въпрос на време  Hug Hug  Hug дадох ви нагледен пример как Cvety_U86 е права Simple Smile
 Честито още веднъж на момичетата с две чертички,  Praynigуспех следващите 9 месеца

# 728
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, успокойте се, няма нужда от нервни сривове, така бебета не стават.
И аз съм изпадала в дупки, но в момента, в който милото ме гушне и ми каже, че всичко е наред, ми минава за минути.
Относно редовността на секса - правим когато ни се иска. В началото правихме едва ли не всеки ден, сега разредихме. Така или иначе не е хубаво всеки ден. Но се получи спонтанно, без да сме го говорили. Сега си правим винаги, когато ни се иска - било то всеки ден, през ден, два, три Simple Smile

# 729
Тони знам че не са виновни, не ме  разбирайте погрешно.Аз не се ядосвам че те са бременни ,а че аз не съм.

# 730
Веси, да спазвам вс инструкции, от 14:30-15ч спирам да пия течности теста си го правя в 18ч. само вчера го направих в 17ч защото имах работа и после щеше да стане мн късно. И да тестовата е ясно червена, а др не толкова, но се вижда, че има още една черта. Simple Smile

# 731
  • София
Ами да се надяваме тогава, че ще потъмнее. Имай предвид, че когато започнете да бебеправите, цикълт може да се промени, та може и да е по дълъг. Продължавай.
Тони знам че не са виновни, не ме  разбирайте погрешно.Аз не се ядосвам че те са бременни ,а че аз не съм.
Точно това имах предвид и аз!

# 732
Ох момичета, а мен адски взе да ме боли корема и кръста Twisted Evilще цъфна до довечера Tired, но поне ще знам че всичко след аборта е наред и др. месец ще съм налиния и редовна в следенето Wink БТ и тестове

# 733
Къде е талисманчето да пуска новата тема...?   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 734
Тони знам че не са виновни, не ме  разбирайте погрешно.Аз не се ядосвам че те са бременни ,а че аз не съм.

Ели, спокойничко  Hug всичко ще бъде наред, ще дойде и нашият ред и ще бъдем най-щастливите бременни, нали!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт