Бебеправене - тема 13

• 21 145
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
  • до най-прекрасния мъж
Да бе, аз защо прочетох роди? Хаха, петък след обяд, нормално е. Не че искам да се притеснявам, ама понеже знам, че имам проблем оттам и от всичко ме е страх.
А по повод петъка:

Добро предложение -  hahaha hahaha hahaha, като не ни пускат, ще избягаме. Мале, абе аз съм управител на фирма, как мога да чакам някой да ме пусне, що не се пусна сама  Joy Joy Joy. Още не мога да свикна с идеята.

# 91
Здравейте  Simple Smile  Аз избягах от работа рано-рано...към 1 се изнесох,но после ходих на практика,мойта хубавица, на която и следя съдбата и за която трябва да правя курсова работа нещо ме замота.То не беше ядене,пък после телефонни разговори.Като седнахме да говорим си гледа филмче момичето,изнерви ме  #2gunfireАз и задавам сериозни въпроси,тя си гледа филмче девойката и не ме отразява.Да не говорим,че сподели някои неща,които не знам дали не трябва да кажа на възпитателката и.
Но е друга тема това.
Нещо ми е зле,боли ме кръста и корема,но в горната част,под корема.Едно много гадно ми е и съм изморена  Confused  Много е странна болката в корема,някой ми каза,че можело да е гастрит.

# 92
Олеее колко много сте изписалиии  Hug Hug Hug

Връщам се да чета  Hug

Успех на всички и скоро всички да видим две чертички  EFP

love001

# 93
Запис и от мене в новата тема и честито на новите успели Simple Smile

# 94
Добро утро,момичета  HugЧестит празник на всички. Слагам по едно кафенце и ви желая хубави,слънчеви и бебеносни Събота и Неделя.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 10:03 от ChocoBella

# 95
  • София
Добро утро и от мен  Hug
ChocoBella благодаря за кафенцето   bouquet
Как сте днес момичета? Не сте много активни  newsm78 хайде стискам палци ако бебеправите  Praynig

# 96
Здравейте, мили момичета!  Hug

ChocoBella, страхотно кафенце и страхотно пожелание! Тъкмо сега си го пийвам  Mr. Green Ти до къде си стигнала с твоя цикъл? Кога НЕ чакаш?

Илюжънче, на фронта сме  Laughing Тази сутрин действително бебеправихме както си предположила  Laughing, така че ще имам нужда от стиснатите палчета Praynig Напоследък уикендите наистина не сме много активни!

Иве, знам че ми мнооого рано за ПМС, но вчера си ги усетих, след като ми вдигнаха кръвното на работа и ми изпънаха нервичките до краен предел  ooooh! Незнам дали има връзка, но е факт, че ги усетих... а днес вече съм и с болки в кръста точно като пред М Thinking

Пеперудчица и Taysys добре дошли в новата ни темичка!  Hug Как се развиват при вас нещата?

veseto87 много готино петъчно поздравче  Hug Няма да мислиш глупости!  Hug  bouquet

nadeto0o0, задължително кръвен тест! Аз бих посетила и доки  Hug

# 97
  • София
Добро утро. Днес така хубавичко се наспах и сега по задачки. И аз си чувствам ПМС, но докато не дойде лелята, има надежда. Още една седмица поне трябва да изчакам!

# 98
Добро утро и от мен момичета !   kaffeetrmker_2  food010  
Успешно бебеправене през уикенда и да си починете много хубаво !
Ние снощи се погушкахме , но и  днес си стои тъпата болка в корема и яйчниците ... Другата седмица сигурно ще отида на лекар , защото то с кръвен и без кръвен все ще трябва да се отиде... дори и да съществува някаква нищожна вероятност да съм бременна вече ще се види на ехографа
Стискам палци на всички и много слънчев ден !  Peace

# 99
Хахахах,Toniliv,страхотно начало на деня за теб.Аз на този етап мога само да си мечтая,3 ден от много болезнен и тежък цикъл,който ми опъна нервичките до краен предел.Няма да чакам чак 19-20 Октомври,но преди всичко се надявам да успеем да оползотворим фертилните дни.Ти кога не чакаш?
Веси,има надежда и още как,само положителни мисли.
Ивка,Илюжънче,toito,aleks_n,Мацоранка вие до къде сте?И разбира се всички останали,просто не мога да изброя всички момичета,а и тези знам и от по-старите темички.
Надето,имаш стиснати палчета доки да те зарадва Peace
Успех на всички  Hug

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 11:40 от ChocoBella

# 100
Добро утро момичета, как сте? Ние с бебка (вече така реших, че е  Laughing ) наминаваме а ви видим как сте и да пръснем малко прашец. Стискам палци скоро всичките да дойдете при мен  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 101
  • София
ChocoBella аз съм до кривата круша  hahaha както се казва  Laughing след О. съм, но не знам дали изобщо съм имала, БТ не се покачва от 3 дни е заковала на 36,8С и не мърда, има време ще видим, може фоликула да не се е пукнал  Peace
чакай да мина с голямата метла, да събера малко прашец  newsm75 newsm75 newsm75

# 102
И аз съм до там Илюжънче,но рано или късно ще стане.А БТ,мисля че може и 5 дни след (+)тест за О. да се покачи,стискам палци.
Чери,от сърце ти желая да е бебка.Я да събера и аз малко прашец  newsm75 newsm79 newsm28 newsm75

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 11:54 от ChocoBella

# 103
  • София
Тя БТ се покачи, но с малко, няма разлика 0,4 или 0,6 както трябва да е по учебник, но още е рано до няколко дни ако не се покачи ще стане ясно Simple Smile и въпреки всичко съм си ок и се чувствам много добре, не знам на какво се дължи, но изпращам от положителната си енергия на всички  Hug

# 104
Браво,мила,много ми харесва как мислиш.Всички трябва да сме така.На мен ми отне време,но сега вече съм много спокойна,положително настроена и не го мисля много,много.

Общи условия

Активация на акаунт