Бебеправене - тема 13

• 21 145
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Благодаря за изканите мнения  Hug Но защо решихте, че съм се отчаяла  ooooh! напротив момичета, много ми е хубаво даже, едно такова чувство, абе хванала ме е някаква меланхолия, все едно съм на транкфиланти  Crazy хич не се впрягам, ядосвам или нещо от сорта, а попринцип съм си избухлива, но сега е друго. И пак повтарям не съм се отчаяла, аз ли не мога да ви го обясня, вие лине ме разбирате  newsm78  Hug имам си вътрешен глас, интуиция и тя ми казва да си гледам напред  Peace

# 76
  • София
Алекс, радвам се, че си тук и че ни насаждаш положителни мисли. на мен ми вдъхваш още повече кураж, че нали и аз съм оперирана от ендометриоза.

Разбира сеееее Simple Smile Вярвам, че всяка една от вас ще види скоро положителен тест за бременност. Стига да вярвате. Само не допускайте всичко да влезне в главата ви, защото това вече е проблем.
Веси вярвам, че скоро и ти ще изпиташ това щастие, а щом ходиш от време на време на фоликуметрия още повече се увеличава шанса.

# 77
  • София
Момичета, да не ми се скарате, че мисля глупости, ама да питам. Кога започва да се усеща и да боли извънматочната бременност? Не искам да се филмирам, ама имам едни болки вляви, а там нали ми е проблемна тръбата...

# 78
Запис и от мен в новата темичка.Честито на новите бременлийки Belle и Cherry dream,леко бременеене момичета и послушни бебчета.
При нас след два месеца пропуск,се надявам да се засечем с моя съпруг през фертилните дни най-накрая,че вече  smile3514 Иначе днес ми е втори ужасно болезнен ден от цикъла и ми е криво всичко.Гууууш на всички момичета и дано скоро се радваме на положителни новини  Hug
Мелла,много се радвам на хубавите новини,мила
  bouquet

# 79
Ехее ... ето ме и мен. Нова тема, а толкова писания Simple Smile Покрай този ремонт изпускам много, но обещавам, че другата седмица ще си наваксам. Simple Smile
Белле Чери - как сте милички?

Сега съм в страшна дилена. Нали вече 2ри месец пия Утрогестан-а, обаче нямам засечена О според БТ, а не взех тестове, че в тая лудница на ремонт няма да мога да ги правя на време, а и на работа не се знае кога ме викат и кога не и е ужас ... та, миналия месец ги почнах на 16ти ден, както каза лекарката - 15ти или 16ти, но сега .. страх ме е да не потиснат О. Голяма чуденка съм.

Другите как сте?
illusion__ харесва ми как разсъждаваш, браво така и трябжа Simple Smile

# 80
Да ви кажа , днес пак не се сдъжах и направих още един тест и пак е (-) .... А още няма и следа от М. както вървят нещата няма и да има скоро, болките като при ПМС ниско долу си стоят и температурата от 37.1 също. Явно ще се ходи на лекар др седмица ...  newsm45 smile3515

# 81
  • София
Да ви кажа , днес пак не се сдъжах и направих още един тест и пак е (-) .... А още няма и следа от М. както вървят нещата няма и да има скоро, болките като при ПМС ниско долу си стоят и температурата от 37.1 също. Явно ще се ходи на лекар др седмица ...  newsm45 smile3515

Според мен ако имаш възможност си пусни кръвен тест за бременност. Може да не ти засича ЧХГ-то пикливия заради скорошната ти не сполучлива бременност.

# 82
Мислиш ли че има нещо общо ?? Аз сега се панирам да не е станало нещо сериозно от тоя аборт след като е (-) теста и за това да не ми идва още ... нз много се притесних, защото бах сигурна че е станало този месец  Cry

# 83
  • София
Мислиш ли че има нещо общо ?? Аз сега се панирам да не е станало нещо сериозно от тоя аборт след като е (-) теста и за това да не ми идва още ... нз много се притесних, защото бах сигурна че е станало този месец  Cry

Ами до колкото съм чела и са ми казвали, че понякога пикливите тестове дават неверен резултат. Затова си мисля, че може и при теб да е така. Пусни си един кръвен и ако и той се окаже отрицателен значи е така, но поне на 100% ще бъдеш сигурна. И тогава вече със сигурност ще е хубаво да потърсиш лекар за преглед.

# 84
  • София
Момичета, да не ми се скарате, че мисля глупости, ама да питам. Кога започва да се усеща и да боли извънматочната бременност? Не искам да се филмирам, ама имам едни болки вляви, а там нали ми е проблемна тръбата...
Да си подновя питането.
Наде, и аз мисля че е добре да пуснеш кръвен.

# 85
  • София
Да си подновя питането.
Наде, и аз мисля че е добре да пуснеш кръвен.

Не съм много компетентна по този въпрос. Но на моя приятел братовчедка му преди 1 година беше с извънматочна и до колкото тя каза болките са нетърпими. Така, че според мен може да е нещо друго, но не и извънматочна.

Ето и малко инфо от зачатие: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 43&Itemid=104

# 86
  • София
Как така ще роди с извънматочна? Или не разбрах?

# 87
  • до най-прекрасния мъж
Весе, не се панирай, бе човек. Защо мислиш за проблеми и извънматочни бременности. Може бебо да се вгмездва вляво и затова да те боли Simple Smile Я, недей се филмирай, всичко ще е наред, ще видиш.
Надето, иди на кръвен, поне да си спокойна. Нали знаеш - отрицателен грешен има, положителен - не. Така че е възможно всичко. Консултирай се с лекар и ще си спокойна.
Илюжънче, браво, само така. Положителното мислене води до добри резултати Simple Smile
Chocobella, добре дошла отново при нас.
Тонилив, и на мен ми ври вече канчето. Искам почивкаа! Иде ми да си сложа онзи надпис - Пуснете ни по-рано от работа, днес е петък! Но уви! Поне не остана много - 1 час и приключвам за тази седмица. А относно ПМС - рано ти е още да ги усещаш. Така или иначе не се знае дали фоликула се е спукал, ти вече обрече на гибел яйцето. По-оптимистично го давай Simple Smile
Весе, не е родило момичето, а много я е боляло.

# 88
  • София
Как така ще роди с извънматочна? Или не разбрах?

Не не тя така и не роди тъй като имаше и други проблеми и не успя да задържи плода.

# 89
  • София
Да бе, аз защо прочетох роди? Хаха, петък след обяд, нормално е. Не че искам да се притеснявам, ама понеже знам, че имам проблем оттам и от всичко ме е страх.
А по повод петъка:

Общи условия

Активация на акаунт