Бебеправене - тема 13

• 20 774
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
Не ги мислете графиките, аз съм жив пример - моята хич я няма  LaughingДа не говорим, че откакто съм спряла ОК (вече една година), аз нормален цикъл не съм имала - винаги или над 35 дни, или хич го няма. Само последния ми беше 29 и чак се изненадах  Laughing
Стискам палци на всички  Hug

# 61
  • София
Аз затова не меря и температура. Мисля да поизчакам наистина. Все пак реално пробваме втори месец.
nelkamilano   , моля пиши на кирилица.

# 62
  • София
Чери, права си душа! И аз с тези скапани ОК защо ли ми трябваше да ги пия, като никога съм нямала проблеми с МЦ, единствено заради адксите болки когато ми идваше и за да не се тъпча с аулини всеки път, реших да ги пия, макар че аз съм ги пила и спирала много пъти, само последния път не бях правила почивка от година и половина и те взеха, че ми объркаха ритъма... но както и да е. Аз не се водя много по графиката, просто вътрешното усещане ми говори друго нещо, не мога да ви го обясня, но не мисля, че ще е моя месец... до сега винаги съм имала надежди и трепети, даже мин месец бях почти сигурна, че е станало, но не беше... Сега пък съм точно обратното....но да не се повтарям вече  Hug

# 63
  • София
Нали знаеш, точно когато най-малко очакваш, тогава се случва чудото. така че, очаквай изненади!
Аз точно затова се плаша, че много вярвам в тоя месец. Така като се надявам, ще е лошо да се разочарвам.

# 64
Момичета ако си спомняте моята графика за август, повечето изказвания бяха че не съм имала О пък какво се оказа че бях бременна, това че  се получи така и завърши зле не е от графиката а от това че се разболях от някакъв гаден вирус който доведе до фаталния край, тъй като вдигах много висока ТТ.
Така че правете си любов и не го мислете Hug

# 65
Аз бях повече от 10000% убедена, че няма как да се е случило този месец. Вътрешно го усещах. Чаках си да ми дойде и това си беше.

# 66
Здравейте момичета!
Много се зарадвах на така хубавите новини!
Да честитя на Чери на Росалинда,много се зарадвах за тях.Лека бременност и най-красивия финал ви пожелавам! Hug Hug Hug
А за Мелла още повече се зарадвах след като прочетох добрите новини!Искренно се радвам за тебе,чакаме те отново в темичката мила! Hug Hug Hug
На всички други момичета им стискам палци,нека всички в най скоро време да се зарадвате на чудото!  bouquet

# 67
Наборче,ти как си...?  Hug

# 68
for girls who ride ,добре съм като изключим гаденето което си е нормално в положението ми.Не ми се работи като цяло иска ми се повече да почивам и се мъча да го правя.Като цяло не се оплаквам от нищо,гледам да бъда максимално щастлива и да забравям поне за миг за гаденето!
Стискам ви палчета момичета,от все сърце ви го желая!  bouquet

# 69
Много ми се иска,много...знам,че ще се случи рано или късно!   bouquet

# 70
Izvinete za tapia vapros ama nakoi znae li kade e tozi byton ot latiniza da ti go prevra6a v kirilica  4e namam bg menu newsm78

# 71
Здравейте и от мен, момичета! И аз се радвам, че днес е петък, защото ми завря канчето тотално!  Tired ooooh!

Тоито, Тонилив ние вървяхме горе долу заедно миналия месец, сега до къде сте?
При мен все още не е сигурно дали е имало О., защото нямам разлика от 0,4С между фазите, но здраве да е, другия месец ще стане  Peace

Илюжънче до кривата круша съм аз Laughing Вече ме избива на нервен смях! 15 ден от М съм, доки вчера каза, че съм точно пред овулация и видя хубав доминантен фоликул в ляво. До тук добре... Днес на работа- отново ядове и нерви до небесата и веднага ми се появиха ПМС, в момента си ги усещам съвсем ясно! Това ми убива всякаква вяра и пак провесвам нос  ooooh! И аз като теб си мисля, че и този месец няма да е...

НО, има едно НО, Илюжънче, практиката показва (както беше и при теб миналия месец), че усещанията много често заблуждават... така че пак стигаме до така познатата ни и утвърдена във времето мъдрост: Надеждата умира последна  Hug

# 72
Oк намерих го Laughing

# 73
  • София
Чери, права си душа! И аз с тези скапани ОК защо ли ми трябваше да ги пия, като никога съм нямала проблеми с МЦ, единствено заради адксите болки когато ми идваше и за да не се тъпча с аулини всеки път, реших да ги пия, макар че аз съм ги пила и спирала много пъти, само последния път не бях правила почивка от година и половина и те взеха, че ми объркаха ритъма... но както и да е. Аз не се водя много по графиката, просто вътрешното усещане ми говори друго нещо, не мога да ви го обясня, но не мисля, че ще е моя месец... до сега винаги съм имала надежди и трепети, даже мин месец бях почти сигурна, че е станало, но не беше... Сега пък съм точно обратното....но да не се повтарям вече  Hug

Илюжънче мила,

Недей така. Гледай при мен как стана. Нямах никакви симптоми освен леките прерязвания в яйчниците все едно всеки момент ще ми дойде и това продължи няколко дни. Въобще не вярвах, че ще стане от първия месец опити при положение, че и това ми беше първия цикъл от 6 месеца насам. Вярвам, че с повече вяра в себе си и не толкова мислене за това ще се получат нещата. Бъдете спокойни.

# 74
  • София
Алекс, радвам се, че си тук и че ни насаждаш положителни мисли. на мен ми вдъхваш още повече кураж, че нали и аз съм оперирана от ендометриоза.

Общи условия

Активация на акаунт