Бебеправене - тема 13

• 20 772
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Запис и от мен, честито на новите бременни, лека и прекрасна беременност и прекрасни бебонковци на финала  Hug

# 46
Здравейте момичета.
Не пиша напоследък, но ви следя. Ние този месец не бебеправим защото се наложи да ме снимат и не искам да рискувам.
Пожелавам на всички ви много положителни тестчета Praynig

# 47
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро, момичета, слагам кафенцето!

Галиа, стискам палци всичко да е наред с теб и скоро да се похвалиш с двете чертички.
Надето, високата температура съпътства бременността, но в това променливо време може да е признак и на настинка. Пази се!
При мен нищо ново, освен че се радвам, че е петък и ще си почина събота и неделя. Отредила съм неделния ден за сън, ха дано!
Снощи награбих милото преди да съм заспала, че пак ме гонеше сънчо още в 8 вечерта. После съм спала като къпана до сутринта. Тука е такъв студ и толкова силно духа, че може да те отнесе. Брррр
Хубав петъчен ден от мен и късмет!

# 48
Добро утро и от мен ! Супер кафенце !  kaffeetrmker_2
Аз също тези дни заспивам към 21ч и милото вече нз как не  е почнал да ми се подиграва , но то в това студено време какво друго да се прави  hahaha
А като се замисля че трябва да заминавам на лекции след малко лошо ми става.... с тоя вятър  ooooh!
blue_angel   ти кога не чакаш този месец , че нещо изпуснах ?

# 49
Здравейте да се запиша и аз в новата тема , честито на Чери и Бел .
Мелла много се радвам ,че  всичко е наред  с малкото човече .
Аз утре изпращам моята лелка и ще чакам овуто , при мен е по късно към 20 ден та имам доста време да си почакам. Нещо съм убедена ,че този месец ще е моят да видим имам някакво усещане .

УСПЕХ!!!!!!!

# 50
  • до най-прекрасния мъж
Наде, за този месец го дочаках за съжаление. Сега правим опити и чакам положителното тестче около 4-7.10. Имаме мнооого време, цели две седмици до часът на истината.
При теб как са нещата, прави ли още един тест?
И как какво да се прави в студа - ами бебета  Wink

# 51
Ох,така ми се спи  Tired  Едва се надигнах и реших да вляза малко да се разсъня.Една моя учителка казваше "сърцето ми още спи" та и аз така.Като зомби съм.
Мерси за кафенцето  Grinning

# 52

И как какво да се прави в студа - ами бебета  Wink
[/quote]
 Peace

# 53
Аз също се записвам да следя темата.Честито на новите мами.Аз ще видя след около седмица дали при нас се е получило или и този път нищо.Ако ли не-нов цикъл, нов късмет. Heart Eyes Simple Smile Wink

# 54
Ох,така ми се спи  Tired  Едва се надигнах и реших да вляза малко да се разсъня.Една моя учителка казваше "сърцето ми още спи" та и аз така.Като зомби съм.
Мерси за кафенцето  Grinning
ОХ в това сънливо време как да не ти се спи. Simple Smile

# 55
Привет и от мен сладурки  Hug

# 56
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Ивка, мерси за кафенцето, тъкмо си пия моето  Hug
Наде, стискам ти палци, дано ни зарадваш скоро с хубавата новина  Praynig
Тоито, Тонилив ние вървяхме горе долу заедно миналия месец, сега до къде сте?
При мен все още не е сигурно дали е имало О., защото нямам разлика от 0,4С между фазите, но здраве да е, другия месец ще стане  Peace

# 57
  • София
Добро утро и от мен.
Наде, радвам се да те "видя". Simple Smile
Иве, имах нужда от кафе, наистина. Сутринта не можах да пия.
Галиа, другият месец ще е успешен. Simple Smile
Стискам палци и на всички останали.
Илюжън,  мисли си че е станало. Нали се разбрахме. В темата за ранните признаци има няколко случая, в които не е имало покачване, но има бебе! Около 10 ден ани останаха до тестването...

# 58
  • София
Да, Веси Simple Smile историята помни много случай, даже тук в темичката си имахме една съфорумка Биби Джиби, нейната графика беше пълен хаос, но въпреки всичко се оказа бременна и всичко е наред с нея, надявам се  Peace Но аз не тая надежди, още вчера казах, някак си се настройвам, че няма да е и сега, пък ако е станало - добре дошло, просто си мисля, че това няма да е моя месец  Hug

# 59
Dobro ytro i ot men momi4eta  i az si misla 4e toja mesec nama da e na6ia za6oto miloto pie hap4eta i to4no sega kogato trabva da bebepravim ne mojem ni6o zdravee da e sledva6iat   mesec stiskam palzi na vsi4ki ysardno bebepravili za dve 4erti4ki Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт