Бебеправене - тема 13

• 21 143
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Здраваейте и от мен момичета  Hug Hug Hug , два дни нямах възможност да взлизам редовно и да пиша, но сега съм на линия!
Честито на новите мами, лека бременност и успешен финал от мен!  ylinfant 1stroller
Аз днес изпращам лелята и от довечера започваме с мъжо на нова сметка да  luvbed Пък дано скоро слънцето огрее и на нашите улици!
Късмет момичета  Praynig newsm51 newsm51

# 31
Здравейте и честито на новите бременилки.Аз също съм ветеранка в темата-не пиша много ,но ви чета от тема 5.Затова се моля скоро време да ви напусна с хубави новини.

# 32

Днес бях на фоликулометрия, доки каза: много добра лигавица и голям хубав фоликул в ляво, О. предстои!  Hug Оказа се, че изследванията ми не са чак толкова лоши, според доки щитовидната жлеза ми е в норма, имам леко завишение на анти тела, което ще се коригира - изписа ми витамини, но са в колата и им забравих точно наименованието. До неделя фоликула трябва да се спука, така че тези дни са наййй-благоприятни!  Praynig
Къде ходи на фоликулометрия, че вече и аз се замислям за такова изследване.
Успех на всички ни желая Hug

# 33
drazena писах ти на лични!

# 34
Как ембриона ще е лепнат за жълтото тяло, като жълтото тяло се намира в яйчника, а ембриона в матката , не е възможно  Naughty Naughty

# 35
Честитоо Бел и Чери ! Щастлив финалл и на двечките!!  newsm51
Росалинда тук съм си чета от време на време , но не съм писала защото и аз не знам какво да мисля  newsm78 Заради кухото яйце миналия месец не знам точна дата на М. но трябваше да е около 14.09 ... Само че на 30-тия (11.09)  ден ми зацапа и оттогава нищо, освен болки и боцкания ниско долу... Правих тест преди няколко дни и е (-) ... така че сега чакам , пък до кога не знам , иска ми се теста да сбъркал...

# 36
  • София
Наде, радваме се, че си тук. Нали си казахме, че септември ще е много успешен месец и засега върви така. Дано до края всички се похвалим с  EFP

# 37
Наде, Веси стискам ви палци този месец да е вашия  Praynig Peace Hug Наде надявам се теста да е показал грешно   bouquet

# 38
Сигурно е много тъп въпрос но ми се случва за пръв път : Преди няколко дни се усетих че ръцете ми са студени а бузите по-топли и си измерих температурата през устата - беше 37.2, вчера беше 37 а днес 37.1 Възможно ли е да има някаква връзка или категорично не  ??

# 39
  • София
Ами в темата за ранните признаци се споменава повишена температура. дано да е това.
А аз малко се притесних. Моето по скоро си е ПМС. И друг път ми се е случвало да започват по-рано. По-скоро наистина е това, защото е много рано за други симптоми. Нещо яйчниците доста силно ме болят. И гърдите, и апетита. Май ще се разочаровам пак...

# 40
Честита ни темичка!   bouquet Темата е с фатално число, но дано за нас ме е така, а ни донесе много положителни тестове!  Praynig
Чери, Беле, честито момичета , пожелавам ви лека бременост и сладки бебенца на финала!
Момичета, не се сърдете за глупости, много пъти и на мен ми се е случвало да се коментира поста ми, но какво да направя. Не се сърдете за глупости!  Peace

# 41
Много ви благодаря за пожеланията  Hug Много се надявам всички да си получат своето бебче и да идва нова генерация кандидат-бременни  Grinning
Аз днес доста динамично го изкарах-работа,после помагах за домашни на моето дете в един дом (е убийте ме още се опитвам да се сетя за разликата м/у маса и тегло...даже в интернет гледах и още повече се обърках).
Сега съм си в нас,но тепърва ще звъня по обяви за апартаменти  ooooh! А като знам каква е хамалогия с тия квартири,но вече много се забавихме.
Ииии нещо на заден план ми е вероятното нещо в корема  Laughing

# 42
Мелла, радвам се за теб, че всичко е наред!  Hug Дано и занапред е така.
Рая
, дано всичко се нареди, след лошото идва и хубаво!

# 43
Здравейте Simple Smile хайде и аз да се запиша в новата темичка, за късмет Heart Eyes
 Пожелавам много EFP, много усмивки и много щастливи мигове newsm10

# 44
Бел и Чери тихичко честито  Hug Praynig Hug
И аз да цопна в новата темичка,та дано тя да е нашата вече.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт