Бебеправене - тема 13

• 20 777
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
For girls who ride, тихичко честито и от мен! Лека бременост.  Hug
И аз съм за Алекс да пусне новата тема!
А Илюжън? Къде сииии?

# 736
  • София
Аз да ви кажа, може Алекс да няма възможност да влезе да прави тема. Гледам, че я няма нещо.

# 737

Ели, спокойничко  Hug всичко ще бъде наред, ще дойде и нашият ред и ще бъдем най-щастливите бременни, нали!  Hug
[/quote]     Да Тони ,ще дойде.И тогава ще разберем ,че всичките мъки и терзания са си стрували.Моля се само да е по скоро.

# 738

Ели, спокойничко  Hug всичко ще бъде наред, ще дойде и нашият ред и ще бъдем най-щастливите бременни, нали!  Hug
     Да Тони ,ще дойде.И тогава ще разберем ,че всичките мъки и терзания са си стрували.Моля се само да е по скоро.[/quote]
И аз!  Praynig Hug

# 739
Момичета, ако позволите мога аз да пусна новата темичка, в случай че Алексчето няма възможност  Blush

# 740
Момичета, ако позволите мога аз да пусна новата темичка, в случай че Алексчето няма възможност  Blush

Аз нямам нищо против  Hug Hug Hug Hug Hug

# 741
  • София
Тоничка давай...и ти може да си ни на късмет   bouquet

# 742
  • София
Хайде, Тони, давай!

# 743
# 744
Аз също нямам против.Даже мисля , че ще донесеш много късмет на всички ни. Simple Smile

# 745
  • София
Ох душици златни, от 20 мин ви чета и още 3 страници имам  ooooh! Знам, че ме търсите - тук съм вече  Hug
Първо for girls who ride  Hug честито миличка! Леки и приятни 9 месеца и пухкаф финал на края  Hug
Аз сутринта седнах да ви чета, но нямах време и тръгнах по задачи, преди малко се прибрах и не мога да смогна да ви изчета  Crazy то бива писане ама вие сте се уляли  Mr. Green Та - аз както ви казах вчера, БТ падна на 36,7 и късно вечерта ми припаца. Днес съм си с нормална М и така, продължавам напред имам ли избор  Crossing Arms аз си знаех, че не е станало, някак си не го чувствах, не че когато съм го чувствала е ставало, но... такова ми беше вътрешното усещане. Сега се чудя дали да продължавам да меря БТ, за да си следя нещата или да се пусна по течението.... Напоследък ми минава през ума, че бебчо може да иска мама да е хубава и слабичка булка, а не самоходно кюфте  hahaha та мисля да намекна на моя за това.... да видим ще се сети ли да купи пръстен или аз да остида да си го купя сама  Joy Много дълго стана, ама като не съм ви писала цял ден и се улях Simple Smile)))) цунки

# 746
  • София
Илюжънче, значи какво, нашата групичка остава дружно за другия месец. След като виждаш, че всичко е наред има ли смисъл да продължаваш да мериш БТ?
И аз се чудя какво да правя с тази ЛФ. Посъветвах се с Денис и от днес почнах витамини. На 11 съм и на преглед при доки, да видим...
А за сватбата, и аз не исках да съм бременна булка, затова докато се готвихме, изобщо не сме правили опити. Не че аз и небременна съм тънка фиданка, ама все пак...Simple Smile

# 747
Момичета, след малко тръгвам от работа! До един час ще съм я пуснала новата темичка!  Hug

Цунки на всички!  Hug Mr. Green

# 748
Хайде и аз да си споделя мъките в тази тема.Много се притеснявам.Днес вече ми е 7 ден закъснение.Тест правих днес отново "-".Не знам ,според вас ,докога да чакам преди да посетя АГ.Колко време най много ви е закъснявало, без да сте били бременни.

# 749
  • София
Ти правила ли си тестове за О.? Да не би да си на диета?

Общи условия

Активация на акаунт