Бебеправене - тема 13

• 20 773
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Ти правила ли си тестове за О.? Да не би да си на диета?
Правих тестове и на 11 ден излезе "+".Не съм на диета.Храня се добре.Даже съм качила 3 кг.

# 751
Посети АГ. На мен един от най-дългите ми цикли беше около 50 и няколко дни без бременност.

# 752
Имам симптоми от 10 дни.Днес ми е 39 ден от първия ден на МЦ.Всеки ден си мисля ,че ще ми дойде и още го няма.И сериозно почнах да се притеснявам.Става нещо, но дано не е сериозно.

# 753
Посети АГ. На мен един от най-дългите ми цикли беше около 50 и няколко дни без бременност.
Чери, а имаше ли проблем.Или просто влияние са оказали външни ф-ри-стрес климат и т.н

# 754
Външни фактори, нямам кисти и задържани фоликули.

# 755
Мисля да почакам още 2 ,3 дни  и тогава ще ида да видя какво става.Дано до тогава да дойде.Този месец и миналия  стреса ми беше в повече, дано да е от това.

# 756
  • София
Момичета взлизам да се отчета... понеже доста ме боли кръста и яйчниците цял ден виса по болници и т.н. та гледаха ме и на видеозон и за съжаление още нищо не се вижда... нито точка нито нищо, но доки каза че било раничко... пуснах и кръвчица и утре ще хода за резултатите и така...

А за темата ако още не е пусната мога да я подготвя и да я пусна... само трябва да се разровя назад да видя кои девойки бях с + тестчета да ги добавя в успели момичета.  Hug

# 757
Алекс, аз сега подготвям новата темичка  Grinning Ама то хич не било лесна работа  Laughing

# 758
  • София
не е, не е  Laughing ако искаш да помагам казвай. мога да ти пусна с cоpy/paste цялото инфо и само да го публикуваш /аз съм бързачка, че вече съм го правила веднъж и съм готова май,май/

*аз съм в готовност да я пусна само дай сигнал, ако не ти се занимава Simple Smile))

# 759
  • София
Алекс, рано е, спокойно. Всичко ще е наред!

# 760
  • София
Ели, до колкото си спомням миналия месец си имала задържан фоликул?  newsm78 Аз знам, че когатп единия месец имаш задържан фоликул, това неизбежно дава отдражение и на следващия месец.... не знам точно как може би тогава се пука или измества самата О. Не се притеснявай, всичко ще е наред  Peace

# 761
Пуууу, сигурно се изнервихте да ме чакате вече  Hug

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА НИ ТЕМИЧКА!

# 762
  • София
Ели и на мен ми се е случвало без да имам проблем. Не се тревожи. нали знаеш, всичко оказва влияние на женския цикъл.

# 763
Здравейте, сладурки, с днешна дата!
Вчера бях твърде заета и не можах да вляза, но днес съм тука... Малко време ми отне докато ви изчета, но вече съм в час! Още веднъж ЧЕСТИТО на успелите!!! Успехът ви много ме вдъхновява!
Да ни е ЧЕСТИТА и новата темичка 14 !!! Дай Боже скоро всички да се прехвърлим там!!!  Praynig
Да докладвам за себе си: в изчаквателна позиция съм! Това чакане е голяма гадост да ви кажа. Тия дни доста бебеправихме, защото засякох О. Милият ми мъж доста го "изтерзах", но... не се оплаква, само ме гледа странно. Четох, че Ивето 2006, Цвети и toniliv и те като мен са наблегнали на интензивни занимания по време на О, което предизвиква странно усещане у мъжката половина. И моят снощи ми обърна гръб и каза, че умира за сън - да не го закачам, а аз исках да не пропускаме и денят след О... ама каквото -такова. Няма да го уморя я! Надявам се да сме хванали каквото и когато трябва... пък ще видим! Та това чакане... ми е малко невротично.
 illusion__ Май прочетох, че лелката те е навестила. Съжалявам! Да минава и да се почва наново с още повече хъс...  Hug
veseto87,  Hug Hug Hug
Отивам да разгледам новата темичка!!!
Хубав ден на всички!!!

# 764
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 14:37 от passion1

Общи условия

Активация на акаунт