Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 37 093
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • В Града на липите
Берен прави доста силна игра. Аз предимно нея гледах.
Сега разбирам, защо всички ги беше страх за финала на КВФ.
Този в ЗП, може да е ужасен, но е много зрелищен и запомнящ се.  smile3501

Мамата  Hug, ако търсиш батко, у нас е. Пратих го за  beer, че свърши. Не предполагах, че купона ще се проточи толкова. Дай и твойте кюфтета, че го закъсахме откъм мезе  Joy

# 226
  • Пловдив

# 227

ENGLISH ASK-I MEMNU LAST EPISODE BIHTER COMMIT SUICIDE WITH GUN ( HD )

знаете ли какво виждам тук:
Скрит текст:
Един измамен съпруг...
една девойка,останала с напразните си надежди
един мъж,който не може да поеме отговорност
една жена,която избра смъртта пред раздялата с любимият мъж!
Но тук Берен играе прелестно! Peace

Правилно ги виждаш нещата. берен е уникална в последния епизод,  не само там де. И аз забелязах и бяхх много впечатлена от играта й. . В общи сцени с Къванч виждах нейното превъзходство като качества на игра, това рабира се е мое мнение.
Аз съм на същото мнение! Все пак съм гледала ЗП от началото до края! И го гледах основно заради Берен!  bouquet

# 228
Здрасти Хриси.  bouquet Привет на компанията.
Привет и на теб! Peace

Привет. Чакаме малко мъжко мнение.  Simple Smile

# 229
Не съм в час какво сте писали и разисквали в последните 2 месеца,но това което прочетох от последните страници ме накара да се замисля?!? newsm78  На 100% съм сигурен,че тези двамата са правили секс заедно,а кога и дали е имало любов са нюанси,които за мен не са от голямо значение!?! Hug

# 230

Според мен на Къванч му липсва емоционална дълбочина и палитра от мимики, жестове. А говорещите очи са рядкост, особено такива като на Енгин,.

Не знам защо през цялата сцена усещах как Къванч много усърдно се опитва да си играе сцената, усещах напън да се разплаче , усещах усилията му, а не трябва да е така. Ти усети ли нещо такова.?? newsm78 newsm78

Ех, често се повтарям напоследък - явно много говоря, но не съм сигурна, че много казвам. Simple Smile Очите са прозорец към душата... ако душата ти не изпитва емоция, как очите да покажат такава? Дори когато човек се стреми да прикрие чувствата си, "каменния", отдалечен поглед ще покаже, че има такива... тук и аз виждам преди всичко напън - не му е чак толкоз мила милата на този, нито пък самоомразата му е голяма... за съжаление - да не говорим. Май само се самосъжалява, че не му се получава. Simple Smile)) Няма да онагледявам, но в 16-17 еп. на КВФ, когато намери Ф. след като беше се съсипал от страх, че я е изгубил завинаги, една сълза само бе достатъчна, за да ни убеди, че тя е всичко за него... самоомразата му в еп. 28-29, преди да реши да се предаде направо ме караше да забивам нокти в дланите си, а самосъжалението и ужаса от мъглявите спомени още във 2 еп. просто нямат аналог. Така че, какво да приказвам още? Simple Smile)) И навсякъде, във всяка от тези сцени първото, което виждаш са очите - без думи те ти казват всичко онова, което не може да бъда изказано...

# 231
  • Разград

# 232
  • София
Берен прави доста силна игра. Аз предимно нея гледах.
Сега разбирам, защо всички ги беше страх за финала на КВФ.
Този в ЗП, може да е ужасен, но е много зрелищен и запомнящ се.  smile3501
Вярно, Хриси! Спомням си, какви заклинания правехме и се молехме Белите птици да не посягат на Керим и Фатма!!! Joy Joy Joy Ами снимката от руския форум с жената и детето на кея, какви догадки правехме дали са Фатма и Енисе и къде е аджеба татко Керим newsm78 newsm78 newsm78

# 233
Не съм в час какво сте писали и разисквали в последните 2 месеца,но това което прочетох от последните страници ме накара да се замисля?!? newsm78  На 100% съм сигурен,че тези двамата са правили секс заедно,а кога и дали е имало любов са нюанси,които за мен не са от голямо значение!?! Hug

Joy Joy Joy Ха така, момко! Simple Smile)) Крайно време беше някой да го рекне направо. Simple Smile)) А ние тук, както казва Валето, си чешем езиците месеци наред. Ми кво го къдрим - 100% консумация - мъжка приказка! Simple Smile))

# 234
Скрит текст:
Тони,  HugШекер ага ми помага в готвенето, но сега почна да снима 66 епизод на ВВ, та затова се смотах. hahaha Хрис, и Добро_мир ли е у вас? Ако е така - пристигам с кюфтаците, че то вече е национален празник. Трябва да го отбележим подобаващо. HugАпропо, и аз си мисля, че Добри е прав за секса. Embarassed Embarassed Embarassed

# 235
Скрит текст:
Тони,  HugШекер ага ми помага в готвенето, но сега почна да снима 66 епизод на ВВ, та затова се смотах. hahaha Хрис, и Добро_мир ли е у вас? Ако е така - пристигам с кюфтаците, че то вече е национален празник. Трябва да го отбележим подобаващо. HugАпропо, и аз си мисля, че Добри е прав за секса. Embarassed Embarassed Embarassed
Мамата от мен имате това:
и това:
Скрит текст:

# 236
  • В Града на липите
Скрит текст:

Мамата, не се излагай Колегата-фен, доколкото помня пиеше ракийка.
Наздраве:
Скрит текст:

# 237

Добромир, добре дошъл!

Правиш  точно попадение в десятката за 100-те процента! newsm10 .

# 238
Най-забавния момент е, че в изрязаните кадри между Берен и Енгин има повече интимност отколкото и в найромантичните сцени на Керим и Фатма, поне като жестове. Кога Кериме държал толкова близо до себе си Фатма, кога я цекувал по рамото, да не говорим да я е хващал през гърдите. За 80 серии не видяхме подобно нещо, но за 1 минута клип максимум, видяхме. Наистина съмнителна работа.  newsm78 Mr. Green

# 239
mamata48 доста далеко съм от Хриси за жалост.  Simple Smile А за секса между Берен и Енгин си мисля,че не е бил един път и изоставената определено е Берен!?! Hug

Общи условия

Активация на акаунт