Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 37 009
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Дейзи,намерих го!
Скрит текст:

# 211

Вижте нашето момче как красиво плаче. За сравнение - спойлера.

Скрит текст:
Марианка,спойлера е "Без коментар!!!" Ще ме извиняват фенките му,обаче-Язък за момчето! Peace

Наистина без коментар! Peace Не съм и поглеждала към Кузея, но......

Мен това, което ме шашардисва е че този момент е от Кузея, когато всички казват, че Къванч много се е развил като актьор, много е напреднал, това ли е напредъка... newsm78 #Crazy

# 212
Дейзи,намерих го!
Скрит текст:

Момичета нека анлизираме тази сцена, интервсна е. Вижте Берен, вижте Къванч. Какво мислите?? newsm78 newsm78

# 213
  • София

ENGLISH ASK-I MEMNU LAST EPISODE BIHTER COMMIT SUICIDE WITH GUN ( HD )

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 23:59 от Dilemi

# 214
  • Разград

# 215
Шшшш,шъ въ питам нещоу-дъл знаити къде йе Маги....упс...Енгин!

Да ви питам дали ще се сетите сега:
Скрит текст:
Появява се в понеделник следобед и пита:"Има ли фрагман?"
после се появява в петък предиобед и пита:"Има ли превод на епизода?"
Кой е това? newsm78

Къде е батко? Joy Joy Joy Купон било преди, а? Пък сега какво е? ВъзмУтена и огОрчена съм! Днес си бях изчела всичко. Само едни кюфтета изпържих, нахраних домочадието, сядам и...10 страници сте мялнали през това време. Ми клипчетата, ами спойлерите... newsm45 newsm45 newsm45 Кога ще си ги чета??? smile3507 newsm51 Или ще кажете, че за всичко е виновен Кенан! newsm51

# 216
Аз съм гледала ЗП
Скрит текст:
и определено тогава бях запленена от Берен/Бихтер! Много интересен персонаж,лутащ се ,искаше да избяга от своята майка,търсеща парите на Зиягюл,намерила любовта в лицето на племенника! Не можеше да направи разлика между любовта и дълга и накрая избра лесният начин,когато не видя опора в своят любим!
Къванч/Бехлюл бе добър в любовните сцени! Упссс,и в карането на коли! За друго-не ме радваше особено! Peace
Финалната сцена с Бехлюл-силни думи,но не са казани от правилният актьор! не ме трогнаха особено! Някак си изглеждат като кръпка!
Лично мнение!
Гони, Peace

Мамата,не е Кенан! Ние сме си виновни!И да ти кажа на уше
Скрит текст:
научи се да готвиш бързо!

# 217
Малчева мерси много за сцената. Горе долу се е справил Къванч с тази сцена, но това е финала и можеше и още ,  но не може да ме разплаче, , не ме стегна за гърлото, не се разтреперах от емоции предсравих си Енгин в тази сцена-  щеше да има буря от мъка, сълзи, съжаление, взрив от емоции. Както и трябва да бъде.

# 218
Дейзи,намерих го!
Скрит текст:

Момичета нека анлизираме тази сцена, интервсна е. Вижте Берен, вижте Къванч. Какво мислите?? newsm78 newsm78

Съжалявам. Може да е заради това, че не съм гледала ЗП, но този адам не ме разчувства. Кой каза за забулените жени и възможността да минеш през тяхната школа да се води разговор с очи? ... Е, може би точно това му липсва на Къванч, за да е убедителен.

# 219
  • В Града на Липите
Dobro_mir  wavey

# 220

знаете ли какво виждам тук:
Скрит текст:
Един измамен съпруг...
една девойка,останала с напразните си надежди
един мъж,който не може да поеме отговорност
една жена,която избра смъртта пред раздялата с любимият мъж!
Но тук Берен играе прелестно! Peace

# 221
Дейзи,намерих го!
Скрит текст:

Съжалявам. Може да е заради това, че не съм гледала ЗП, но този адам не ме разчувства. Кой каза за забулените жени и възможността да минеш през тяхната школа да се води разговор с очи? ... Е, може би точно това му липсва на Къванч, за да е убедителен.

Според мен на Къванч му липсва емоционална дълбочина и палитра от мимки, жестове. А говорещите очи са рядкост, особено такива като на Енгин,.

Не знам защо през цялата сцена усещах как Къванч много усърдно се опитва да си играе сцената, усещах напън да се разплаче , усещах усилията му, а не трябва да е така. Ти усети ли нещо такова.?? newsm78 newsm78

# 222
Здрасти Хриси.  bouquet Привет на компанията.Не съм влизал от много време но гледам,че здраво се забавлявате.Simple Smile

# 223
Здрасти Хриси.  bouquet Привет на компанията.
Привет и на теб! Peace

# 224

знаете ли какво виждам тук:
Скрит текст:
Един измамен съпруг...
една девойка,останала с напразните си надежди
един мъж,който не може да поеме отговорност
една жена,която избра смъртта пред раздялата с любимият мъж!
Но тук Берен играе прелестно! Peace

Правилно ги виждаш нещата. берен е уникална в последния епизод,  не само там де. И аз забелязах и бяхх много впечатлена от играта й. . В общи сцени с Къванч виждах нейното превъзходство като качества на игра, това рабира се е мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт