Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 954
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград

# 181
  • В Града на Липите

Тук Мука е двойно изкушена  newsm53

# 182
Хриси,така е-пари и хубав мъж! Въх...къде е мишокът на Злати? newsm78

Една лекция:
Скрит текст:
Репортаж(как да устоиш на една жена...)
Лекцията ще проведе:Керим Илгаз
Скрит текст :

И така....За да устоите на една жена 2 години без да стигнете до кекса,трябва да знаете,че ще ви трябва много литри студена вода
1-во: Когато ви погледне с един разтапящ поглед-изпийте 1л студена вода..
2-ро:Когато ви докосне-изпийте 2 литра студена вода
3-то:Когато ви целуне-влезте под душа със студена вода...
4-то:Когато си помислите за нея еротично-моля,вземете си душ
5-то Когато стигнете до НЕЩОТО- моля ви,пролейте някоя сълза от щастие(ама гледайте да не личи че е от щастие)
6-то:Когато вече се отпуснете един с друг-вземете заедно душ,но не студен
7-мо: Когато ви е жежко-моля,следвайте стъпка 1,2,3 в реда,който си пожелаете...
Благодаря ви за вниманието!

Славена:
Скрит текст:
10 часа по-късно...спалнята на сем Кетенджи

Скрит текст :

Мадам Мукадес отваря натежали очи,Елиф пак се е размърдала и си мрънка,надига се към кошчето ,бебето си спи сладко,Мурат се е отвил ,но времето е топло и няма да става да го завива.Оправя си извъртяната нощница,че нещо я стяга в гърдите..
-Раами.Раами,събиди се бе-сръчква с лакет спящия до нея благоверен-Оф,събуди се бе,нещо много ми е притеснено...
-Ох Мукадес,счупи ми ребрата...Какво искаш пак?Елиф си изпи млякото,Мурат се изпишка,хайде да спим има време,има време...-сънено нарежда Рахми.
-Алла,алла Раами ,как можеш да спиш бе.На мен ще ми се пръсне главата от мисли и тревоги...И защо Керим и Фатмагюл толкова настояваха да си идат в новата къща,санким не можаха да останат тука да пренощуват...кака им да го чува и ако нейде сбъркат да ги поправи...
-Мукадес,нищо им няма и те си спят като нас...нали това се прави на първа брачна нощ-спиш или пари броиш,помниш ли ти така ми каза след нашата сватба,ти така каза.
Мукадес,става рязко от леглото.
-Оф,ама Муки вземи малко да се пооправиш,че си много рошава в главата,приличаш на разцъфнало майско дръвче,мила,само птички и пчелички ти липсват на главата.
-Няма време Раами,ще заплескам едни мекици и ще им занеса на младите...Кой знае зълвата с какво ще гости енището за първа закуска.Не стига,че не ме вземаха със себе си..-поглежда към огледалото-Вай,кой е този крокозъмбел там...ама аз съм била,колко съм красива като се наспя,чак не можах да се позная...Раами ,аз отивам..
-Добре Мукадес,добре...ама ти мекици,знаеш ли да правиш?
Мадам Кетенджи излиза с наперена походка от спалнята им,влиза в кухнята и сяда на масаста...След 5 мин...”Така,как само ми тежи главата,сигурно ще е от ракията,и как бръмчат мухи в главата ми...Мъка,мъка..и какво ли правят онези..Енището дали е завит,дали Фатмагюл му е обръщала внимание или се е дърпала както съм я учила.Казах и ако много му се иска,да го ливне с вода,че да му се изпари ищаха,и омекне мерака,но като я знам каква е твърдоглава,ще му е пристанала още при първата целувка...ех,защо не съм там,аз съм по-голяма и по-разбирам нещата от тях...Какво ли знаят те,мляс по стълбите...даже и на кино не са виждали как става,то да не стават така нещата –държат се за ръка...или пък само с погледи,ако бе така да съм родила цяла приказка за 7-те мукаджуджанки и кака им Елиф от енището само,какви погледи само ми хвърляше в началото....Будала съм и то голяма,как не се скрих в колата им...ама много пък щяха да ми дрънката тенекиите от сирене дето им вързах отзад,нали са младоженци..как иначе ще разлаят кучетата из махлата...Божемто станало обед така унесне ан в мисли,абе мекици няма да ядата ами да им направя пиле с ориз и крабии за Керим,че много ги обича...Имам да ви разказвам и за сватбената торта,но друг път тама какво мазало падна,ужас...”

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 23:10 от mal4eva1984

# 183

Вижте нашето момче как красиво плаче. За сравнение - спойлера.

Скрит текст:

newsm10 smile3501 smile3501

# 184
  • София
Гледали ли сме това newsm78 newsm78 newsm78

Fatmagülün suçu ne sezon finali arb sub

# 185
Марианка, ако можеш пусни някои други емоции с двамата, да направим сравнението . Може да не е днес , когато можеш.  Hug Hug

Иначе Къванч в плача хич го няма, супер изкусвен е. Как да изиграе силно драматична роля като Керим , еми няма как, трябва дълбочина на играта и голям диапазон на емоции, които по мойто скромно мнение при него липсват. Много е прехвален Къванч, многоооо!!!!!

# 186
  • В Града на Липите
Не знам защо се чудите на снимката в спойлера, при тоя рейтинг, работата направо е чоок сериозна. Не за рев, ами е за спешни мерки.
Аз се чудя, как Е и М, не се сетиха да поканят Енгин за две три серии.  newsm78 Той е добричък, можеше и да не им откаже. Можеше да влезе да врътне две три тави с баклава, да набие този онзи и да ходи после да репетира за "20те минути".

# 187

Като я гледам направо й иде да приклещи Керим към прозореца.   Joy Joy

# 188

Надявам се, ,че ще е нов за вас. Simple Smile

Топете се, железни дами! Simple Smilesmile3534

# 189

Като я гледам направо й иде да приклещи Керим към прозореца.   Joy Joy
Само за прозореца ли?
Тя ако  го беше гепнала,дънките щеше да му ....
Скрит текст:
цепне... hahaha hahaha hahaha
Марица,като гледах гифчето и се замислих-дали Енгин има гъдел на подмишниците?  newsm78

# 190
Не знам защо се чудите на снимката в спойлера, при тоя рейтинг, работата направо е чоок сериозна. Не за рев, ами е за спешни мерки.
Аз се чудя, как Е и М, не се сетиха да поканят Енгин за две три серии.  newsm78 Той е добричък, можеше и да не им откаже. Можеше да влезе да врътне две три тави с баклава, да набие този онзи и да ходи после да репетира за "20те минути".

Joy Баклавата за мен! Simple Smile)

# 191

Хриси знаеш  ли какво ще стане, Енгин ще влезе за две - три серии и ще счупи рейтинга на сериала, после ще си тръгне и отново ще спадне рейтинга.

Само се чудя защо милионите фенки на Къванч не му подкрепят сериала, а се налага конкуренцията Енгин да влиза да го спасява..... newsm78 newsm78 #Crazy

# 192
  • В Града на Липите
Малчева, няма страшно, те дънките са маркови  Joy  Joy, ще издържат.  Peace

Баклава и за мен  smile3502, Марице, не бъди лакома.

# 193

Надявам се, ,че ще е нов за вас. Simple Smile

Топете се, железни дами! Simple Smilesmile3534

Мале Марица,, джанъм, това ми е любимия кадър с Енгин, само му вижте лицето, тука чарът му просто крещи, после му вижте чаровната загадъчна усмивка. Нямам какво  да добавя!!!!

# 194

Общи условия

Активация на акаунт