Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 943
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • в 1001-та нощ
Ах, чудесно  Heart Eyes благодаря MissNellie, аз до сега съм ползвала сенки за очна линия само за пробите, които правя в темата, после изтривам и нямах идея за трайността  Peace

Имам един керемидено кафяв цвят на МАС - с него ще опитам  Heart Eyes

# 376
Очна линия аз също правя със сенки- заедно с база за грим отдолу и няма мърдане.  Peace

# 377
Аз правих няколко пъти очна линия със сенки, но не ми харесва ефектът. Не че не се получава линията, но не ми харесва как стои. Напълно безидейно ми се вижда.
За през деня ми идва много натрапчиво с туш, затова минах твърдо на моливи, а и изобилието при тях е голямо.  Peace

# 378
Момичета ще ми постнете ли пак прекрасния berry - грим.
Предварително благодаря. Simple Smile

# 379
  • в 1001-та нощ
На мен със сенки ми става мнооого плътно - в повечето случаи съм ползвала черно и наистина с 1 движение става супер плътно - може би зависи с кои сенки е правено

ето това са ми няколко учебни опита - още напипвх къде на окото какво да слагам и мажех здраво  Mr. Green

не е много прецизно, но .... Rolling Eyes

а от днес малко розов грим  Heart Eyes

# 380
Момичета ще ми постнете ли пак прекрасния berry - грим.
Предварително благодаря. Simple Smile
Т.е. някоя от нас да прелисти темата няколко страници назад, вместо теб.. Наистина ли? newsm78

Алена, първите две снимки много ми харесаха - определено с по-мека линия ти стои значително по-добре Heart Eyes

# 381
  • в 1001-та нощ
 Hug
дано утре всичко е наред и успея да експериментирам с цвят бордо на очната линия със сенки  Heart Eyes имам и такава спирала, за нея не съм сигурна дали ще я ползвам, но утре ще стане ясно  Heart Eyes

# 382
И на мен много ми харесват първите две снимки  Peace Честно казано в последните гримове, които показа, ми липсва точно това затъмняване в грима  Wink Само със светли цветове ми стои някак недовършено. Но това е моя вкус, де  Crazy

Днес и аз съм със сенки бордо. Не ги бях слагала отдавна, защото не можеш да им намеря точно как и къде да ги ползвам. Последно време видях няколко неща с бордо, които много ми харесаха. И днес се получи добре, пък ще видим как ще са снимките. От вчерашния ми грим, никакви снимки не станаха  Tired Подвижния клепач стоеше много хубаво с три нюанса синьо, като в средата беше най-светло и като мигах "светеше"  Flutter На снимките едвам се вижда някаква разлика в цветовете  ooooh!

# 383
  • в 1001-та нощ
Веси, то има леко затъмняване, но не толкова, като на тези снимки ... и е с грим, който изобщо не излиза на снимките  Rolling Eyes буквално и аз виждам, че е все едно нищо няма  Joy hahaha а под веждата има грим с холограмен ефект, който също тотално не се улавя  Blush а на живо се вижда, не е натрапчиво, защото са меки цветове, но е с много интересен финиш  Blush

# 384
Алена по мое мнение ( надявам се да не се сърдиш), розовото те състарява.

Аз очна линия правя и по трите начина - с туш, с моливи и със сенки. И по трите начина ми харесва.

# 385
  • София
или сенки за подчертаване, което е малко по-ненатрапчиво и леко дифузирано, вместо молив. Нямам никакъв проблем с трайността, само със добре пигментирани сенки и скосена четка се получава чудесно.
Да, и аз най-много харесвам този ефект.
Аз очна линия не харесвам, като цяло и за мен е демоде, от както съм завършила 1-2ри курс студентка, а това, вярвайте ми, беше отдавна. Joy Mr. Green
Но, в периода от 8ми клас-до студентските ми години, не съм имала пропуск с очната линия и, може би, тогава дойде момента на пренасищането ми. Wink
Един ден, когато се погледнах в огледалото, там ме гледаше една престаряла жена, тип кабаретна актриса, и тази картинка няма да напусне никога съзнанието ми.  Naughty

Молив на водната линия, какъвто и да съм пробвала, все се размива и стопява. Единствено с наситена хубава сянка и скосена четка, постигам резултата за цял ден. Hug

# 386
  • София
Алена, нали може и аз да се изкажа за твоите гримове.  Heart Eyes Досега не можех точно да си изясня какво точно не ми харесва.
Първите две снимки, които показа от началните ти опити,ми харесват изключително много в сравнение с нещата, които пускаш от известно време.
Първо, не ми харесва, че много използваш бели сенки в началото на окото, но го разнасяш доста към средата. Бяло ми харесва, но нанесено само около "кладенчето" на окото. Съвсем деликатно, с цел озаряване.
Наистина розовото не ми стои добре за теб. Може и снимките да са кофти, но се вижда всяка гънка на клепача, и затова Ели има предвид сигурно, че те състарява. А може и от самите сенки да е, да са друга марка.
На първите две стари снимки, клепача ти изглежда изключително гладък.
Очната линия категорично не я хаесвам на твоите очи. Със сенки ти стои най-добре, много по-мек ти изглежда погледа. На второ място - молив.

Heart Eyes

# 387
Big fi6, мисля, че тези линкове търсиш:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/301048_52 … _2009830320_n.jpg

http://www.missnattysbeautydiary.com/2012/09/guest-post-kristen- … art-burgundy.html

Не е нужно да се извиняваш (макар че май си си изтрила поста).   bouquet

# 388
Хич не ме интересува дали е демоде или не, аз без очна линия не се чувствам гримирана.  Crossing Arms Използвам си течна и съм си доволна.

Алена, изключително сполучлив грим си показала на 2-та снимка! Направо професионален - мек, прелят, много хубав!   bouquet

Искам да ви питам  ББ крема как го нанасяте - като крем или като фон дьо тен, т.е. с ръце или с гъбка? Аз мажа с ръце, ама знам ли  newsm78

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 15:41 от Норе

# 389
Много критични сте станали!  Laughing
Аз тъкмо свикнах да гледам a.l.e.n.a с очна линия, а и тя си накупи 1000 вида и тя реши да се откаже от нея  ooooh! Laughing
Ето малко снимки и от мен:
Скрит текст:

Аз нямам време, а и желание за експерименти и винаги съм поти по един и същ начин гримирана.  Blush Също така се старая и да не прекалявам с грима още от сутринта  Sunglasses
На мен очната линия ми харесва и с молив и със сенки (сенките ги нанасям с мокра четка) и с очна линия - естествено на MAC  Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт