Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 941
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Ето днешния ми грим и втори опит за снимане на миглите  Flutter Но не ги сложих много добре  Rolling Eyes Оказа се, че е много трудно да ги сложа със спирала на очите - постоянно се закачат по моите мигли, които в този момент също са твърди и щръкнали нагоре  ooooh!
с 120
Скрит текст:
Скрит текст:
с 106
Скрит текст:
Скрит текст:
с двете
Скрит текст:
Скрит текст:

Да кажа и за тоупа - супер цвят, но не съм възхитена от татутатата  Rolling Eyes С течение на деня кремообразните сенки някак "попиха" от сенките на горния клепач  Rolling Eyes От мигането, накрая двата цвята се бяха смесили. Имам още едни кремообразни /е, не точно/ на Лореал. При тях нямам това нещо. Мисля, че за сега няма да си купувам втори цвят.

# 301
  • София
Веси, като гледам снимано само едното око ми харесваш повече със 120, но като се виждат и двете очи 106 наистина стоят по-естествено. Съвсем спокойно можеш да си ходиш със 106 всеки ден. Наистина ти стоят много естествено!  Heart Eyes

Аз пък съм доволна от тату сенките. Нося ги самостоятелно без други цветове, върху базата на Арт Деко - старата, наистина не мръдват от сутрин в 6часа до вечерта когато ги махна.
Може би наистина са си за самостоятелно носене, без смесване с други видове сенки и цветове.

# 302
И аз ги нося самостоятелно, даже не ми е хрумнало да ги смесвам с друг цвят Peace Под тях слагам базата на Есенс, от която между другото съм супер доволна, а не подходих с добро към нея Grinning Ще си взема и тази на Арт Деко, но след като изхабя наличната Wink
Мацата, на мен също ми се бяха възпалили, но от сивата очна линия и то не във водната линия, ами от носене на горния клепач. С черната съм почти всеки ден и никога не ми се е случвало такова нещо. Тоест може проблемът да не е в състава, тъй като предполагам, че на всички цветове е идентичен Peace

# 303

Мацата, на мен също ми се бяха възпалили, но от сивата очна линия и то не във водната линия, ами от носене на горния клепач. С черната съм почти всеки ден и никога не ми се е случвало такова нещо. Тоест може проблемът да не е в състава, тъй като предполагам, че на всички цветове е идентичен Peace

Или сивата има колкония бактерии, а черната не.

# 304

Или сивата има колкония бактерии, а черната не.

Може, от второто й носене ми се възпали Rolling Eyes

# 305
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Веси, страхотно ти стои това лилаво.
Иначе на мен твоите гримове ми допадат повече без миглите Peace

# 306
Момичета, да ви се похваля - преди малко се намазах с новото червило (Rimmel Kate 01) и седи убийствено! Още ми е трудно да се възприема с толкова силен цвят, но все повече ми харесва Crazy Уникално е и като текстура, и като аромат и усещане на устните.. Ще го тествам до края на вечерта и за издръжливост (вече си омазах чашата, хихи), но сякаш предвкусвам новата си любов Heart Eyes

П.С. Снимки няма как да сложа, понеже на тази светлина с всякакви настройки апаратът ми го изкарва оранжево ooooh!

П.С.2 Бързах да се похваля, сега ще разгледам какво сте писали последните страници Whistling

# 307
Веси, много ми харесваш с миглите 106.  Peace

# 308
  • в 1001-та нощ
аз показвасм от вчера сините теркота монохромни сенки и от днес лилавите теркота дуохоромни сенки на ГР с белия им мнонохромен глитър в основата

цветовете са по-убити, не толкова ярки, колкото ми се иска - за по-студените месеци

утре мисля да пробвам да си пригладя космите на веждите с гел за коса - някой правил ли го е  Rolling Eyes

куклите - в събота съм си взела отпуска - да се шматкам - ще направя няколко опита - дано все някой стане  Blush

# 309
понеже вчера я видях Веси, само да кажа, че на живо грима и беше 100 пъти по- хубав.

Алена- грима ти в синьо ми харесва много. ( не те възприемам с розово и черна очна линия).

Ще се разхождам и аз тези дни за червило. оказа се, че имам само 3- червено, малиново и едно цвят праскова. Носи ми се нещо различно. Но от години не съм слагала всекидневно червило и представа си нямам какво да взема. Дайте идея, при положение, че съм с пъстри очи и винаги ги гримирам, а и съобразено с работата ( не бива да съм много ярка).

# 310
  • в 1001-та нощ
честно казано - и на мен взе да ми идва в повече тази очна линия и за утре съм си приготвила един графитено-сив молив  Blush  Party Party Party миналата година по това време горе-долу спрях моливите и започнах с очните линии Crazy сега обратно  newsm03

# 311
  • София
Да ви се оплача. Cry
Тази сутрин претърях козметична загуба. Катастрофа! Blush
В старанието си да взема и нося в една ръка куфарчето с гримовете, новата палитра и минералният фдт на Макс фактор…изпуснах всичко на земята. #Cussing out #Cussing out
Минералният –каквото, изобщо остана от него Cry, събрах с четка и лопатка и пресипах в стъклено бурканче от крем за лице, който предвиждах за такова някакво пресипване.

Палитрата се оттърва леко. Сенките са непокътнати Hug, само капака вече не се затваря както преди Sad. Едното ъгълче на затварянето се отчупи и сега се затваря накриво и с наместване. ooooh!

Уф, и точно оня ден си мислех, че може да стане така, както съм ги подредила едно върху друго нещата, да се приплъзнат и паднат и двете! И то така и стана! Уф, много, ама, многоо съм тъпа понякога! И непохватна! Особено сутрин! ooooh!

За успокоение си взех тази сутрин и аз тоупа на Мейбълин номер 40 и боя за коса Фрапучино на Арома.
И пак ми е гадно!
Мразя да претърпявам козметични загуби! Мразя да ми се случват глупости рано сутрин! Tired

# 312
и  Алена, пропуснах нещо- веждите ми ( макар  и оскъдни) ги приглаждам със стара четка ( почистена естествено) от спирала или ако имам безцветна спирала.

# 313
  • в 1001-та нощ
Мерси  Blush виждам аз, че продават безцветни спирали  Blush моите вежди са доста и са с по-непокорно косъмчета - щръкват, а не искам да ги режа и ги мисля - затова ще опитам с малко гел и както ти предложи

Копченце  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! страшна случка те е сполетяла ooooh! ooooh! ooooh! моите съболезнования  Sad Cry

коя палитра ти се повреди - новата 88 цвята ли  newsm78

аз моите всички ги държа в картонените кутийки (които имат) .... може би за удобство - ме подсещаш да им ушия велурени калъфчета Blush  bouquet

аз така с приплъзване изпуснах МАС палитрата и един цвят се счупи, та го ремонтирах със спирта  Heart Eyes

# 314
Алена, и на мен ми харесваш повече със синьото  Peace Аз съм хвърлила око на един цвят от тези сенки на ГР, но никъде из квартала не мога да ги намеря  Rolling Eyes Последно ги гледах на щанда им в Мола на Цариградско и май пак до там ще трябва да ходя /то нали ми е супер далече  Mr. Green/

А за татутата, ако се носят самостоятелно предполагам, че няма да има проблем. Но аз обичам да има поне 2-3 цвята  Mr. Green Може да са от една гама, но различна тоналност, но да има шаренко  Crazy

Копче, кофти наистина да т започне така сутринта  Confused Но пък е утешително, че не са фатални пораженията  Wink

Общи условия

Активация на акаунт