Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 943
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ
аз от мазането забелязах, че косъмчетата се удебеляват външно - видях, че имам мигли и във вътрешната част на окото; преди съм мислила, че там няма, а са били много светли и фини, с вазелина стават по-видими

иначе - все забравям да мажа, преди бях по-редовна, може пак да опитам  Peace

# 331
  • Бургас
a.l.e.n.a,може ли малко подробности какъв вазелин ползваш и къде точно и как го нанасяш

# 332
  • в 1001-та нощ
Milva  - медицински вазелин - дерматичен и 100% чист

# 333
a.l.e.n.a.,  в темата за козметичните придобивки си сложила едно от новите ти Тату - та- нежно розово-перлен цвят!  Heart Eyes Как е името на тези сенки, много ми харесва и мисля да ги забърша заедно със златното Тату! Flutter

И да похваля татуто On and on bronze - нося го всеки ден - мнооогоо готин, нестандартен цвят, който отива на всичко и подчертава погледа без да се натрапва  Peace

# 334
А бялото тату ще стане ли за основа на сенки?  Rolling Eyes

# 335
  • Бургас
Milva  - медицински вазелин - дерматичен и 100% чист

a.l.e.n.a    bouquet

# 336
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a.,  в темата за козметичните придобивки си сложила едно от новите ти Тату - та- нежно розово-перлен цвят!  Heart Eyes Как е името на тези сенки, много ми харесва и мисля да ги забърша заедно със златното Тату! Flutter

И да похваля татуто On and on bronze - нося го всеки ден - мнооогоо готин, нестандартен цвят, който отива на всичко и подчертава погледа без да се натрапва  Peace

води се pink gold  Peace

# 337
Алена, много ми харесват последните гримове, които показваш. Задобряваш!
Аз вчера пробвах комбинацията синьо и кафяво. Много ми хареса как се получи. И днес така се гримирах.  Simple Smile

# 338
  • в 1001-та нощ
Ами - покажи ни  Blush Heart Eyes  bouquet

Благодаря за оценката  bowuu

# 339
А бялото тату ще стане ли за основа на сенки?  Rolling Eyes

Според мен няма да стане за това  Rolling Eyes Съвсем различни са.

# 340
За жалост не мога да направя хубава снимка, но ще продължавам да опитвам  Simple Smile

# 341
  • в 1001-та нощ
 Hug Heart Eyes

# 342
  • София
Копченце,много неприятно,на мен преди месец в най-голямата жега,бях оставила палитра на Инглот на слънце и като я отворих три цвята ми паднаха и се размазаха на пода,бяха се размекнали като има една детска играчка подобна на пластелин,само че лунен пясък й се вика,е такива бяха станали ooooh! Другата скорошна неприятност е излят чисто нов Байн Сатин на Керастаз излят в куфар с дрехи Tired Случват се такива работи,ама здраве да е,преживява се Simple Smile

a.l.e.n.a ,много нежен грим се получава,браво!Ставаш все по-добра.

# 343
Вижте кого видях на последната снимка. Heart Eyes Много драго ми стана като видях нашето хубаво момиче.
http://www.viewsofia.com/article/14604/ABCDerm-za-deca-ot-Bioderma

Не ме цитирайте, за да може да се изтрие, ако дамата иска. Hug

# 344
Еми как да не щракнат такъв модел  Heart Eyes Адри, супер свежарски дрешки  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт