Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 943
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Uau!
 GrinningКрасота!
Денси, мерси, че сподели!!! Hug

*Bubble* Hug

# 346
  • София
Хех, Денси, не я бях виждала тази снимка  Laughing Благодаря, че я сподели  Hug
Аз съм излязла отвратително, но Soft and Gentle, за сметка на това, е чуден на този кадър   Mr. Green

Днес бях на една беседа за модните тенденции за есен-зима и там повториха това, което вече си знаем - много актуални са тъмно червените устни.
Също и удебелена очна линия в различни цветове и не на последно място - мноого големи или оцветени в странни цветове вежди  Sick Естествено, не всичко накуп, де  Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 17:11 от NovemberRain

# 347
Мерси  Blush виждам аз, че продават безцветни спирали  Blush моите вежди са доста и са с по-непокорно косъмчета - щръкват, а не искам да ги режа и ги мисля - затова ще опитам с малко гел и както ти предложи

Гела за вежди на Елф от редовната линия е добър.

# 348
Алена и двете очни линии ли са с меки четчици?В смисъл едната със сигурност е без твърд писец,а другата?   Thinking Изглежда ми като да е мека,но не съм сигурна thinking:

# 349
  • в 1001-та нощ
MissNellie, много благодаря   bouquet не знаех, че има гел за вежди и мислех да ползвам такъв за коса  Joy hahaha

Елфи, тази която ползвам е с идеална четка - достатъчно мека (за разлика от тази на буржуа, която направо боде и няма огъване, което затруднява), утре ще ползвам другата и ще кажа и за нея  Heart Eyes

# 350
Гела за вежди на Елф от редовната линия е добър.
Подкрепям, идеално се получават с него Peace

Адри, екстра е снимката, цялата ти визия е страхотна Hug

# 351
Алена ще чакам отзивите ти  Hug

Скрит текст:
С теб днес голям чат ударихме  Laughing

# 352
Минавам само да покажа как изглежда тату-то On the Bronze след 12 часов работен ден, без да съм го пипала.
Скрит текст:
и още една

Благодарение на a.l.e.n.a. се сдбих и с белите тату-та, както и с розовите  Heart Eyes Сега издирвам само златните  Blush

Много познати лица видях на снимките от представянето на Биодерма (освен познатите от ТВ-то де), наистина много красива, нестандартна и свежа е November Rain  bouquet

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 20:05 от Норе

# 353
Златното тату не мисля, че го има в България, никъде не съм го виждала Rolling Eyes
Адри, страхотно си излязла на снимката Hug

# 354
  • Стара Загора
Невероятна е Адри.  Heart Eyes

Момичета, предлагат ми за размяна разни неща, но се спрях на тази основа само

Струва ли си да я вземам тази основа след като имам минералната на Арт Деко? Интересува ме колко издържат сенките с нея, лесно ли се нанасят върху нея и за колко време се втвърдява? Имам спомен, че съм чела нещо за нея тук, но не съм 100 % сигурна.  newsm78  bouquet

# 355
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug Аз винаги се опитвам да се утеша, че на снимки излизам зле и в действителност съм по-прекрасна, ама май само аз си вярвам  Joy

Златното тату и аз не съм го виждала. Всеки ден се каня да се замъкна до ДМ за тюркоазеното, но пък имам толкова тюркоазени сенки, че не мога да се самонавия, че ми е нужно   Rolling Eyes

Ивче, аз ползвам HD базата на NYX и е просто прекрасна, но тази не знам дали е също толкова добра  Thinking

# 356
  • в 1001-та нощ
Адри, на живо си много одухотворена и фина, на снимки си по-строга, може би си сериозна, а и не си позирала - да се усмихнеш  Blush

Норе  Hug радвам се на новите ти придобивки  взе ли златното розово  Rolling Eyes Heart Eyes

Ивче, бялата база на NYX, за мен стои по-постна, като за по-мазни клепачи, изсъхва веднага, аз лично предпочитам друга база (която ползвам), но клепачите ми са сухи  Peace

# 357
  • Стара Загора
Моите не са мазни. Значи отпада.
Благодаря ви.  Hug  bouquet

# 358
  • в 1001-та нощ
на мен моята друга по кремообразно-мазна - повече ми допада от тази, не защото тази е лоша, просто е различна  newsm78 може би за кремообразни сенки ще е супер  Peace

# 359
Ето днешното ми гримче:
Скрит текст:
Скрит текст:

На подвижния клепач цвета е коралов, но това са подробности  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт