ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НАД ГОДИНКА

• 20 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
Мама на Ани,вече всички остават на занималня,понеже я направиха задължителна.За това и търсят толкова много начални учители.Аз съм против това независимо,че ми е професия,защото децата се изморяват много до 18ч. и вече ни приемат,ни предават. Rolling Eyes
Днес ще отскочим до Вис Виталис да видим за ботушки и ние.Тази седмица го дават топло,но усещам как ще ни завали един сняг супер неочаквано. Laughing
Майче,чудесни новини!Дано имате повече такива дни.  bouquet

# 151
Добро утро!
Някой знае ли колко трябва да бъде СУЕ при малките,защото на Габи и е 19/при горна граница 20/.
Незнам дали е затова,че бяхме през седмицата болни,но не сме пили антибиотик?! newsm78
Вчера и мен ме хвана вируса и цяла вечер не съм спала. ooooh!
Хубав ден на всички!

# 152
  • Berlin
Добро утро!
Не е нищо притеснително при нас. Simple Smile Просто Павел пак е с хрема и така. Simple Smile
Пупи, честито за работата!
Аз засега само една космата шапка съм му купила. Оказва се, че якето от миналата зима му става. Сега ми трябват 1-2 чифта по-плътни панталони за навън, но идея нямам къде да търся.

# 153
  • Sunshine state
Добро утро!
Някой знае ли колко трябва да бъде СУЕ при малките,защото на Габи и е 19/при горна граница 20/.
Незнам дали е затова,че бяхме през седмицата болни,но не сме пили антибиотик?! newsm78
Вчера и мен ме хвана вируса и цяла вечер не съм спала. ooooh!
Хубав ден на всички!
Това,че не сте пили АБ няма отношение към СУЕ.Завишеното утаяване на еретроцитите се дължи именно на болестта и ще се нормализира 1-2 седмици след оздравяването така,че спокойно. Peace Трябва да не надвишава 20,вие сте в норма.  bouquet
абс,много готина шапка сте му взели. Flutter Аз шапки няма да й купувам,защото не ги търпи на главата.. Rolling Eyes

# 154
Eхеее,  Здравейте Hug
кафенце си нямаме

И ние сме добре,Мимето тича наляво надясно,учи нови неща и така.
Аз да питам какво прясно мляко им давате да пият?Мед й давах няколко дни,няма реакция,май й е много сладък,ни си го ближе.Сега искам и мляко да й дам.

Пупи,честито за новата работа.Как е Лорка?Кажи имали нещо хубаво във Вис виталис,че и аз мислех да ходя.

Тони,нормално е след някаква инфекция СУЕ да е по-високо.

abs,аз съм фен  на Waikiki,сигурно имате в някой Мол.

Ягодке
, честити проходили крачета и на другата ягодка.

Още нещо,
Пупи,днес е Петковден,мисля че днес празнуваш,така че да си жива и здрава.

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 11:22 от palomax

# 155
Хихи, супер шапка, Абс. Аз ѝ купих вълнена с помпон и вързалки, да я видим дали ще иска да я сваля.  Mr. Green

Браво, Пупи, стягай ги от малки, само така.  Twisted Evil

Палома, аз ѝ давам нормално мляко от магазина, 3% масленост. Дали е толкова не е ясно, но нямам особен избор, води се пълномаслено.

# 156
  • Sunshine state
Аз също й давам 3% обикновено прясно мляко,но не го пие особено.Свикнала е с АМ-то и сигурно не й е сладко. Rolling Eyes  Надявам се зимата да ми носят по-често от село.
Палома,аз не празнувам имения си ден.Знам,че има 2 дни в годината,нарочени за такива,но от малка не празнувам и не ги знам. baby_neutral
Пуц,стягам,стягам. Като един СС-овец съм на моменти.  Laughing

# 157
Аз млякото го ползвам за закуски, не съм пробвала да ѝ давам да пие. Сигурно защото аз ненавиждам прясно мляко, та не ми и минава през ум.  Mr. Green

# 158
Здравейте   bouquet
Пупи радвам се за теб и новата работа, само успехи занапред. И все така послушна Лора!
За прясното мляко: ползвам за попарата понякога и правя кремчетата на д-р Йоткер за следобедна закуска. Купувам 3%, ако не си харесам купувам и 1,5% понякога. Зависи на кои фирми има в магазина и каква е годността на опаковките. Дидко не го пие така от шишето - пробвах. И аз ненавиждам прясно мляко да пия и не пия още от дете. Големи мъки бяха, от страна на другарките, и в детската градина и в началните класове в училище, ама не пропих  Mr. Green Виж торти ям и не ме е грижа вътре колко прясно мляко има Simple Smile.
На Диди му остана само сутрешното мляко около 06:00ч. - вечеря около 19:30-20:00ч. и после в леглото. Продължава да се буди 2  иповече пъти през цялата нощ.
Мама на Ани как изкарахте на сватбата?
Относно ботушите - ще разгледам пак на Дайхман/веригата за обувки в кауфланд/ какво има. Сегашните маратонки на Дидко са от там и съм доволна. Отделно има повече модели и все ще намеря такива за краче с висок свод.
Тази седмица не ме огря, другата ще ходя и до Waikiki да видя за пуловерчета и бодита.

# 159
Привет!
Абс, много е готина шапката. Аз търсех миналата година такава, но не открих поне в Скопие... И за мен бих си взела такава..
Мляко давам само с ориз или с настрошени бисквити. Пробвах да му дам чисто мляко с идеята да заспива като нормалните бебета с него. Но отказ твърдо. Явно на мама млекцето си е най-хубаво наистина Simple Smile
За съжаление вчера ми скъса нервичките, разкрещях му се брутално и го изпъдих буквално от кухнята, че само ми вади неща от шкафовете, счупи една страхотна порцеланова лъжичката, с която го хранех. От 4 такива, 2 се счупиха, 2 изчезнаха.. Много ме хвана яд и понбеснях. Взел си урока явно, днес не смее да пипа нищо в кухнята. И е сравнително по-послушен. Нощес се будеше само 4 пъти.
Отивам да си проверя мусаката, чувствайте се поканени на обяд (правя е страхотинска)! Simple Smile)

# 160
Здравейте момичета,
Нещо не се включвам в последно време, но ви чета редовно. При нас нищо ново. Почти сме здрави, малко хрема имаме още, но поне вече не реве нощно време, както преди. Избиха ни три кътника едновременно и все се чудя хремата не е ли от това.
Стягаме се за кръщене след две седмици, като се надявам времето да се задържи все така топло, както е сега.
Пупи, много се радвам за новата ти работа. Не разрешавай на мъниците да ти се качват на главата.
Палома, ние снощи ходихме до Вис Виталис, специално за да й взема блузки, защото от каката, това което е останало не става за носене. Има хубави неща, парички да имаш.За сега мисля, че попълних есенно-зимния гардероб.
Прясно мляко още не съм давала, тези дни ще опитам да заменя адаптираното мляко с кисело, дано да успея. На каката след годинка й давах кисело мляко, без да го подслаждам и много й харесваше. Прясно мляко използвам само като й правя кремчета или десерти, но Поли нещо не си пада много по сладките неща.

# 161
  • Berlin
Добър вечер! Simple Smile
Мая, шапката е от HM. Пафи и миналата година беше с подобна, само че пуФкава отвътре. Simple Smile Гледах последните снимки на Коко във Фейсбука - много се е променил, вталил. Simple Smile)) Много е пораснал и май повече на татко си заприличва. Simple Smile
Waikiki не съм виждала в София, май само в Пловдив. newsm78
Аз давах прясно мляко в разни готвени неща, и то инцидентно, просто за опитване. Смятам да давам АМ, а не прясно мляко, няма да му давам да пие така. Той си яде достатъчно сирене и кисело мляко, все още само обедът му е с месо, другото му е с млечни. Единствено искам да не е в шише с биберон, но не съм намерила подходяща чаша с накрайник, да слагам в нея млякото.

Поздрав Simple Smile

# 162
  • UK
Здравейте!

Сватбата мина добре, но да си призная без Ани щеше да е още по-добре. Жалко беше само , че на следващият ден времето беше дъждовно и не успяхме да разгледаме Плевен. Аз съм била там като дете много пъти, но нищо не си спомням.Искаше ми се да разгледаме и да си направим снимки, но уви. Другият път.
 Шапката на Пафито е много хубава, аз искам и за себе си такава. Тази година мяй няма да купувам шапки, имам от миналата година шапка с помпони и връзки и сега купих от НМ една за сватбата, но така и не се задържа на главата и.
 Аз купих от Дайхман есенни обувки, високи до кокалчето:

много им е мека подметката, а и Ани много ги хареса, ведна почна да тропка на място с тях. Мисля пак такива ботушки да взема, ама малко ме дразнят, че са все с панделки и тем подобни.
 Аз прясно мляко досега само в кремчета съм давала, а вие варите ли го или направо от кутията.

Вчера трябваше да свърша една работа в съда и трябваше да взема Ани с мен. За късмет ни заваля, гушнах Ани и като отворих чадъра това дете изпадна в нервна криза. Така се развика и разпищя, че не миряса докато не прибрах чадъра. Добре че , бяхме за няколко метра.

# 163
Кипвам го аз.

# 164
Здравейте Simple Smile

Една почерпка от мен - днес сменихме климатика в спалнята. Фирмата се оказаха пичове и приеха рекламацията на Тошибата. Сега вече имаме Мицубиши.
Пупи при вас какво стана с климатика? Избрахте ли модел?
Мама много готни обувките.
Прясното млпко го сипвам директно от кутията
Преди 2 години като бях в Дания видях как сипват на дете на 1г. мляко от кутията директно извадено от хладилника. Отделно при 50см сняг навън и -15С хората си пият сокове с една торба лед вътре Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт