ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НАД ГОДИНКА

• 20 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
аз набързо се включвам,че гледам Под прикритие.
Нали казах,че малката се качва само на масата на тв-то,е днес се научи да се катери на дивана,и е като обезумяла.Косата ще ми побелее,така се засилва от единия край до другия,че направо откачам.

Аз днес купих пантофки от Хипото,намалени на 12лв.

# 601
  • София
Има ли някой да не се катери навсякъде все още..и да има,няма да е задълго Mr. Green

# 602
Добро утро.  Grinning

Има ли някой да не се катери навсякъде все още..и да има,няма да е задълго Mr. Green

Аз викам вече да се пренасочват към други занимания, да им писва вече катеренето, че аман! Ако не спре, записвам я на спортна гимнастика и толкоз.  Crossing Arms

# 603
Здравейте!
Пуци, честит имен ден на Екатерина на патеричка! Simple Smile Жива и здрава и много послушна! Чорапки не събува, но миналата зима помня, че беше страшен хит събуването. Напоследък му слагам пантофки и може би се повтаря тенденцията като при Аничка..
Вече съм си в Скопие, чистя като за световно. Минавам набързо да ви прочета и ще пиша успоредно...
Дарка, имах две спринцовки на Бейби нова. Вършеха работа, но много ме болят гърдите от тях, както и ръцете. Едната е при мама в Костинброд, другата в Скопие, пък аз бях в София. Три пъти се направих на възли, единият от тях до червено и температура преди седмица и се цедях на ръка. Отлагах, щото реших, че е тъпо да си взема, когато имам бебе на 1г и 5м, ама пред варианта да направя мастит... И аз бях чувала добри отзиви за Авент и Медела..
Мама на Ани, мога и да питам, но се чудя какъв е смисъла. Работех дълго време с консултант от ЛЛЛ преди година, когато не можех да овладея хиепрлактацията. Тогава отлагах максимално във времето цеденето и пак беше неизбежно. За да намаля прилива на мляко, спрях да редувам гърдите на всяко кърмене, по 3-4 пъти кърмех от една гърда, другата цедях минимално само при препъвлане. Така към 7 месец успях да овладея положението. Сега обаче проблемът е друг, млякото не идва толкова често, но идва в големи количества, защото малкият изсуква по много. Съответно пропусне ли сукане, на мама вимето става на решето... Държах го на дълго на гърдата със запушените каналчета, другата се препълваше, понеже го кърмя на една гърда. Така че, по-добре с Авент. Ползвах я 3 дни, сега е ок положението, но да знам, че си имам..
Тони, за катеренето - ние още септември стигахме до перваза в София и удряше по прозореца, изтръпвах. Само че Коко още не може да достигне до бравите и врати не може да отваря. И по-добре Simple Smile Протяга от време на време ръка, но все още е нисък Simple Smile За пренасочване на вниманието... Вече около половин година е хит катеренето и меракът не е минал, май няма и да мине скоро.. А досега не се е качвал само на дъската за гладене... Гледам да обезопасявам района и това е. Той също има едни 2 часа дневно, в които е като щръклица - тича със засилки, мята се нагоре, с едно извъртане слиза, тича до другата стая, бута вратите, скача на стола, качва се на масата, свлича се, танцува и се върти (също тичайки някак), размята играчките, тича до гардерона, свлича всичко, бегом до хола, качва се на стола за хранене, слиза, взима прахосмукачката, развъртва я и така дълго време, докато накрая от много лудеене не се хлъзне по паркета или не се центрира някъде. Тогава сяда на пода, гледа лошо 10 секунди и става малко по-нормален..
Мели... ще си замълча и аз  Grinning

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 13:50 от sacra cor

# 604
  • Sunshine state
Привет и хай! Crazy Напоследък хич не пиша,но то покрай нас няма и нищо ново-ясла,работа и един изкаран остър бронхит,клонящ към пневмония.Добре,че майка ми бе на гости за седмица и й поставяше инжекциите,та не се налагаше да ходим до болницата.Оправи се и нищо й няма.Сега пак на ясла.То така ще е и не си го слагам много на сърцето.При нас всичко е наред.Много дръпна с речника докато майка ми беше тук,защото се занимава доста с нея.Научи бая неща-тъмно "ТЪМА",щрак "ТАК",край/за инжекциите,плачейки/ "КАЙ". и т.н. Много ми е хубаво тия месеци и нищо не може да ме изкара извън строя.Друго си е да си имаш стабилна работа,ей!Като си представя какво ни беше миналата година по това време.. ooooh! Ходя с голям хъс и кеф и изобщо не го усещам като работа макар да има и деца с много лоша дисциплина.Страхотно е.Желая на всички лека вечер! Hug  bouquet

# 605
Пупи, чудесен заряд идва от написаното. Все така да сте, без бронхита.  Hug

Кица ми е болна. Мислех, че от зъб мрънка днес от сутринта, тя към обяд почна да полягва, да се сънливи, уж лека температура, към 6 часа измерих 39, след като два часа само се гушеше в мен и придрямваше, та бутнах Панадол. После пак измерих, 37.6.  ooooh! Значи ако реве и се гърчи докато меря, дава бясно отклонение тоя термометър. Както и да е, утре сме на доктор, сигурно от баща си е прихванала нещо.  Confused

# 606
  • Sunshine state
ЕЙ,Питърс,да се оправяте!При нас обикновено се прихваща от 'бащата'.  hahaha Той е болнавият и слабата брънка в семейството.. Rolling Eyes Панадолът е вълшебен. Heart Eyes

# 607
Ми да, аз съм чугун, нищо не ме лови, а той се тръшна с хрема и болно гърло. Crossing Arms

За температура ми казаха един изпробван лек, който ще си запомня за по-нататък - белтък, разбит с малко вода, топи се памук в него и се слага на ходилцата, върху него чорапки. Много близка приятелка ми го каза, имам ѝ доверие. Звучи странно, но явно действа.

# 608
  • София
Здарвейте,ехооо Simple Smile
Пупи време беше да драснеш някой ред Simple Smile) радвам,се че е стабилна вече Лорка:)
Пуци то и в нас бащата носи бацилите, с тая разлика,че аз не съм бетон и се тръшвам винаги и най-тежко. ПИши след прегледа какво са казали за детето,дано е нещо леко.
Днес мъжО е роден,кафенце със сладичко за негово здраве се почерпете:

# 609
Магнет, да ти е жив и здрав! Много любов ви желая!

Пупи, най-сетне се появи, чудих се къде се загуби. Радвам се, че с Лорка всичко се е оправило вече.

Ние сме добре, беснеем из къщи. С тази мъгла на вън днес ще я изведа малко по-късничко.

# 610
Добро утро!
Магнет, поздрави Жоро от мен! Много здраве, успехи и парички му пожелавам!
Пупи, страхотни новини! Simple Smile Лори ми звучи направо като да проговаря.
Пуци, бързо да преборите температурата и да пишеш какво е станало след доктора. При нас също таткото е слабата брънка..
Ние снощи бяхме пак на рожден ден. Коко редуваше игра и рев (много му се спеше, през деня спа само половин час). Но в един момент се разтанцува, привлече и рожденника (2г) със сестра му (4.5г) и стана голямото парти Simple Smile

# 611
  • София
tonynette Мерси. Мая ще му предам Simple Smile)) благодаря ти Simple Smile

Малкия от вчера пие вода директно от една бутилка- има едни малки на Девин с дупка нормална,но просто по-мъничка и сега е на мода в нас,само него търси за вода..ту пие от шишето директно,ту слага сламка вътре. Има нова дума от вчера-топата и само я повтаря с топка в ръка по цял ден  Mr. Green целия е в синки от качване и слизане по мебелите ooooh! пантофи не търпи само чорапи /това когато миткосва апартамента,легнал не ги държи и миг на краката/и то с тях е борба голяма... Мая като каза танци,хаха моя като чуе гангнам стайл и е пръв на танците Laughing

# 612
Магнееееет! Едната от песните, на които избухнаха дребосъците е точно тая. Аз даже за сефте я чух снощи, а тя била в Гинес  Joy Тя е любимата на комшийчето, дето имаше рожден ден. Голямо шоу беше.
Като каза пиене, от седмица насам Коко се справя идеално със стъклена чаша, държи си я сам и не се полива. Вече не му купувам преходни чаши, ползваме и ние такова шише от септември насам, като спортните дето е. Няма да му купувам друго, за на път и игра от шишенцето, а на гости даже не нося вече (щото забравям де), той си пие от чашите там.

# 613
  • София
Майче, Жорко има огромно желание да пие от нашите чаши, давам,но гледам да не са много пълни... Laughing понякога се стига до голяма драма и силен рев ако не му дам чашата ми...
А шишето се наложи да го вземем,когато бяхме навън,че му бях забравила водата...и навън с една сламка си го изпи..оф,ей го колкото мен е висок-качи се на масата в хола Laughing аз съм седнала де Laughing/

# 614
Значи за същия тип шише става дума Simple Smile Аз видях от племенника ми. А свекърва ми си е сложила веро в такова едно и си църка по гъбата Simple Smile
За чашата - той дълго се инатеше, както го описваш и му давах, държейки я аз. Той се нервираше и ми я издърпваше от ръцете и понеже много квичеше, докато бяхме в София, един ден се ядосах и я пуснах, за да се полее. Поля се, на другия ден пак съвсем мъничко и накрая спря да се полива. Все му повтарях бавно да навежда чашата и свикна за 3-4 дни. Давай му от време на време и ще те изненада изведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт