Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 092
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Вико да не те гледаме по ТВ довечера  #Crazy много си бойна тази седмица hahaha  chef

Ма, Иве, с тоз готвач дет си го изтипосала в кулинарно предаване ли ще я гледаме Виката? hahaha hahaha

# 556
Вико, стикам палци, ама на Хеито да останат цели.

Иви, ти какво планираш че нещо те опущих

# 557
  • СОФИЯ
Миеринко удари едно рамо че само ние останахме у Щеревите - ще се сблъскаме там и нема се познаем  Whistling

а тъй Ивенце не едно рамо ами колкото требе ше удрям  Hug Party Party Party ами ще трябва да се видим, че верно ще се сблъскаме и нема да знаем, че сме нии  hahaha hahaha
ти кога ще ходиш  newsm78 ти при Савова ли беше  newsm78

# 558
не бееее грешка много ми забива и съм натиснала нещо  Embarassed и без това сигурно ще ме изхвърли след малко тъпия сървър
ама ко на Виката няма да и зле и при кулинарите  hahaha hahaha hahaha тамйн ша хапне на воля  Joy Joy

# 559
  • София
пък надежда сякаш ше ги гонят вече от малинов, днес забелязах че са махнали надписа надежда от входа  Rolling Eyes

# 560
Сигме  Hugс теб нали не се засичаме и аз чакам лелка и почвам  ooooh! до една седмица се надявам

Миеринка при Савова съм да миналия ден я посетих и сега като стане време за старт Mr. Green

# 561
  • СОФИЯ
пък надежда сякаш ше ги гонят вече от малинов, днес забелязах че са махнали надписа надежда от входа  Rolling Eyes

лоша работа  Cry ще ходите в новата клиника вече ... ма то му е време

# 562
  • София
Миеринко удари едно рамо че само ние останахме у Щеревите - ще се сблъскаме там и нема се познаем  Whistling

Иви, и аз и аз  Mr. Green

Изчетох ви, ама не мога да пиша много, а до довечера ще забравя всичко  Mr. Green
Така че по една  Hug за всички ви.

# 563
  • СОФИЯ
Миеринка при Савова съм да миналия ден я посетих и сега като стане време за старт Mr. Green

Ивенце свиркай като ходиш  Hug може и да си хвърлим по едно око или направо в цял ръст  hahaha hahaha hahaha на мен също ми предстой ходене ....
Айде да идва лелката и да почваш и ти  Hug

Ивенце групата в на Щеревите се наместваме за сега 4 моми  Party Аз, ти , Титка/ей я на вписала се е да не я забравиме  hahaha/ и Тонитка  Hug само дето ние трите сме при една доки пък ти при друга ... ма туй е без значение  Hug

# 564
аааа Тите верно че и ти сориии Hug ама нещо изпуснах до къде си  newsm78че ти с тез дълги отпуски и сега зор на работа  чакаме да отпуснеш  малко Shocked

Миеринко ако трябва по две очи ша хвърлим  hahaha hahaha
метни един скайп на личния

# 565
Ивче, тогава ще стискаме палци.

Тите, ти реши да сменяш Владимиров ли? Какво стана с твоите хормони. Пусна ли ония за яйчниковият резерв дето после ще си ги биеш в главата.

# 566
Иве извинявай душо, вече стискам всичко и за тебе  Hug
Тя Миеринката с единия крак у наща клиника беше, ама си остана вярна на док  Wink

Бамби, сигурно на другата клиника го слагат надписа. Аз имам друга информация за местеното, ама то време не остана и за това сигурно бързат.

Стига сте рИвали за Слънцето бе, няма на Марс да ходи я, оплакахте я жива жената  Whistling Whistling Whistling

Пуки как си мила, отминаха ли малко болките, дано се оправиш бързо  Hug

# 567
ми тъй е, Фели, ма те са ми приятелки двете кифли и затуй са вълнуват hahaha ма тъй лесно няма се отърват, де Mr. Green
Новата клиника кога щяха да я отварят? Къде е точно?
С Гугито ко стана? Има ли новини?

# 568
  • СОФИЯ
ми тъй е, Фели, ма те са ми приятелки двете кифли и затуй са вълнуват hahaha ма тъй лесно няма се отърват, де Mr. Green

Hug Hug Hug Hug  love001  love001

Стига сте рИвали за Слънцето бе, няма на Марс да ходи я, оплакахте я жива жената  Whistling Whistling Whistling

ко искам ма  Crossing Arms Crossing Arms и за тебе рева .... даже и срам изпитвам  ooooh! ей това ще го помня винаги  hahaha hahaha hahaha

# 569
  • СОФИЯ
Тя Миеринката с единия крак у наща клиника беше, ама си остана вярна на док  Wink

Фели за сега е така мила  Hug оставям вярнa на Щеревите  Hug Hug за в бъдеще ще видим ...

Общи условия

Активация на акаунт